- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
naksys
senior tag
Tudnátok segíteni abban, hogy az MSI Afterburnerrel hogyan tudom szabályozni a 2D frekiket?
-
naksys
senior tag
Segítségeteket kérném:
Használtan vásároltam 1 msi gtx260 lightning vga-t és amióta bent van a gépben fagyogat.
Random, 2d alatt is. Sokszor a gép nem is fagy meg, csak a vga. Villódzik a képernyő, vagy megmerevedik, belassul a kurzor és kifagy, vagy kékhalál. Már új rendszert húztam(win7 x64), a legújabbtól a tavaly augusztusi forceware-ig mindent kipróbáltam. Ötlet?? -
naksys
senior tag
Egy alaptípusnál a SO jóval drágább. Nem biztos, hogy megéri azt a 8-10ezer forintot.
Ha szerencséd van belenyúlhatsz egy olyan alap példányba amelyik sokkal tovább húzható mint a SOC de annál jóval olcsóbb.Esetleg használt is szóbajöhetne(?) garival aminek a tuningpotenciálját megtudhatnád az előző tulajtól.
-
naksys
senior tag
válasz
pandemonius #19511 üzenetére
Én q6600-al hajtom most, de előtte e8200 sem volt cpu limites.
Árban nincs nagy különbség, quad többet eszik, jobban melegszik(65nm vs 45nm) ellenben 4 mag.. -
naksys
senior tag
Durván néz ki
Az előbb rászenvedtem a vrm-ekre réz ramsüniket -mondjuk nem maradnak ott a helyükön- nem elég erős a ragasztó ami rajtuk van, ezért kis szilikon darabokkal a nagy borda tartja őket, de így is elég sovány. Nem hűtenek eléggé. Lehet, hogy a hővezető gyurma nem az igazi. Egy vékony kis hővezető réteg jobb lenne. De sajnos az meg nem kivitelezhető, mert a vrm-ek közvetlen közelében ellenállások vannak amik magasabbak mint a vrm alkatrészek, így azokon felfeküdne a borda -marad a gyurma.
20 perc szőrös fánknál 100 fok fölé emelkedik mindegyik vrm hőmérséklete, játékok alatt 70 körül maximalizálódik.
A fánkkal nem szoktam játszani, asszem így marad...
-
naksys
senior tag
-
naksys
senior tag
Szert tettem egy AC extreme 280 hűtőre. Kicsit drága, de tudom ajánlani ha valaki egy halk és erős hűtőt szeretne.
GPU 750-en 20 percet járatva a szőrös fánk 57 fok. Ventillátorok 1700-on.
-
naksys
senior tag
A gyárakban ált. pneumatikus csavarozógépeket használnak. Elektronikai bérgyártó cégnél dolgozom -ha látnátok, hogy az operátorok hogyan bánnak a csavarokkal meg a gépekkel
A lényeg, hogy megfelelő méretű szerszámmal kell dolgozni, és akkor nem cseszi szét a csavar fejét az akció. A festett csavarokat is csavarhúzóval teszik a helyükre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest