Hirdetés
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
turbokappa
üzenetére
April Fools
-
turbokappa
senior tag
[link]
Ez most komoly???? -
turbokappa
senior tag
Most olvastam jön a gtx 1180 kari,a titan V-nél hajszálnyival erősebb,szóval ha lesz gtx 1180ti az már alkalmas lesz 4k-ra,a 1180 ára 700 dollárra teszik.
[link] -
kraven54
aktív tag
Üdv
Ha stress teszt után lassan áll be a hőfok idle-re az normális? Mármint 70fok a gpu és mikor leáll a teszt 1-2másodpercenként esik vissza 1-2 fokot. Gondolom ez azért lehet mert a hűtő nem vezeti el a hőt. Vagy? -
Liner
aktív tag
válasz
Tomassy00
üzenetére
Ja lehet, hogy hülyeségeket beszélek. Annyira nincs lövésem az egészhez büszke vagyok hogy összehoztam az SLI-t.
A számok meg most nézem, hogy jobboldalt boostba mást is mondanak... Lényeg, hogy játékba eddig csak a redux 4x es nem tudom micsoda az de az nem hatja meg azt nem hatja meg az SLI. A redux alapból nem is ment SLI be rá kellett kényszerítenem egy kőkemény változó képkockás nem tudom mit csak ugy volt hajlandó aktivizálni magát alapból nem.. 
-
TTomax
félisten
Sajnos nem értem,két fajta strix van,mindkettő 0 Db Fan (ez csak egy ficsör hogy 60Cfok alatt nem indul el a venti),de az egyik OC a másik nem.Az OC TDPje 330W a simáé 300W,de nyákra és kinézetre egyforma a kettő,csak a bios más.Az órajelük is más már alapból.Ez a sima Strix,[link],ez meg az OC [link] Az OC már alapból magasabbra boostol.
-
Liner
aktív tag
válasz
TTomax
üzenetére
A sima van felül és nem sima hanem 0dbfan silentgaming ez van az oc helyén. Ha rárakok 76 ot most úgy van akkor egyforma. MSI-n. Ha rápakolom a 150 et nyilván a 0dbfan az erősebb. Jóval...
Majd utána járok nem szoktam fórumba képeket mert ugye csak kicsit lehet. De ezekután nyilván elvárjátok.
Mindenhol as 0dbfun van felül az xperincebe a tweak be és az MSI be is.
Ritka darab de véletlenül se sima... -
TTomax
félisten
Egyébként rossz topikban beszélünk róla....

-
Liner
aktív tag
Igen de ezt figyelembe véve is bőven erősebb. Mert gyárilag rá van rakva + 76 Én meg rárakok +150 et... Mindig is gyenge voltam matekból ezt elismerem de ez így több nem? A végét pedig ki se próbáltam mert nem szeretek csikokat meg fagyit látni 150 az nagyon sok szerintem. Most felrakom 100 ra a powert az már szerintem nem egészséges de még ennél is többet bírna..
-
BullKoxa
őstag
válasz
Puma K
üzenetére
igen ha nevezni akarom akkor ezek a befutók nálam GTX1170 , vagy ha más lesz a neve akkor 2070. Az a baj hogy most megint néztem monitor árakat , és ezt láttam hogy pl ez már itthon -60K-val olcsóbb ( G-Sync -s ) jelenleg mint mondjuk külföldön. Na akkor várok a Vga-ra, egyáltan azok milyen áron startolnak, és utána nézegetek majd monitort.
Milka 78 : erről írtál ugye? LG 34UC79G , hogy biztos legyek benne. Ezt is most találtam kint jó áron van Benq XR3501 125K ,itthon jó hogy 170K.
Aztán azt hiszem jó lesz befejeznem ezt a monitor G-Sync-s témát.
-
Puma K
nagyúr
válasz
BullKoxa
üzenetére
Én azért inkább kigazdálkodnám, hogy egy új szériás VGA-ra fussa mondjuk a számozást figyelembe véve a GTX 1080 utódját, és hozzá egy G-Sync-es monitort.
Míg nem ülsz le egy olyan gép elé ami játékra van kihegyezve monitor+hardver szempontjából nem tudod milyen rajta játszani.
Az egy teljesen más világ... kb akkora ütőereje van mint mikor a 2D-s játékokról áttértek a 3D-re... nem hiszed el amit látsz és tapasztalsz.
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! akkor az a +100K jó lesz másra ,erre jutottam. A 2560x1080 az a felbontás kell, mert ez a slágerek közt van se nem kicsi se nem nagy
. a képtörés akkor annyira nem lesz nagy nálam,mert ha a minimum fps nagyon kicsi lesz akkor inkább a grafikából veszek majd vissza. Tehát akkor a G-Sync marad az NV-nek, ha már ennyibe fáj.Puma: Köszi a linket, ez pofon egyszerű .
-
Puma K
nagyúr
válasz
BullKoxa
üzenetére
"Nem tudom hogyan kell úgy linkelni hogy onnan induljon ahonnan én szeretném ha rákattint valaki."
Jobb klikk a videón és a 2. opció lesz.
Kapsz egy linket, amit egy új lapon megnyitva és azt bemásolva tudod ellenőrizni a videó indulási időpontját, hogy jó-e.
Érdemes a videót megállítani vagy ha jók a reflexeid akkor időben jobb klikkezni

-
VTom
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
A G-sync prémium besorolást kapott a gyártóknál =pofátlanul drágán adják.
2560x1080-ra szerintem nem érdemes ennyit adni érte.
3440x1440-re igen, de ott is csak 60Hz fölé, mert oda per pillanat a 1080Ti sem mindig elég .Ha mindenképpen 2560x1080 144Hz-ben gondolkodsz, akkor inkább tedd félre azt a 100k-t és a következő generációs kártyára fordítsd.
-
Reggie0
titán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Csak akkor kell neked gsync ha szamitani lehet ra, hogy a konfiguraciod nem birja majd az altalad jatszott jatekot a monitor nevleges frissitesevel megegyezo fps-sel renderelni. Ekkor toredezik a kep, vagy vsync mellett laggos lesz, mert kepkockat duplaz. Ez a jelenseg leginkabb 60Hz alatt zavaro igazan, ott mar jol lehet latni a keptorest vsync hianyaban.
100k felarat en a helyedben inkabb a videokariba fektetnem es megvennem azt, ami a 1080 ti teljesitmenyet megelozi. -
BullKoxa
őstag
válasz
Tomassy00
üzenetére
Néztem pér videót de én nem látok különbséget, csak az első videóban , de azt is csak azért mert megállítják és nyilazva is van ! 1. 43s-től . 2.
Hát akkor húzós lesz ez az év is, ha a moncsit is meg akarom venni !
Nem tudom hogyan kell úgy linkelni hogy onnan induljon ahonnan én szeretném ha rákattint valaki. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném hogy ha az ember venne egy 21:9 UltraWide monitort NV (új széria 1080-l megegyező minimum ) kártya alá akkor oda mindenképp érdemes venni G-Sync-t ? Csak mert ami nekem tetszik és az ára is jó ha nem G-Sync-s az ez lenne LG 34UC79G AMD FreeSync 150K , a G-Sync-s változat LG 34UC89G 250K . Megér ez a G-Sync +100K-t?
régebben én úgy olvastam hogy kb +40K a G-Sync,de akkor az már +100K lett ?
-
Liner
aktív tag
Szia! +50 power n+150 mhz +600 memory 30körül megy az auto(venti)65 fok. Asus strixgaming silentgaming 0db fun össze van kötve egy szintén asus strixgaming OC!! Amit szintén nem lehet tuningolni? mert fagy.. Az Oc volt drágább de ez úgy üti mint a szél...
Most azt csináltam, hogy ráraktam MSI-, n +76 tuningot mert ennyivel "tud többet" az OC és most legalább egy sebességgel mennek de nevetséges, hogy rányomják OC a sok ember meg elhiszi jobb. Hát nem jobb. Rosszabb legalábbis ennél a darabnál JÓVAL gyengébb.. Eskü...!!! -
woros
őstag
válasz
turbokappa
üzenetére
Szia!
Nekem is MSI 1080 Armor OC van és nekem 71C a max. 71%-os venti fordulatnál, ami auto-n van. Tuning nincs csak a gyári.
-
Liner
aktív tag
970 oc-m se volt tunningolható anno... Ez a 0dbfan silentgaming nagyon kemény darab. Ergo mindenkit bátorítok ha talál ilyet azonnal tegye rá a mancsát 100, hogy gyorsabb az oc nál.
-
Liner
aktív tag
Slusszpoén: Jóval keményebb a nem OC mint az OC. Sejtettem eddig is de most SLI ben szépen ki is próbáltam. OC-n ilyen 50 eket húzol azt már fagy is. A nem OC 150-nél röhög. Úgyhogy jelen pillanatban SLIbe vagyok két kártyával belőttem MSI afterburneren. Egyformára ugye de jóval több van a nem OC-ba.... Alapórajelek ugye kisebbek, de felhúzod be dühül.

-
MaidenFan
tag
Nálam a tavaly kipucolt FE 1070 83-84 fok 95%-on terhelve 57%-os ventifordulatnál

-
TTomax
félisten
válasz
turbokappa
üzenetére
Az armor ennyit tud.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
turbokappa
üzenetére
Szerintem azzal a hűtővel ez teljesen normális. Nem annyira sok az a 73 fok.
-
turbokappa
senior tag
Hi
Mennyire noormális, ha msi afterburnerrel beállítva 72-73 C. fokig megy fel a hőmérséklet, a ventillátor 85-87% üzemel?
Furmarknál is, meg Dying light-nél is.
Msi 1080 armor oc-ról van szó.
Esetleg egy arctic accelero e
xtreme 4 enne a megoldás? -
Liner
aktív tag
Problémám az egyes jétékoknál beállított fps limit. Azt, általánosságban, hogy lehet kilőni? Seas space 3 on akadtam ki, hogy bent ki kell kapcsolni a függőleges szinkront kint meg belőni... addig csak 30!!! fps et produkál ez mi.....
-
Liner
aktív tag
válasz
TTomax
üzenetére
Muxik az SLI kösz a válaszokat. mostmár ezt is tudjuk kikapott középső slottal és egy kis kártyakülönbséggel is megy az SLI. Ja tényleg van különbség leheletnyiel erősebb az OC, hogy r.....on meg az Ipon direkt kértem OC-t de mindegy ez a lényeg... Rezzenéstelen dying lighttól kezdve MAffia 3 on át stb. Vettem egy eredeti Alien Isolationt megtisztelve munkájukat hát nem át rakta 4 ezres felbontásba? Pedig csak 3840 et tud a tv-m...
-
BullKoxa
őstag
Ha esetleg valaki még ezt a szériát hajtja, Máshol már kezdenek értelmes árak lenni. Igaz német bolt.
-
Shaza
senior tag
Ahogy nézem a Youtubon a videóknál is van némi késés

Lehet a régi driver miatt?(388.71)
Bocs a dupláért. -
Shaza
senior tag
Hello!
Egyik napról a másikra nagyon lelassult az ikonok betöltése a gép bekapcsolás után.
Eddig pár másodperc volt ,most vagy fél percig szórakozik.Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Köszi!
-
BullKoxa
őstag
válasz
turbokappa
üzenetére
hát az Armor olcsósított Msi. nem kell csodát várni tőle.
-
Archttila
veterán
válasz
turbokappa
üzenetére
"Néha úgy érzem,hogy sok pénzért gagyit kapunk"
Én így közel a 40-hez már elég gyakran

-
turbokappa
senior tag
Nemrég vettem észre hogy a karimon (msi armor oc) nincs ramhűtés.
Nem lesz gond vele?Mert akkor rakok rá ramsüniket.
Msi afterburnert nem használom mert előzőleg volt mikor többszőr nem indult el.
Néha úgy érzem,hogy sok pénzért gagyit kapunk. -
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca
üzenetére
A nem +100% core voltage...az egy pár tized csupán,nem kell tőle megijedni...Ha 100%ra van húzva akkor adja oda neki azt ami az nV enged... söt még annyit sem.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Hát nyáron lesz nagy melegben sztem 60 fok körüli a kártya. Télen/most 53 nál nem több
+ a proci is 4,4-en. -
Sziszifeca
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
uhh +100% a core voltage?
melegedés probléma nincs?Nekem is tuningolva volt minden kártyám, de fesz emelés nélkül. Sose volt bajuk.
-
-
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nem,nem az a baj,sok neki az OC,és hiába írod hogy +130 meg +400,abból mi nem tudjuk menyin jár a kártya.Valószinü túl magas órajelen,ezért hibázik,lehet fesz kell neki lehet ejteni kell az órajelen.
-
-
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Kell az a +30% powerlimit? Nálam anno a 1070 strix asusok 65% pl-en futottak 0-24-ben bányászgépben +120 core és +450 memória órajeleken és egyszer sem fagyott.
Az a baj, hogy a fogyasztást és a melegedést brutálisan megdobja.
Miért kell még húzni egy 1070Ti-t? ha gyári órajelen már kevés egy játékhoz akkor sztem OC-vel is kevés lesz. -
Sziszifeca
őstag
Hali.
MSI 1070Ti-t akarom kicsit megpiszkálni, és kérdésem, hogy MSI afterburnerban
az alábbiakat állítottam be:Core Voltage : 0
Power Limit: +133
Core Clock: +150
Memory Clock: +400tesztek alatt simán megy, de játék alatt néha fagy.
A Core Voltage-t szabad bántani vagy sem? -
BullKoxa
őstag
-
-
-
En osz elott nem varnam hogy polcon lesz, igazabol minek? 1080/Ti-bol annyit adnak el amennyit akarnak.
-
-
BullKoxa
őstag
válasz
Tomassy00
üzenetére
igen jön kb 3 hónap múlva, én kivárom. Már úgyis 3 hónapja az újakat várom. ( mert először volt olyan hír,hogy itt GPU Technology Conference 2018.03.26.-29 . mutatják be , de itt csak a Quadro GV100-t mutatták be ha jól tudom ) .
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Ismerősömnek kellene egy jó kártya WQHD 144 hz-re. Van itt olyan aki ilyen felbontásban játszik? Most rakjuk még neki össze a gépet. Nagyon érzékeny a Coil Whine-ra. Van amelyik széria jobban cicereg mint a többi? Van olyan amelyik szinte teljesen csendes? Ha jól tudom ez nem teljesen kártya hanem inkább környezet függő is (alaplap + táp). Kinek mennyire csinálja milyen alkatrészek mellett? 1070 Ti elég vagy inkább 1080-akat nézzünk? FullHD felett nem vágom a dolgokat én mindig csak FullHD 60hz-en játszottam, ő is most vált fel, mert vett egy új ilyen monitort.
-
Liner
aktív tag
Köszi! Sokat segítettél
végül is lehet a legbiztonságosabb megvárni a pcie kieget. Hétfőtől egy nap alatt van hely ahonnan meghozzák mert ezek nem 2 ft os dolgok. Mármint a két db vidcsikártya értem természetesen amit mondasz. Főleg azt a részét nagyon köszönöm, hogy egy tápon egy kari... mert van, hogy belelovalom magam. De most kaptam meg az alien isolationt azzal elleszek. annak nagyon nincs gépigénye, ám annál jobb... Ez a két dolog nagyon számított. Hogy menjen az SLI meg jó legyen az összekötő akkor finoman kisollóval persze valami jófélével egyenként megvagdosom. Látszik is rajta, hogy jó olyan stabilan méretre áll ott a 4 sloton, hogy öröm nézni. Köszönöm az elmagyarázott külontápos eljárárást de megvárom azt a kis200 ft os kieget. minthogy véletlenül mesüssem a gépet.. ahhoz tul hibátlanul működik most a bitdefender antivirrel meg a tune uppal. Tökéletes. Úgy meg, számomra igazi csoda. Megnyírom belerakom a rog világítást. Azt mehet ha megjön a pcie kieg. Ha meg bedühülök inkább visszaszerelem a 750 et. Jó kis táp az... Köszi!

-
TTomax
félisten
Az SLI híddal nem lesz gond,csak arra vigyázz hogy a kiálló kis fémtüskék ne érjenek össze,majdnem az a legjobb ha letöröd őket,úgy se akarsz 3kártyás slit.
A power kérdést is megoldhatod könnyen,de!!! ugy csináld hogy egyik vga az egyik tápról,míg a másik a másik tápról kapja a delejt!Nehogy két tápról menjen egy vga!!!A bekapcsolási mód is kicsit bonyolultabb lesz,először a külső tápot kell elindítanod,majd azután a gépet.A külső tápot úgy tudod elindítani,hogy vagy van egy 24pin ATX jumpered vagy te magad zárod rövidre a 24pines csatiban a zöld kábelt az egyik feketével mondjuk egy sima gémkapocssal. (van amikor minden kábel fekete,tudom) itt egy video róla nem olyan nehéz de azért jól nézd meg mit csinálsz. [link]
Majd leállításnál,előszór a géped kapcsolod ki,majd a második tápot.Tehát az extra táp mindig előbb indul,és később áll le.
-
Liner
aktív tag
válasz
TTomax
üzenetére
Köszönöm! Megjött A kártya de szegény itt fekszik mert rövid az SLI bridge pedig rog. Nem értem ilyen bazi kértyához minek ezek a távolságok. Megjött a mésik rendelésem ezen meg 3 x2 van. Non a középső miatt rá se tudtam normálisan húzni,,, így nagyon finoman szabad kézzel lehuztan a két középsőt. Na így tökéletesen kiadja a 12 centit és bele is megy ami miatt nem próbáltam az igen idegesítő... Elkeveredett a chieftec mobil tápom utolsó pci-e csatija. Rendelhetek azt is még szerencse, hogy lehet... Viszont az jutott eszembe, hogy régről maradt itt nekem egy tényleg nem is ártana eladni.. corsair tx750W szintén sli táp nem mobil.. ergó át nem szerelem. Mert megőszülök. Viszont ha bedugom és azt az egy darab Pci e onnan biztosítom amig meg nem érkezik a rendelt darab abból nem lehet baj ugye? Végülis csak ez érdekel mert ha a felső összekötő nem működik így amit kétlek mert nem lett megsértve komolyabban. SZóval több sebből vérzik az sli m. Kárt nem tehet ugye? Max nem működik de én bizakodok ésszerűen menni kell. Mert az összekötőből hiányzik egy kari ami igy most csodálatosan rámegy.. A máshonnan jött energi meg le van körlátozva ugye.... PLZ HELP
Ja hogy ez kétszer ment el..... elnézést...
-
Liner
aktív tag
válasz
TTomax
üzenetére
Szia! bocsáaa meg kösz a biztatást tulajdonképp nem érdekelk a tdpo csak menen az sli (bevallom nem tudom mi az... Ami fontosabb, hogy lerendeltem egy rog összekötőt amin 3 dupla csati volt. A középsőt nagyon fonoman letörtem menni fog ez igy szerinted? így pont 12 cm és komoly sérülés nem történt csak finoman lehúztam a müanyagot. A legnagyobb gond hogy elfogyottt a pci e csatim nincs meg a 4 edik amugy tudja van egy mésik tápom elég jó az is SLI az nagy szentségtörés ha adok neki áramot és ideigleneesen bedgok onnan egy 8 slotot? vagy várjak még egy rendelést egy mobil pci e áramhoz...? Amit mindnképp lerendelek természetesen...
-
Shaza
senior tag
válasz
turbokappa
üzenetére
Pontosan mit ?
-
Shaza
senior tag
Hello!
Mostanában a leggagyibb játékoknál is fps droppom van ,játéktól függ a nagysága.
Volt bios és chipset frissítés ,kipróbáltam egy régebbi vga drivert,de semmi
Valami ötlet?
Köszi! -
RMZ250
senior tag
Köszi srácok. Erröl még nem hallottam, de majd elolvasom.
-
-
RMZ250
senior tag
válasz
Thunder23
üzenetére
Itt az aprón vettem. A legolcsóbb(170e) 1080 volt, igaz van egy pici negatívum. Nincs gari. Az eladó élő videó közvetítés alatt bontotta ki a dobozt nehogy kifogjunk egy gyári hibásat. Beüzemelte egy gépbe elindított egy benchmark progit. Minden rendben volt becsomagolta és küldte nekem.
Eddig szerencsére semmit nem kellett még gariztatnom így hát remélem megmarad ez a jó szokásom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az Asus GPU tweakjét nyugodtan szedd le,semmirevaló.Nálam ez valahogy így néz ki,A venti ne tévesszen meg,víz van rajta,és így 1V vgpu 2038MHz,betonstabil,max 41-45Cfokos...
Most azt csináltam, hogy ráraktam MSI-, n +76 tuningot mert ennyivel "tud többet" az OC és most legalább egy sebességgel mennek de nevetséges, hogy rányomják OC a sok ember meg elhiszi jobb. Hát nem jobb. Rosszabb legalábbis ennél a darabnál JÓVAL gyengébb.. Eskü...!!!

végül is lehet a legbiztonságosabb megvárni a pcie kieget. Hétfőtől egy nap alatt van hely ahonnan meghozzák mert ezek nem 2 ft os dolgok. Mármint a két db vidcsikártya értem természetesen amit mondasz. Főleg azt a részét nagyon köszönöm, hogy egy tápon egy kari... mert van, hogy belelovalom magam. De most kaptam meg az alien isolationt azzal elleszek. annak nagyon nincs gépigénye, ám annál jobb... Ez a két dolog nagyon számított. Hogy menjen az SLI meg jó legyen az összekötő akkor finoman kisollóval persze valami jófélével egyenként megvagdosom. Látszik is rajta, hogy jó olyan stabilan méretre áll ott a 4 sloton, hogy öröm nézni. Köszönöm az elmagyarázott külontápos eljárárást de megvárom azt a kis200 ft os kieget. minthogy véletlenül mesüssem a gépet.. ahhoz tul hibátlanul működik most a bitdefender antivirrel meg a tune uppal. Tökéletes. Úgy meg, számomra igazi csoda. Megnyírom belerakom a rog világítást. Azt mehet ha megjön a pcie kieg. Ha meg bedühülök inkább visszaszerelem a 750 et. Jó kis táp az... Köszi!
Volt pár EVGA kártyám,mindegyik nagyon jó volt.