- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
DummyBoy #20395 üzenetére
Én bisztos hogy 260-ast venném, mert az 5770 1 komolyabb dx 11-es játékban, ami kitudja mikor lessz, tuti hogy elfog vérezni. DX10-ben meg símán elveri a 260, pláne a Gygabite SOC. Ráadásul abban is bisztos vagyok, hogy az 5770-sem fogja jobban tartani az árát, mint egy 260-as. Végülis a döntő szempont szerintem, hogy mennyit kell rádobnod, egyikre illetve másikra? Mert ha az 5770-et olcsóban megkapod, akkór inkább aszt válaszd szerintem, mert anyival nemjobb a 260as hogy még rá is keljen fizetned.
Ez az én véleményem.Ja és persze ha neked 1 speciális játék miatt kell, akkór naná hogy aszt válaszd amelyik röccenés mentesen viszi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Én azt mondom arra/olyan kártyát vegyél amire használod. Ha profitálnál az nV jobb támogatottságából akkor vedd a GTX260-at. Elvégre most kell, most akarod élvezhetően használni. Az, hogy majd 1 év múlva megnéznél egy DX11-es játékot... attól nem lesz jobb most neked. Én is ezért váltottam vissza ATi-ról nV-re.
-
sheep
addikt
válasz
hát, igazából neked kell eldöntened, hogy mire akarod használni, és ár/érték arányban a legmegfelelőbbet választani
ha 35 körül adnák a gtx260-at akkor arra voksolnék, de annyiért nem hiszem hogy az iponban megkapod, szóval ezt én csak használtan ajánlanám
nekem azért nem ér többet, mert kifutó típus, technológia, bár ha a teljesítményét nézed, egy-két évig azért még vígan elszalad
ha a radeont nézed, az újabb technológia (már ha kihasználod), a teljesítménye kb ugyanakkora (bár ezt nem néztem annyira)
ha a játéklban jobb neked az nvidia akkor azért gondolkozz el rajta -
sheep
addikt
válasz
DummyBoy #20393 üzenetére
én is így vagyok vele, a dx11-et nem használom ki semmiben, gyakorlatilag nagyítóval kell keresni a különbséget a dx10-hez képest (illetve gyorsabb)
Nekem egy 24"-os monitoron 1920x1200-ban fullon megy szinte minden (il2, lonci), igaz egy 3.6-ra húzott c2d e8400 van alatta
bár 35-nél többen nem adnék a gtx-ért
vagy ha van időd (és pénzed) várd meg a fermit esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest