- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
Van egy Gainward GTX 260 1792 MB kártyám. Régen Rivatunert használtam tuningra, de elavult, és az új driverekkel már nem megy a tuning normálisan. Most az nvidia system tools programját használom, de ma már az sem az igazi. Hiába mentem el a beállításokat, következő újraindításkor visszaáll minden érték default-ra! A legfrissebb driver és a legfrissebb system tool van felrakva. Még a Windows-t is újratelepítettem. XP Prof SP3 illetve Win7 Home P. 64 bit van feltéve, mindkét oprendszernél ez a jelenség tapasztalható.
Van erre valami megoldás, esetleg valami egyszerű/jól használható tuning progi? Rivatunert miért nem frissítik?
Még egy dolog. Azt tapasztaltam, hogy ha új drivert teszek fel XP-n, telepítés közben meghal a mutatvány, a setup control panel hibára hivatkozik, és nem települ fel. Csak akkor jön elő, ha telepítés előtt nem uninstallálom a régi drivert. Magyarul akkor, ha frissíteni akarom. És ezt több gépnél - GeForce kártyánál is tapasztaltam már (9600 GT/9800 GT és GTX 260). Windows 7 alatt gond nélkül lehet frissíteni. Ezt vajon mi okozza? Ennyire gyengék az új driver-ek?
-
razor03
aktív tag
Sziasztok! Úgy látom másnak is volt gondja ezzel a 195.62-es driver-el! 190.62-ről akartam frissíteni, de menet közben lehalt, és utána hiába tettem vissza az előzőt (szabályosan) a control panelemnek lőttek
...
Odáig fajult a dolog, hogy újra kellett telepíteni az XP-t (driver sweaper-cleaner sem segített). Az új Windows-ra már felment gond nélkül a 195.62 de 3DMark 2006-ban a megszokott 18.500 pontom helyett 16.700-at kapok (tuning nélkül 16.000-ret)
A kártyám GTX 260 (konfig az adatlapon). Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek erről az új driver-ről, és hogy mit tegyek...
Attól tartok, hogy ha visszateszem az előző jól bevált meghajtó programot, megint telepíthetem újra a Windows-t.
-
razor03
aktív tag
Itt [link] azt írják, hogy a 196-os GTX: 576 MHz-es GPU-val van, 999 MHz-es memória órajel, 111 GB/sec sávszél...
A 216-osra meg azt írják, hogy 650 MHz GPU 1050 MHz 117 GB/sec. Akkor a Gainward oldalán elírások vannak
-
razor03
aktív tag
Sziasztok! Gainward GTX 260 GS (216) kártya vásárlás előtt állok. Eredetileg 896 MB-os változatot akartam, de jelenleg nem rendelhető. 1792 MB-os Golden Sample kari viszont van, bruttó 50-ért, ami szerintem jó ár, csak meglep. Attól félek, hogy ez a verzió 196 SP-os, és azért adják ilyen olcsón! A kérdés az lenne, hogy ez most melyik chip-el szerelt verzió lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest