Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Black-core #15909 üzenetére
(#15909) Black-core ::
igen a régi 192sp van... semmi spéci hütés, gyári referencia hütés, és egy huzatos ház..(#15910) alanwake::
nem mindegy milyen az a 500w-s táp.... rengeteg külömbség van azonos Watt számú, de más gyártó által készitett tápok között.... van olyan amit a szomszédba csinál józsibácsi és rávan irva hogy 500w, aztán csak 400w se bir leadni... de aztán van olyan is amire ráirják hogy 500w, de még 550w is képes leadni.....a kártyával kapcsolatban amit az XFX honlapján irnak mint minimum elvárás ::"Minimum Power Supply Requirement: 500 "
(#15911) Tommmmka :: finoman ,de megkapta... és még nincs vége,,, van még benne valószinü, mert hibátlanul, szemétmentesen dolgozott.... a ramokat egyszer felhúztam 1250-re de az elsö teszt legvégénél megált, utána levettem 1200-re , ment szépen, utána a te általad közölt 1220-t probáltam, amin szintén jól viselkedett...
"Ezen még brutál hűtés van egy nagy vas az egész "
igyvan, elöször megijedtem hogy valami nehezéket raktál bele, de aztán tudatosult bennem hogy ez olyan mint egy orosz tank,,, az anyag nem számit van böven..
"Remélem elégedett vagy vele"
egész kellemes a kártya, elégedett vagyok teljes mértékben....
holnapután megyek a bankba és átutalom a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest