Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
VinoRosso #10297 üzenetére
Ez akkor van így, ha megjelenés előtt 1 héttel már játszunk vele. Okos döntés, hogy elérhetővé teszik a számukra végleges verziót, amit jónak tartanak, és utána tájékozódnak, mennyi anomália jelentkezik a júzereknél világszerte, majd azokat a hibákat még megjelenésig gyorsan orvosolják. Itt más lehet a gond. Az is lehet hogy u.a. a gond vele, mint az NFSU-val, hogy a konzolos verziót csak ki mértékben dolgozták át, ami itt nem úgy jelentkezik hogy ronda, hanem tele van anomáliával. Szvsz. a sok aktiválási herce-hurca se tesz jót, tök felesleges. Ezzel csak a hekkereknek tettek jót, mert most éreznek egy kis kihívást. Persze ezt is meg fogják oldani csak lehet hogy nem 2 nap lesz hanem 4 nap....az is lehet hogy estére már lesz "megoldás".
Warez ide vagy oda...ha mocskos módon tele lennék akkor se venném meg eredetiben, ilyen paramétrekkel, mint ahogy az se fogja megvenni akinek esetleg gyengébb a hardvere. Mert a max. grafikát jelenleg egyik kártya se tudja. Akkor lenne full ha a View Distance-t max.-ra lehetne húzni. De röhely hogy egy 100k körüli 900MB-1GB videó memóriával rendelkező GTX 260/280 is 30-32%-ot bír csak.Egyébként hagyjuk ezt a "4 magos proci" dolgot.
A végén ebből is "urban legend" lesz és mindenki rohanni fog Yorkfield-et venni.
Tök felesleges. Ott a bench. eredményem ami mindenképp irányadó. Semmivel se több a procihasználat mint bármelyik másik játéknál. Szóval bőven elég lehet egy 2 magos, igaz 4ghz körül, de ezt egy Wolfdale lazán kirázza a "kisujjából".
VGA limit van...ez egyértelmű.
Ez a 12k-s ár meg...pfff. Ha 7-8k lenne lehet megvenném én is, de ennyit nekem nem ér. Egyenlőre. Ha a Warhead-et és az FC2-öt tudták adni 6-7k-ért ezt miért nem???
Ha tökéletesre sikeredett volna, talán elgondolkodnék hogy kivételesen áldozzak ennyit, de így....remélem bedőlnek az eladások és lesz "jóárasítás". Akkor kell majd esetlegesen beleugrani a vételbe.
A kameraremegés pedig nem warez-tól van!
Mert nekem elmúlt...fasz tudja mitől. Nem jöttem rá, pedig a verzió nem változott.A bencsmárk futtatása előtt remegett azt tudom. után viszont akárhányszor indítottam nem remegett percek után se.
Ebből adódóan kizárt hogy védelem legyen.
KTTech: Mindenképpen Vista X64 alatt fogom tolni.
Egyenlőre az XP SP3 van, de tuti hogy a Vista jobb lesz neki..
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Linux kezdőknek
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest