- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
P.e.t.ya. #22571 üzenetére
Hát nem a legjobbak, az eredmények, milyen csavarokkal fogadtad fel, a rugosakkal amit a gyári hűtőhőz adtak? Mert nálam szimpla csavarokkal van rögzítve, amiket jobban meg lehet húzni mint a gyári rugósakat, ezáltal jobban feszül a borda a VRM-ekre
Pasztának nagyon kevés, MX2-őt használtam.
-
odorgg
addikt
válasz
P.e.t.ya. #22555 üzenetére
Nekem nem vólt alkalmam a gyárival tesztelni, mivel mikór megvettem a kártyát akkor már az Accelero Extreme volt rajt. Amikor meghozta a postás akkor láttam hogy lepottyant a borda, na akkor egyből a vasfűrészhez nyúltam,és neki is ugrottam, lecseréltem a ref hütőével. Hál isten, hogy kaptam hozzá a gyári hűtőt is, igy legalább tudtam valamire használni
-
odorgg
addikt
válasz
P.e.t.ya. #22549 üzenetére
Nekemis az van amit linkeltél Accelero Extreme GTX pro
Nézd meg a linket amit az előző hozzászólásban linkeltem
Na én ugyanúgy oldottam meg a hűtést, ahogy a képeken látod
Vasfűrésszel lefűrészeltem a gyári ref hűtőröl a VRM hűtést, és azt tettem vissza a VRM-ekre.Úgy ahogy a linken is látod. Ez azért jobb így, mert visszalehet csavarozni, és a büdös életben nem fog leesni, ráadásúl sokkal jobban hűt, mint a ragasztós AC féle megoldás!
-
odorgg
addikt
válasz
P.e.t.ya. #22546 üzenetére
Na erröl beszéltem, hogy a gyári megoldás, amit a hűtőhőz adnak, az sajna semmire sem való
Amúgy nemhiszem hogy olyan könnyen megdöglik a kártya, mert az enyémen is aszt használta az extulaj, és még mindíg működik, ráadásul csak furmark fűti fel őket annyira, játék alatt azért hűvössebbek
Itt egy link arrol hogy én hogy oldottam meg! Ha nincs gari a karin, akkor szerintem érdemes a vasfűrészhez nyúlni
-
odorgg
addikt
válasz
P.e.t.ya. #22545 üzenetére
GPUZ sensor fülön legörgetsz a vrm részhez, úgy ahogy fentebb linkelt képemen is látod
5 perc furmark elég, aszt nyomsz 1 print screent, de előtte GPUZ-fülek közti váltást kell csinálni, mondjuk a Graphics card/sensor fülön, mert külömben hajlamos nem frissíteni az értékeket. Egyébként nem a gyári hűtőre gondoltam, hanem az Accelero Extreme-hez adott gyári VRM hűtésre, mert nekem is az van,csak le kellett cserélnem, mivel megadta magát, és lepotyant a VRM-röl
Ezért érdekelne, hogy a gyári VRM bordákkal milyenek a hőfokok?
-
Henk
veterán
válasz
P.e.t.ya. #22423 üzenetére
Nem olcsó de szerintem ég és föld a különbség. Először én is azt hittem, hogy hangos lesz a 3db kicsi venti de nagyon pozitívan csalódtam. Logout-ban leírtam róla a tapasztalataimat. Többek között ezért sem akarok cserélni mert egy újabb karira nem lehet ilyen hűtőt venni és a ref hűtő hangja meg már nem hiányzik.
Még annyi ha az accelero gtx280-at veszed és nem a pro-t akkor a vrm hűtését meg kell oldanod máshogy mert a simában az rettenetes gyenge. -
Henk
veterán
válasz
P.e.t.ya. #22421 üzenetére
Felesleges is cserélned mert amennyivel többe kerül nem kapsz annyival több teljesítményt, sőt. Én gondolkoztam sli-ben de kipróbáltam hétvégén és háááát javult ez tény de közel sem akkora mértékben, hogy még egy kari árát megérje. Hőfokról meg többletfogyasztásról nem is beszélek. Meg mire nem elég a 280 egyelőre? Extra gépigényű játék magas felbontásban egy jóval drágább kártyával sem megy rendesen. Anno 90-ért vettem a karit, de már nem cserélgetem mint régen mert hatalmas bukó és teljesítményt alig nyerek vele. Ja + az AC hűtő rá ami megint nem olcsó volt és nem adom el mert nagyon bevált, halk és nem melegszik.
-
Mika1227
őstag
válasz
P.e.t.ya. #22410 üzenetére
Tényleg olyan sokat fogyaszt a GTX 280-an? Vajon az én konfigom mennyit ehet?
Asus P5K,Core2Duo e6750@3,2Ghz, Kingmax DDR2 800Mhz 4*1GB RAM, Gigabyte GTX 280, Samsung 80GB, Samsung 500GB, Western Digital 250GB HDD, Pioneer DVD író, Chieftec 550W,WIN7 64 bit
Néha játszom nem túl sokat inkább a net megy jobban ha játszom is inkább a WoW megy akkor is nagy a fogyasztás?
-
Henk
veterán
-
odorgg
addikt
válasz
P.e.t.ya. #22382 üzenetére
Ez kell neked! Az eggyetlen épkézláb megoldás a 280-ra
Fizukor énis beruházok egyre, csak én a GTX275-öst támogatom meg vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest