- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsaba2324
csendes tag
válasz
deadelon #17952 üzenetére
Felhívtam őket, a boltban azt mondták, hogy más szoftver is okozhatja ezt, vagy akár az alaplap. Így most rávárok kicsit.
A húzott proci tényleg eredményez gyorsulást, ezúttal kizárólag szorzóval húztam alapfeszen 3500-ra (phenom x3 720), és 15.900 lett a 3d marksom. Látható a képeiden, hogy nem sokat dob a vidkártya húzás, így azt én hanyagolom is... De abszolút hozza az elvártat, E8400 és az én procim pedig kb. ugyanaz. nem? Bár a ponteloszlásnál nálam sokkal nagyobb a cpu score, mint nálad, a másik kettő (Sm2 és 3) pedig kisebb, a végösszeg pedig ugyanaz...
-
mcsaba2324
csendes tag
válasz
deadelon #17922 üzenetére
Köszönöm, az everestnél nincs videókártya rész ott, de a GPU-Z működik. 650-et ír masszívan és 1000 Mhz a clock. Most teljesen ugyanazt az FPS-t produkálja, mint a 8800 GTS.
összefoglalva:
182.42 - működik mindkét kártya
190.38 - a gigabyte oldaláról legfrissebb, GTX260 nem, vagy akadozva ad DVI jelet
191.07 - nvidia legújabb, GTX260 ugyanaz, nem működik, csak az analóg jellel, csapnivaló fps.teszt: world of warcraft, dalaran, 1600x1200, ultra mode
8800 GTS 28-38 fps
260 GTX 16-30 fpsA legújabb driverekkel nem megy, ez fura, miért nem? Másik alaplapot próbáljak még ki?
Ha ez, amit tud ennyi táppal, akkor inkább eladom és marad a 8800.
Köszönöm a kitartó segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest