- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Alapvetően az ára dönti el, de sztem semmire sem jó azon kívül, h bekerült a hírekbe ... ha szervernek használod a gépet, hosszú távon kicsi lesz, alkalmi jelleggel használni meg sztem nem éri meg (persze ha csak 20 usd a felára akkor ok, de tuti nem annyi lesz, főleg h touchos, aminek szintén semmi értelmét nem látom
)
... munkaállomásként egyrészt szintén kicsi állandóra, másrészt meg így gondolom 1-el kevesebb normál kijelzőt tudsz ráaggatni ... max amire el tudom képzelni, ha vmi rendszermonitor fut rajta, de azt is kényelmesebb és sztem olcsóbb is egy ilyennel pl: [link]Esetleg még ott lehet létjogosultsága, ha vmi nagyon szűk helyen van a gép és mégis le kell olvasni valami értéket róla promptban.
-
Ha nem kérnek érte irreálisan nagy felárat, akkor abszolút tetszik, de ha eszetlenek és rádobnak 200$-t, akkor nagyon felejtő.
Szóval alapvetően tetszik, még ha nem is kéne
(és igen, bill, egér, akku nélkül még elég messze van a laptop fogalmától, de na, adjuk meg neki, közelítAhhoz amúgy is kell egy fogantyú, anélkül csak notebook, mint a címben is.)
-
Az Aoostar előző gépei sem feltétlenül az igényekre volt kitalálva, inkább amolyan mindenre is jó vasakat akartak gyártani.
Szerintem ez is azért készült el mert relatív egyszerűen be tudták illeszteni a portfólióba, na meg nem volt bonyolult megcsinálni.
Amúgy egy okosotthon szerverre pl lehet praktikus. Azért tesznek rá Windows képet, mert Linux mindegyik gépükön fut, a win volt inkább szívás.
Szóval a kép inkább marketing mint javasolt felhasználás. Amire kíváncsi lennék az a hangja, mert azt nem mindig sikerült gyengébb proci mellett se halkra hangolni. -
pengwin
addikt
válasz
cinemazealot #11 üzenetére
Ez nagyon menő!
Mai hardverrel tők jó lehetne, hozzá egy low profile vezetéknélküli billentyűzet, meg egy 16" 16:10 hordozható monitor, és máris a prémium noti kategóriában vagy - lehet, hogy felár nélkül és upgrade-elhető alkatrészekkel.
-
cinemazealot
addikt
Én előbb nevezném AIO PC-nek az ilyet. De a dolog nem újdonság, hasonlót mITX alapon én is terveztem már 9 éve (ami ráadásul rendelkezett szünetmentesítést biztosító akkumulátorral is):
-
zooly
aktív tag
Regota gyartanak ilyeneket kinaban, meg atom procis verziok is voltak, biztos van ra valami miatt egy minimalis kereslet. (pl.: Pipo X2 vagy X8)
-
JulianSinulf
őstag
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Mi haszna kis kijelzőket pakolni nagy asztali gépekbe?
Hát, hogy mutassa a hőmérsékleteket!Ha nem a win logo lenne a kijelzőn, akkor azt mondanám, hogy egy jó kis "tűzfal" lehetne belőle. Adguard-ot rá reklámblokkolással, VPN-t rá a távoli mobilok miatt.
Esetleg egy home assistant is mehet.
Látok benne potenciált.
Kérdés, hogy mennyit fogyaszt és, hogy linux alatt mennyire lehet kihasználni a képességeit. Mert egy állandóan frissülő winnel biztos, hogy felejtős. -
Sanya
nagyúr
5" fullhd felbontású, másodiklagos kijelző.
Annak nem elég lett volna kisebb felbontású? -
ViZion
félisten
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Ebből egy szerényebb procis, ócó gép pl. okosotthon központ lehetne, több sata-val akár homelab is, ott hasznos azért, ha a headless serverre van egy kis debug kijelző.
Hogy ez mire jó? Gondolom AI bármikhez gondolják, ezzel a SoC-al. -
donjohnson
addikt
érdekességnek jó, de milyen gyakorlati haszna lehet annak a kis kijelzőnek?
-
pengwin
addikt
Valaki nézzen már rá az AMD terméknevekért felelős emberére, mert szerintem masszív stroke-ot kapott.
-
ViZion
félisten
smart home cube...
aranyos. biztos jó drága lesz -
Solten
őstag
"A G-FLIP 370-en már van kijelző, de az akkumulátor még hiányzik belőle."
Hu, mar majdnem notebook...
-
macilaci78
nagyúr
Miért notebook egy billentyűzet nélküli számítógép?
Amúgy nekem tetszik, mókás jószág. Bár szerintem egy távoli asztallal is kiváltható az a kijelző. -
Nem inkább tabletosított? Amúgy a helyes elenezés kb cublet vagy cubelet lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A G-FLIP 370-en már van kijelző, de az akkumulátor még hiányzik belőle.
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest