- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
szunyog199 #142 üzenetére
oh DAT TOPIK
valószínűleg:
bugos a drága biosa. a hülye nvidia kari a tvre adja ki a képet, ha nem sikerül épp megtalálnia a monitort. próbáld meg a biosát updatelni, talán segít (vagy még ennyire se fog működni) -
szunyog199
tag
Üdv.
Egy elég fura problémába akadtam. Van egy gép amibe Nvidia geforce 5200-as videókártya van. Ha rá van csatlakoztatva a monitor akkor a számítógép bekapcsolása után csak villog a monitor LED-je, nincs kép, sem sípoló hang ami a videókártya hibájára utalna. Kikapcslom a gépet, lehúőzom a csatlakozót a videókártyáról, majd így kapcsolom be a gépet. Ezután visszacsatlakoztatom a videókártyára a monitort és lám, megjelnít mindent. Mitől lehet ez? Már a pci csatlakozót ill. a videókártya csatlakozóját is megtisztítottam.
-
olloczky
senior tag
Nekem is ilyen van az egyik gépembe..a CoD 2-t nem bírja alap grafikán vinni.. (800*600, DX7-es beállítással, 2x élsimítás, 60 Hz frissítés..)
-
jercsi
tag
Valaki esetleg megtudja mondani hogy az fx5200 on elindule a cod 4 ?
-
BGI
tag
Sziasztok,
Monitor vásárlás előtt állok... egy 20" widescreen monitort vennék. Tudja ez a kártya kezelni a 1680x1050 felbontást? Elsősorban nem játékra kell.
Előre is köszi a választ.
G. -
Papesz01
tag
válasz
fireball7400 #135 üzenetére
Ment persze gond nélkül, egy másik gépböl vettük ki, probáltam már hogy lehuzkodok mindent szóval dvd-rw, dvd-rom, venti hogy esetleg igy elindulna e de igyse volt jó és vissza rakom a gef4 mx-et és gond nélkül megy azért ekkora különbség nincs a 2 kari közt ezért nem értem!
-
Papesz01
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy beraktam a gépbe egy fx5200-es karit elötte vagyis most isgef4 mx van benne szóval beraktam a karit elinditom a gépet és fekete a monitor be se kapcsol nuku semmi, a lapom AsRock K7S41GX mi lehet a probléma? vagy mit csináljak
segitsetek légyszi!
-
Tomi 16
őstag
Azért tagok ne annyira fikázzátok mert ez van a Konfig 2-őmben (Aláírás) De ez csak netre használom
Még amikor készült ez a gép kb-3éve akkor nagy szám volt ez a kari és maxon vitte az Undergroundot.
Na de milyen rég volt -
Gelo
csendes tag
Szia!
Nem akarlak megsérteni,de az Ati 9250-es nem annyira megbízható és helytálló kártya -
Gelo
csendes tag
szia Deathmatch! gelo vagyok.
Én szerintem először a driver cd-ben menj az ''Install Driver''-re vagy valami ilyenre és tedd fel újra. Én tegnap vettem az FX 5200-ast, de semmi baja. -
Gelo
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy P4-es tökjó számítógépem.Nemrég vettem bele egy 512mb ddr 400mhz-es ramot, egy új alaplapot, és egy FX 5200-ast. Azt nem értem, mért szekálja mindenki ezt a videokártyát, mikor szinte minden új játékot visz 1024*768\32-bit full textúrán. Tegnap vettem,én meg vagyok vele elégedve. Gelo -
Solad
addikt
ezzel vitaba szallnek.... jelenleg egy 9550 van a gepemben, es amikor par percre betettem egy gef4TI-t akkor leesett az allam hogy milyen kepet csinalrt ki a monitorombol. egyszeruen le sem lehet irni mennyivel jobb volt
jajj most latom hogy mikori hszre valaszoltam
[Szerkesztve] -
Deathmatch
tag
Hali!
A követlező lenne a problémám:
Van egy FX5200-esem.. képet ad.. de valamiért nem észleli hogy illesztőprogit tettem fel.
Tehát felteszem a drivert, újraindítom a gépet, és mint ha nem is raktam volna fel semmilyen drivert.
Mi lehet a gond?
Aki tud segíteni, létszi írjon!
Előre is köszi! -
mad1
veterán
zalmannal lehet tepni
-
fifi_addict
tag
válasz
Motion_Blur #123 üzenetére
akkor, R9250-t próbáltam venni, 5K-val kevesebbért, de valami miatt nem volt hajlandó müködni a gépben a kártya. fájó szívvel vittem vissza, még mázlim volt, hogy a pízt visszaadták...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
fifi_addict #114 üzenetére
15-20K-ért van R9550, vagy GF6200!
-
nor29
csendes tag
nem vettem még, épp akarok, csak nemtom milyen tipus lenne jo ra (esetlegesen zalmannból
) Meg eddig volt gari, azert nem akartam basztatni, tettem rá damillal egy 8 centis táp vetit, ami 5v-on megy, legalább mozogjon rajta a levegő, de elég tréül néz ki, meg most lesz idő játszani is, szoval kéne rá ''vas''.
-
nor29
csendes tag
válasz
ja, meg a távirányító progiját nem probáltad meghekkelni, hogy mást is be lehhesen állítani neki, ne csak azokat a cuccokat ami gyári alap? Probáltam nézni, hogy hova menti, de nemnagyon találtam settings file-t.
-
nor29
csendes tag
az enyém 40 k volt sulinettel, még az első-második körben.
Ha Neked is ilyen, akkor még egy kérdés: Neked nem szarakodik a WinDVR tv-nél? nekem azt dobja, hogy minden inditaskor be kell löni ujra, hogy Pal G vagy Pal B és először megjelenik a kép, utana meg a hang. Elmentem,kikapcsolom, ugyanott van, de csak hangyaháború. Vagy lehet ezt más progival is hajtani? -
Archer
őstag
válasz
20K?
Akkor téged tényleg átvágtak.
-
fifi_addict
tag
nekem is ilyen kártyám van, egy dolog miatt vettem, passzív a hűtése... Inno3d, és átbasztak, mert 128 bitesként adták el, pedig 64-s az Everest szerint. Néha nem indul, de mivel nem játszom vele, egyenlőre megfelel
plusz k.... drága volt, vagy 20K, de nem tudatm a gépembe egy eccerű Ati-t tenni... ennyi.
-
nor29
csendes tag
Hi All!
ha már az fx 5200-ket boncolgatjátok: nekem egy csoda All in wonder-em van (MSI fx5200-re építve: [link]
A kérdésem az, hogy nem tudja valaki milyen emberesebb bordát/aktív hütést lehetne rárakni, mert alapjáraton is elég meleg, de egy kis game után akár rá is lehetne gyujtani róla.
Meg ha már itt vagyok, a vga hőmérsékletét hol lehetne megnézni?
Előre is köc -
dav25
csendes tag
válasz
DOOM3 RoE #110 üzenetére
Igen az 5200 támogatja a pixel ''shadereket'' és ha ilyen kártya kell 10000bruttoért már kapsz de vigyázz mindenképp a 128 bites verziót kérd. Egyébként én a helyedben vennék egy 6600-ast 25000ért mert ez gyorsabb mint az FX5900 és ezen legalább gond nélkül elfut a Doom III és a FAR CRY meg a többi új játék, az 5200-on viszont csúnyán szaggatnak annyira gyenge a kártya.
Minden jót és válassz okosan!!! -
DOOM3 RoE
csendes tag
Szevasztok lenne egy kérdésem hogy támogatja e e a geforce fx 5200-es a pixel shadow-ot mert jelenleg egy geforce mx 440 64 MB-os kártyám van és elterveztem hogy veszek egy jobbat. Árba jólenne 10000-15000 között. SEGÍTSETEG
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok! Nem tudjatok, melyik forceware verzio a legjobb az FX 5200 nek?? Nekem most 71.81 em van, de nem vagyok biztos benne, hogy a legjobb a karihoz...
-
törölt tag
na szevasztok!!
ki akarjáj nagyon törölni a topicomat ... ezért ide is beírok valamit... hogy tudtok-e nekem valami jó de olcsó léghűtést meg ram hűtést ajánlani az FX5200.höz pontosabban ASUS V9520-X mer majd csak később lesz pízem új vga-ar addig meg ezt megaakarom kicsit hajtani.... -
KhrisK
csendes tag
Tényleg gyengus videókártya az 5200, csak tapasztalatot mondok:
Én gépem: Abit KD7-Raid, XP2200+, 512MB DDR333, Inno3D GF3Ti200,
Haver gépe: MSI 865PE (vagy vmi ilyesmi), P4 2.6 (533, nem-HT-s), 512MB DDR333, Abit GFFX5200
Gondolom nem kell mondani, hogy a GF3 nem mai gyerek, de azért még működik. Viszont hogy a 3DMark2001, Aquamark3, meg még néhány tesztprogramban felülkerekedjen egy 5200-on? A játékokban is láthatóan lassú. Szegény kártyán csak borda volt, szépen olvasható Abit alakú, haver úgy tett mellé egy 8 centis rendszerhűtőt. A gépével van valami gond, mert a vindózt is újratelepítettük. Ennyi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
Hi!
Lehet nem egészen idetartozik, de mi a véleményetek az fx5600-ról? -
11Zero11
csendes tag
Üdv fórumozók! Hát én volnék a topic nyitója, de az első 20 hozzászólásból megtudtam már a választ a kérdésemre
. Szóval azóta csak veszekedés van....
-
_Nünüke_
csendes tag
Csak azt akakrom kérdezni a kedves hozzáértőktől, hogy az FX 5500-as mivel nyújt többet 2-3000 Ft-al többért, mint az 5200-es?
-
rog
addikt
persze hogy frissítem, amikor azt írja a release notes, hogy 20%-al gyorsabban fog futni tőle a játék amit játszom.
a video beállítás 2 év alatt egy centit se változott. (azaz nem vagyok benne, biztos hogy a régiben is volt wide-screen támogatás)
de nálam is ha összerakok egy cuccost akkor, az akkori driverekkel megy stabilan halálig.
na jó pont ez a vga volt a kivétel, de csakis a már említett okokból kifolyólag.... -
Szalma
őstag
(Szóval frissíted. Nálunk, ha összerakunk egy cuccot, az akkori drivereknek kell tudnia azt, ami nekünk kell a stabil üzemhez. Évekig kell tudnia... De mint már mondtam, most már az ATI is jó.
(Volt/van egy hardverünk TNT-re összelőve (tvToollal). Stabil. Még most is. Elég csak az nvidia kártyákat cserélgetni alatta (amit épp kapni). Talán év végére lesz ilyenünk ATIból is. Bár ezek 6800-ak elég jók, lehet nem szenvedünk ATIval... Még nincs döntés... Nem sűrgős: nvidia még él, de nem szeretjük.))
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
(Mikori a drivered? Mi a beépített kártyákat/gépeket csak akkor látjuk driver installra, ha elégett az egész. Nem desktop. 7500/8500-as volt az 5200-esek előtt, amivel köröket futottunk, de GeForce256-tól MX-ig minden lett helyettük nagyon-nagyon régen. Innen fejlődtünk 5200-re, illetve most már, ha az ügyfél kéri, hajlandóak vagyunk ATI-t berakni. Van olyan (szerintem már legalább 5 éves (akkori install!!!)) eszközünk, amiben egy Leadtek GeF256 lakik tvToollal és boldogan hajtja napi 3-4 órát a kivetítőket...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Ebben a gépben ATI van. 9200-es. -
djtörök
senior tag
az fx5200ultra meg talan vmire jo, de draga.
a sima fx5200 nagyjabol annyit nyujt mint az mx440-es kari.
Ez a gond hogy aki nem ert hozza, az csak annyit lat hogy ez olcsobb es hogy ez 128megas, na akkor ezt megveszi...
de nincs tisztaba a tobbi parameterrel.
ugygondolom, ez a dx9 csak disz benne -
Lord Zero
addikt
hát az, őszintén szólva, nem gondoltam volna
nagyon szép méreteket öltött
az a furcsa, h a többi (Bővebben: link - ezt a topicnyitónak is ajánlom, kukk ide) általában fele ennyinél elvérzett)
-
-
faster
nagyúr
-
Out
addikt
válasz
parandroid #72 üzenetére
Ez lenne az igazi, bar ketlem hogy ilyen lenne egyszer...
mod: tul sokat pofazok, (h)őstag lettem vagy mifene
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
(Pl. most már nem pilótavizsgás az overlay terület kirakása egy ATI-nál a TV-out-on meghajtott eszközre. (Sajnálom, de csak ilyesmit tudok írni: sok kártyát használunk kompozit kimenettel és csak az utóbbi fél évben merünk ATI-kat venni; eddig borzalmasan nehezen lehetett őket jól beállítani. Amikor kijöttek az 5200-ők csak vakargattuk a fejünket, hogy milyen jó képe van (nem VGA!!!) és nem kell szívni a beállításával. (Méret/pozíció/gamma/színcsatornák/overlay/stb. normálisan kezelve.)))
Szeretettel:
Szalma -
Haok
tag
Hülyevagyko, már válaszoltál. KÖSZÖNÖM!!! Szal akkor tök mind1, mire kattintok, csak régebbi oprendszereknél lesz gáz, (azt meg nem használok)
-
Out
addikt
válasz
parandroid #61 üzenetére
es meg neki all feljebb
milyen emberek vannak, hihetetlen.....
-
Haok
tag
ez épp egy nagyon friss topic, és offba tettem, szal egy szavatok nemlehet
ahelyett, hogy ilyeneket kérdeztek, inkább válaszolnátok bazz -
Out
addikt
pont azert csereltem videokartyat mert az ATI drivere nem tul jo, es mar beleuntam hogy adja ki az ujabbnal-ujabb drivereket es semmi valtozas.... de azt honnan tudnam hogy egy 3d-s progi melyik videokartyaval lesz nekem a legjobb? szerintem ilyen teszt sehol sincs... (linuxrol beszelek)
-
parandroid
félisten
-
Haok
tag
Valaki segítsen help. Mit jelent ez az üzi? (legújabb nero van feltéve)
http://free.x3.hu/avatarkep/nero.JPG
csak kikopizva és beillesztve működik , bocsi
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A topikindító kérdésére jöttek inkább a válaszok, Linux alatt más a helyzet, jelenleg az Nvidia driverei jobbak, bár ebben nincs tapasztalatom, de van ismerősöm, akinek problémái voltak egy 8500-sel Linux alatt. A tv-outja viszont jobb, mint az MX szériáé, a monitoron produkált képminőségét nem nagyon ismerem, az MX-ek között is volt jobb-rosszabb képminőséget nyújtó.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
MX440 még biztosan kapható, helyenként olcsó r9200 is. ezek 10k bruttó körül vannak kiskerekben. itt a ph!-n néha látni TI200-at 10-15k között, az például még többet is tud az FX5200-nél. év elején még néhány boltnak volt elfekvő készlete TI200-ból és TI4200-ból, az is jó vétel lehetett volna. előbbi 20 körül, utóbbi 30 körül ment akkoriban, de 20 alatt 5200-t sem nagyon akartak adni akkor még...
-
Szalma
őstag
válasz
parandroid #52 üzenetére
(Hát lehet, hogy 3D teljesítményben verik, de egy TV-t/(kompozit/S-Video)kivetítőt már messze jobban hajt meg... És a tvTool-al normálisan be lehet állítani. Az ATI driverei most érték el ezen a téren a 2 évvel ezelőtti nvidiákat... Talán.)
Szeretettel:
Szalma -
rog
addikt
ja. ez nekem spec jobban tetszik, mint a ''nem látnak tovább a windowsnál'', vagy mi volt..
szerettem volna egy 5200ultát én is amikor jött. csak már akkor is aszott drága volt, aztán meg el is tünt úgy ahogy volt.
az a nagy kár, hogy azt a parádét, amit tud ez a chip(képminőség sebesség stb), azt jóval kevesebb pénzért meg lehet kapni más gyártótól, vagy másik modelltől is. talán ez a fő oka fikkantásoknak. és ez az ami független az oprendszertől, vagy a használt szoftverektől is. -
Out
addikt
válasz
parandroid #52 üzenetére
hat nemtom, en ilyen 128 megasat tudtam csak venni boltban, ez van.....
mod: meg szerinted azok is teljesitenek ugy 3d-ben linux alatt, mint ez? mert ha igen, akkor tenyleg felesleges vetel volt....
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
viszont ők mi a fészkes csudáért vennének ilyen drágán kártyát, amikor ott az MX440, vagy a TI200, amik bőven tudják ugyanezt a szintet. a TNT2-ről, és a korai Geforce-okról, vagy Geforce2-kről (akár lehetnek MX-ek is) nem is beszélve. ha már úgysem játszol. és megúsztad az utóbbi esetek valamelyikében 5000 alatt...
-
Out
addikt
Elismerem hogy nem valasz, es belatom hogy baromsagot beszeltem, hiszen ezt a kartyat arra fejlesztettek ki hogy vindozos jatekokat futtasson rajta a juzer, es mivel vannak ennel a kartyanal jobbak is, ilyen arban ezert van a sok fikazas.... az meg mellekes hogy van egy kis csoport aki nem wint hasznal es nekik pont eleg az amit teljesit a kartya....
-
rog
addikt
-
parandroid
félisten
összefoglalva: nem rossz kártya ez, ha valaki nemigen játszik, viszont ugyanennyi (ill. néha sokkal kevesebb) pénzért is el tudod ezt érni. ha újat veszel. ha használtat is bevállalsz, akkor pedig akár még játszhatsz is néhány új játékkal.
amúgy meg tnt2 rulez! f*sz*n megy rajt a heroes3! -
Out
addikt
en ertem hogy te mit mondasz, de ezek az osszehasonlitasok megint csak windoz alapuak, amik engem abszolut nem erdekelnek.....
mod: jah hogy... aha... ertem mar..... szal amiatt hogy DX9-es kartya, egybol kijelenthetjuk hogy ez wines vga.... es mikor lehet kapni olyan kartyat ami nem wines?
[Szerkesztve] -
Dave™
nagyúr
sorry, akkor én vagyok lemaradva, de biztosan nagyságrendekkel eltérnek a fejlesztések a platformok között. Ezzel nem a wint védem, de ez a szomorú igazság... És akármilyen oprendszer alatt játszol az ut2k4-gyel, gondolom ugyanolyan minőségi beállításokkal harmatos neki az 5200. Doomról nem is beszélve...
-
Out
addikt
nos kedves topicnyito, mint olvashatod az FX 5200-es szar.... de hasznald csak nyugodtan ha neked tetszik, en is azt teszem, punktum
-
rog
addikt
látom nem érted egészen.
arról volt szó, hogy milyen gyönge már az fx5200 ahoz képest, hogy milyen volt az elődje, vagy hogy menniybe kerül.
erre te jössz egy olyannal, hogy hát igen, arra amire szánták valóban alkalmatlan, de ha mondjuk 2d-ben használjuk, vagy összehasonlítjuk más nála is gyengébb kártyákkal akkor milyen jó ám... -
Out
addikt
válasz
parandroid #34 üzenetére
valami nagyon santit ebben a hozzaszolasban de nem jovok ra hogy mi az
-
Szalma
őstag
(Csak egy apró megjegyzés: az 5200-es volt az első nvidia kártya, aminek a képminősége hajszál híján eléri egy gyengébb ATI-ét, ráadásul a TV-out-ja jobb is nála. De tényleg roppant teljesítményszegény...)
Szeretettel:
Szalma -
faster
nagyúr
válasz
parandroid #26 üzenetére
Na, azért ne a legdrágább 64 bites 5200-vel hasonlítsuk össze, egy 128 bites 5200 azért nem ennyire rossz, és szerintem a 26000 Ft is eléggé elrugaszkodott ár, 16500-ért már lehet kapni egy Inno 5200 128 bitest, de szerintem ennyit nem ér meg, sokkal jobb vétel bármelyik TI4200.
-
Dave™
nagyúr
Ehe, valóban, linux alatt a táblázatkezelő és egyéb programok száguldanak vele, de ezt egy 3-4 éves kártya is produkálja... Az a 2-3 játék ami létezik pedig elképzelhető, hogy jobban megy mint winen (bár gondolom nem számotevően). Amúgy pont a dx miatt win-re találták ki, mint a VGA-k 99,9%-kát.
-
parandroid
félisten
azért az épphogy nem...
noname (akkor 10.500,- Ft) GF4MX valami csúnya lila dobozban
3DMark 2001: 3500 pont
ASUS FX 5200 Magic (ugyanakkor 26.000,- Ft) - ez az, aminek a dobozán és a specifikációi között sehol nem szerepel, hogy 64 bites a memóriavezérlője, és előszeretettel mutatnak a boltban a 128-bit-color-depth feliratra, hogy tessék, ez 128 bites
3DMark 2001: 3800 pont
Nem hiszem, hogy bárkinek megérte az a 300 3DM a több, mint kétszeres árat, aki ilyet vett, annak fogalma sem volt róla, hogy mit vesz, ezt adták neki...
annyit még hozzátennék, hogy ekkor már 20 alatt mentek használtan a TI200-ak, és 25 körül a TI4200-ak... ha már nvidia. sajnos r9200-ból nagyon nehéz volt akkor is kiválogatni a 128 bites, nem SE, nem LE, ilyesmi változatokat, és akkoriban még a sima r9600 is drága volt. ha jól emlékszem, bőven 35-40 között, ugyanannyi, mint egy FX5600. történt mindez 2003. dec - 2004. jan környékén...
[Szerkesztve] -
11Zero11
csendes tag
nekem is FX 5200-am van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve windowsban is. Amugy én nem látok külömbséget egy 9200-as ati és egy fx 5200 teljesítményén...
-
faster
nagyúr
válasz
anyonyimus #7 üzenetére
Ezért nem éri meg. 9800Pro jobb üzlet.
-
Tithian
őstag
Az 5200-al az a baj, hogy úgy harangozták be, mint az első olcsó DX9 kártya, de az új generációs kártyát a sokéves GF3 is veri teljesítményben (általában nem is kicsit), hát még a Ti4200.
Árban viszont nem tükrözte megjelenésekor (most sem igazán) teljesítményét. Sok helyen mai napig aránytalanul drágán adják, 10K alatt lenne a helye a legjobb 5200-nak is. -
11Zero11
csendes tag
És az FX szériából melyik lenne az a termék amely árban/teljesítményben egyaránt jó?
-
Lord Zero
addikt
a dx9 szinte csak névleges fícsör, gyakorlatilag semmit sem tud az asztalra tenni
a topicnyitónak: ha van még mondandód, csak bátran, de gyors légy, mert így első blikkre nem tűnik egy leendő matuzsálemnek ez a topic -
faster
nagyúr
-
11Zero11
csendes tag
Szaisztok! Azért nyitottam ezt a topicot, hogy megtudjam mért fikázza mindenki az FX 5200-at. Mi a hubája? mindenki azt mondja, hogy ez egy nagy baklövés votl az nvidiától. De mér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest