- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6027 üzenetére
ahamm,én bevállaltam,magamat ismerve nem kellett volna,de lekopogom,még nem halt meg semmim,szervízben sem volt,pedig hajtva vannak szépen
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6022 üzenetére
62ért is hozzájuthattál volna két hete GTX280 AMP!hoz
csodás vétel volt.Nem lehet megbánni,még úgysem hogy tegnap volt a gépemben egy 4870 X2es.... Crysis alatt nemigen muzsikált ellentétben a 62es gyönyörűséggel
-
Laraxior
titán
Hát...nekem jelenleg a cryengine alá kell videokari,ezért maradok a GTX280nál
nem volt rossz vásár ..de az X2 sem,csak én nem játszok mással..Pistinek jó lesz a Gridhez
Mit csináljunk azzal? Jövő héten érkezik a QX9770
amúgyis,csak én 3dmarkozok...Pisti játszik. Még a lapját se hajtotta meg rendesen
az X2-t sem fogja...
Nálam lenne a legjobb helye
-
Laraxior
titán
így van...ez világos is mint a nap. Volt 4G ramom tudom mi a helyzet
-
Laraxior
titán
Járt nálam a legerősebb videokártya,csináltam egy rögtönzött tesztet.... szóvl még mindig GTX280 a király
-
Laraxior
titán
szerezte egy kis csavarhúzót,de még mindig nem elég kicsi ahhoz hogy el tudjam választani a bordától a fekete takaróműanyagot
pedig rápiszkálnék egy szerverventit
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
csak az a helyzet hogy az aTi bírja a 100 fokot... a GT200 mag meg 90 felett lassulni kezd és hibázik,pixelesdik...stb.
-
Laraxior
titán
Tessék nyomatni a 3dmark06ot gyerekek! Csak pár ember van a listában...
azt a 15 percet kibírjátok amíg lefut...főleg ilyen időben.öröm látni a pontszámot -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5664 üzenetére
tudod...mindig van valaki, aki jobbat szebbet olcsóbbat mondd mint amit Te mondasz....
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5661 üzenetére
MX-2
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5652 üzenetére
mesélj már nekem a ventivezérlésről...biosos,vagy rivás...de jobb lenne az utóbbi.
-
Laraxior
titán
Ha lehet ne engedjétek 90 fok fölé a GPU-t.... elfelejtettem feltekerni a ventit
92fokos volt a cucc,már alig döcögött,mindenféle hiba volt a képben,aztán lenyomtam tálcára,és woilá mindjárt szép lett,mihelyst kapott a venti egy kis pluszkraftot. -
Laraxior
titán
Van kraft a kártyában
(részletes kép a 3dmark06 topikban...) -
Laraxior
titán
válasz
szucsinka #5586 üzenetére
leírom még egyszer:
Indítsd újra a géped!
Nézz rá riva tuner monitor ablakára anélkül hogy megnyitnád az everestet. Háttérben futhat,ha együtt indul a windowszal,azzal nincsen baj.
Mihelyst megnézed a GPU ablakot az everestben,feldobja az órajelet performance3D-be és nem veszi vissza,csak a következő restartnál.
FullHD felbontású filmnél is 3Dben megy.
GPU-Z 2.0.6meg csak a szenzor fülnél mutatja...,de van újabb is az már hátha... -
Laraxior
titán
Valahogy a ventivezérlést kellene megoldani,hogy 2Dben maradjon csendben,aztán meg a hőfokonként emelje a venti fordulatszámát. Valahol olvastam hogyan kell megcsinálni,csak nem tudom hogy hol
Valami ilyesmit képzeltem el:
2D:40%
low power 3D:40% (ezt úgysem használja...)
performance 3D:
60fok:70%
65fok:80%
70fok:90%
75fok:100%
ezt ha meg tudnám csinálni jó lenne,és akkor ne kellene kínlódnom hogy mindig süvít a venti,hanem akkor amikor kell -
Laraxior
titán
válasz
Bluegene #5533 üzenetére
ez nem lehet kérdéses Nálam....
egyébként olyan pici csavarok vannak a kártyán,hogy a nagy fekete műanyagot nem tudtam elválasztani a bordától,szóval be kell szereznem egy mini csavarnyúzótwest: alap: 600/1300/2200 asszem ugye?
AMP!: 700/1400/2300
Enyém egyelőre: 720/1500/2400
és úgyfest működik az órajelvisszavétel.... ha újraindítom a rendszert. Megnézem game után visszaveszi-e.
39 fokos a cucc...80%os ventivel win alattahamm megvan mi a helyzet. Ha megnyitom az everest GPU fület egyből felveszi az órajelet és nem is teszi vissza.
-
Laraxior
titán
Asszem nekiállok szétszedni a videokártyát. Próbálom megtoldani két 8as ventivel a bordát,mert nem állapot hogy az a nagy fekete massza eltakarja az egészet,pár fokot lhet vele nyerni
-
Laraxior
titán
jöhetnek az eredmények....
nagyon jó kis cucc,kíváncsi leszek az órajelvisszavételre
Bakke,most nézem aszámítási teljesítményét pár karinak:
8800Ultra:581GFlops
9800GTX:649GFLops
GTX 260:715GFlops
GTX280:933GFlops---az AMP!-é körülbelül egyezik a 4870el
4850:816GFlops
4870:1008GFlops
4870 X2: 2400GFlopsHát igen....ideje volt befogni ezeket a nagyágyúkat egy kis számolásra,jöhetne már a fiziksz minden gamenél.
-
Laraxior
titán
visszavette az órajeleket a kártyám
csak éppen nem műköüdik tökéletesen,mert valami ablakot megnyitok már meg is emelte
még dolgozom az ügyön...
érdekes mert a feszültséget is megemeli
1.04Vról 1.19Vra -
Laraxior
titán
Én is végeztem vele...pedig hardon nyomtam
már kezdem is el deltán
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5436 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5433 üzenetére
egye fene...bár még teljesen szűz a rendszer,de megcsinálom Én...aztán meg Pisti is
vicceltem hajjá megérdekli a rákot milyen márkájú szedvicssütő nyöszörög a gépedbe
nah jelentkezem mindjárt
az enyém vayg az övé? Az enyém biztos hogy nem! de nem állítok semmit..mindjárt beszélnek a képek.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5430 üzenetére
óhh nagyuram... légyszíves hagy játszunk....
az én korrektségem meg Te ne kérdőjelezd meg. Csináltam egy tesztet 1024ben.... ha azt írom hogy minden high,szűrők nélkül,akkor az úgy is van. Ha nem vetted volna észre,akkor sem csináltam másik tesztet,mikor Pisti belökte azt a másik eredményt,amivel megelőzött,és írta hogy ő a tuti. Érdekli a rákot,nekem ennyit ment és kész....
Pedig megtehetném hogy csinálok egy AVG 90FPS eredményt,kutya se mondaná meg igaz-e vagy sem... más úgysem csinált ilyet 280 AMP!al.... mégse tettem...vajon miért? Biztos mert nekem az számít hogy király legyek... LoLLeR -
Laraxior
titán
válasz
pisti88+ #5411 üzenetére
az agyadba piszkált..nézz már fel a Zotac.comra....és nézd meg a GTX280 AMP! órajeleit... kösz
177.98 a driver
aha..és fizessek kb 5k postaköltséget user hiba miatt.... ma mindenki be van b*szva emberek?
ez nem oem...hanem kinyúlták a nagykerből..ennyi. manapság a bankautomatát is terepjáróval pattintják meg,egy videokari nem okoz nehézséget a találékony és kleptomániás magyar embereknek
-
Laraxior
titán
válasz
Petya2900XT #5408 üzenetére
1200nál nem eszik többet...1920ban nézve
Még mindig nem veszi vissza a órajeleket 2Dben a kártya...pedig újradobtam a wint..mi a rák lehet...
-
Laraxior
titán
válasz
Petya2900XT #5398 üzenetére
olyan mindegy..egyébként 8xQ-t használok...de még be kell állnom egy normális beállításra. 1920x1200,high,8xQ
Ennyi a titka...és egy OC-s GTX280Tuti a monitor játékra,videora,asztali lámpa helyett is
-
Laraxior
titán
válasz
Petya2900XT #5396 üzenetére
fullHDben is szépen fut szűrőkkel,high,very highba Nálam. De ugye biztos ami biztos alapon még egy GTX280 elkel a rendszerbe
-
Laraxior
titán
pár hszel feljebb írta egy 260as tulaj hogy neki sem megy a visszavétel,de neki egyik napról a másikra,tehát windows lesz....
-
Laraxior
titán
Néztétek már...világít a kártya
behalok...
a hátulján van led
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5348 üzenetére
260? hmm..akárhogy is számolok az 4 kártya ára..nekem csak 3 kell
62 volt ez a Zotac... tudom fájó..de igen,olcsóbb volt mint a Tiétek
-
Laraxior
titán
arra nem fussa
a lap és a memória már meg van rendelve, két hét múlva érkezik...utána egy hónapra a másik GTX280... aztán vagy megveszem a 3.at,vagy bevizezem a kettőt. Még nem döntöttem el
decemberre kész is leszek....bár kell egy 1000Wos Corsair is.szóval marad egyelőre az SLi vizezve. Utána jöhet a tri-way
-
Laraxior
titán
a kártyám elfelejti visszavenni az órajeleket 2Dben..
...a húzásra nem reagál... Lehet beszart a win? vagy a riva tunerrel van gond? a ventiszabályzás működik frankón. -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
két órán belül csatlakozom a csapathoz
két hónapon belül pedig még eggyel csatlakozom,persze akkor már bekukkantok az SLi topikba is
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #5291 üzenetére
de az enyém nem alap GTX280
AMP! edition fater...AMP
-
Laraxior
titán
Pff...nem ér ez semmit..nézzétek már meg...1920ban és 2560as felbontásban 1FPS különbség...üljetek már le... fullHDben megelőzi a 260 a 280ast
ez már vicc...
2560ban meg egy FPS-t ver a 280 a 260ra....vicces,ennyi.ez már az új szériás..én nem erről beszélek
-
Laraxior
titán
válasz
schwartz #5267 üzenetére
eladtam...38k-ért
Holnap jön a GTX280 AMP!
Nem fogod tudni beérni a 280at a 260al ember értsd mér meg,hiába is húzod. Tesztben én is odavertem pl. Pisti 880GTXét a 320as GTSemmel,de amikor megpróbáltam ugyanazt a beállítást Crysis alatt,meg sem moccant a cucc,pedig az órajelei magasabbon voltak mint a GTXnek...
-
Laraxior
titán
kicsit nézzünk is utána mi is a helyzet
-
Laraxior
titán
szép eredményt értem el vele,elmondhatom hogy Ultra tulaj voltam...elmondhatom hogy hogyan fut egy ultrán a játék. és igen..nem kellett csalódnom benne. a Nyers Erő.
De hát mindig a legjobb kell..minden listában ott akarok lenninah jó nem. Játék..játék.. szép házikóba szép videokari
aztán meg lecserélem az egészet egy laptopra
-
Laraxior
titán
inkább a száraz jeget próbálnám ki először..az csak" -80 fok..kezdetnek az is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest