- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Köszönöm szépen a válaszod!
Még azt szeretném megkérdezni, hogy az nVidia meghajtóban van valami monitorozó program?
Olyanra gondolok mint a Radeon driverben az Alt+R kombináció, ahol monitorozható a játékok, vagy bármi alatt pár fontos paraméter, leginkább az FPS, de a VRAM, RAM, CPU,GPU használata is, és a GPU hőmérséklete.[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Meg nem jatszottam vele,de eleg brutalul nez ki
Bench alapjan very highon 41 fps az atlag egy 1080-al.Tuningal kb nyersz +5fps-t es ha high-mediumra leveszel par cuccot sztem mar kozel lehet a 60.
Fhd ultran tudja a 60-at,szerencsere azert a legtobb jateknak nincs ekkora gepigenye,de nyilvanvalo hogy a 4k valamilyen szinten kompromisszumos egy ilyen karival,de nem elerhetetlen.[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Agyzuzo
addikt
Brutál jól néz ki, lassan 3 éve csak 4k-ban játszom, hihetetlen sokat dob a dolgon (igaz, NEM multi, csak single és történet orientált cuccokkal). Mondjuk az is igaz mihez képest, FullHD után brutál nagy volt a kontraszt, lehet 1440p-hez képest már nem akkora, nekem az a lépcső kimaradt.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Sztenly
tag
Nah jó de azért a view distance maxon van meg a textura medium a többi low és akkor 100+ megvan.
De a cél a stabil 144.
Tehát egy ilyen viszonylag jól optimalizált játékban (pl Fortnite) is elkélhet a 1080. (Nem azt mondom h kötelező!)
off: Barátnőm 1050TI társaságában 60 Hz-en bőven élvezi.
-
Morris
veterán
Nézegettem azokat is, de még mindig el vannak szállva a használtpiaci árak.
Szerintem a reális ára egy használt 1070ti-nek olyan 90k környékén van. Ezután jön az új de gynegébb 1660Ti, Majd 120k környékén az új 2060.Create.: Ami tetszene az a strix és az msi gaming x. Feketét szeretnék elsősorban mert üveges az oldallap.
Ez viszont nagyon szép:
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Miért nyírná ki?Az semmit nem tesz hozzá,semmit nem kap +feszt.Viszont kitolva szépen megszabadulsz a power limit okozta mikrolagtól.Ha sok neki az OC akkor úgy is visszavágja,vagy fagy.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
A bányászat egy teljesen más használat,persze hogy kell neki.Miért ne húzhatná alapfeszen,ha a hűtés bírja semmi baja nem lesz tőle.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
SRII
őstag
megválok tőle, eladom mert nekem túl minőségi az órám és inkább veszek másikat amit nem kell sajnálni bla bla bla kb ez volt a beszélgetés tárgya(rövid történet: okos órát vettem de én erdészként nem vihetem ki olyan terepre erre utalt az írásom, ) kb ez volt a oka a kitiltásomnak..és csak kedvességből írtam a társnak ne ,hogy aztán beleugorjon ilyenbe. de nem ide való, csak segíteni szerettem volna, nem akartam szemetelni elnézést kérek.
Ez hirdetésnek számít?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!