- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rog
addikt
persze hogy frissítem, amikor azt írja a release notes, hogy 20%-al gyorsabban fog futni tőle a játék amit játszom.
a video beállítás 2 év alatt egy centit se változott. (azaz nem vagyok benne, biztos hogy a régiben is volt wide-screen támogatás)
de nálam is ha összerakok egy cuccost akkor, az akkori driverekkel megy stabilan halálig.
na jó pont ez a vga volt a kivétel, de csakis a már említett okokból kifolyólag.... -
rog
addikt
ja. ez nekem spec jobban tetszik, mint a ''nem látnak tovább a windowsnál'', vagy mi volt..
szerettem volna egy 5200ultát én is amikor jött. csak már akkor is aszott drága volt, aztán meg el is tünt úgy ahogy volt.
az a nagy kár, hogy azt a parádét, amit tud ez a chip(képminőség sebesség stb), azt jóval kevesebb pénzért meg lehet kapni más gyártótól, vagy másik modelltől is. talán ez a fő oka fikkantásoknak. és ez az ami független az oprendszertől, vagy a használt szoftverektől is. -
rog
addikt
-
rog
addikt
látom nem érted egészen.
arról volt szó, hogy milyen gyönge már az fx5200 ahoz képest, hogy milyen volt az elődje, vagy hogy menniybe kerül.
erre te jössz egy olyannal, hogy hát igen, arra amire szánták valóban alkalmatlan, de ha mondjuk 2d-ben használjuk, vagy összehasonlítjuk más nála is gyengébb kártyákkal akkor milyen jó ám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest