Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #13679 üzenetére
Hali!
Bizony ám, gyorsabb az egész rendszer.
A windows boot pl. nem, de maga a rendszer működése szerintem gyorsabb lett, biztos a többszálas kezelés miatt, fene tudja. Meg nem igazán lehet kiakasztani a cuccot.
Játékot csak a crysis-t és a GTA4-et próbáltam, eddig igazából 32 bites xp alatt, mert a 64 bites vista szvsz egy határ kaki, de mindjárt felnyomom újra. A lényeg, hogy crysis alatt én nem vettem észre különösebb gyorsulást, viszont a quad húzva volt, itt meg a prockó alapon megy, szóval ha ezt is elkezdem húzni még érhet meglepetés bőven.
A GTA (patch nélkül) viszont alapon is gyorsabb, mint a húzott quaddal, szerintem egy jó 64 bites rendszer még ezen is dobna sokat.
Az az igazság, hogy egy csomó mindent be kéne még állítanom, finomítani kicsit a rendszert, mert szinte minden auto-n van, de nem tudom mit mire állítsak (feszek, órajelek, szorzók stb.).
Jó lesz ez, ha sikerül mindent megérteni és pöpecül belőni, nagyon ütős cucc lesz, mondjuk már így alapból is brutális.Egyelőre ennyi, majd úgyis írok még.
SSJPeter: nekem sem sikerült ez a driver csere, lehet nyomok egy új rendszert, még alig van fent valami szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest