Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Alapvetően az ára dönti el, de sztem semmire sem jó azon kívül, h bekerült a hírekbe ... ha szervernek használod a gépet, hosszú távon kicsi lesz, alkalmi jelleggel használni meg sztem nem éri meg (persze ha csak 20 usd a felára akkor ok, de tuti nem annyi lesz, főleg h touchos, aminek szintén semmi értelmét nem látom
)
... munkaállomásként egyrészt szintén kicsi állandóra, másrészt meg így gondolom 1-el kevesebb normál kijelzőt tudsz ráaggatni ... max amire el tudom képzelni, ha vmi rendszermonitor fut rajta, de azt is kényelmesebb és sztem olcsóbb is egy ilyennel pl: [link]Esetleg még ott lehet létjogosultsága, ha vmi nagyon szűk helyen van a gép és mégis le kell olvasni valami értéket róla promptban.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Mi haszna kis kijelzőket pakolni nagy asztali gépekbe?
Hát, hogy mutassa a hőmérsékleteket!Ha nem a win logo lenne a kijelzőn, akkor azt mondanám, hogy egy jó kis "tűzfal" lehetne belőle. Adguard-ot rá reklámblokkolással, VPN-t rá a távoli mobilok miatt.
Esetleg egy home assistant is mehet.
Látok benne potenciált.
Kérdés, hogy mennyit fogyaszt és, hogy linux alatt mennyire lehet kihasználni a képességeit. Mert egy állandóan frissülő winnel biztos, hogy felejtős. -
ViZion
félisten
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Ebből egy szerényebb procis, ócó gép pl. okosotthon központ lehetne, több sata-val akár homelab is, ott hasznos azért, ha a headless serverre van egy kis debug kijelző.
Hogy ez mire jó? Gondolom AI bármikhez gondolják, ezzel a SoC-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged