- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Alapvetően az ára dönti el, de sztem semmire sem jó azon kívül, h bekerült a hírekbe ... ha szervernek használod a gépet, hosszú távon kicsi lesz, alkalmi jelleggel használni meg sztem nem éri meg (persze ha csak 20 usd a felára akkor ok, de tuti nem annyi lesz, főleg h touchos, aminek szintén semmi értelmét nem látom
)
... munkaállomásként egyrészt szintén kicsi állandóra, másrészt meg így gondolom 1-el kevesebb normál kijelzőt tudsz ráaggatni ... max amire el tudom képzelni, ha vmi rendszermonitor fut rajta, de azt is kényelmesebb és sztem olcsóbb is egy ilyennel pl: [link]Esetleg még ott lehet létjogosultsága, ha vmi nagyon szűk helyen van a gép és mégis le kell olvasni valami értéket róla promptban.
-
Ha nem kérnek érte irreálisan nagy felárat, akkor abszolút tetszik, de ha eszetlenek és rádobnak 200$-t, akkor nagyon felejtő.
Szóval alapvetően tetszik, még ha nem is kéne
(és igen, bill, egér, akku nélkül még elég messze van a laptop fogalmától, de na, adjuk meg neki, közelítAhhoz amúgy is kell egy fogantyú, anélkül csak notebook, mint a címben is.)
-
Williamgrant
nagyúr
Az Aoostar előző gépei sem feltétlenül az igényekre volt kitalálva, inkább amolyan mindenre is jó vasakat akartak gyártani.
Szerintem ez is azért készült el mert relatív egyszerűen be tudták illeszteni a portfólióba, na meg nem volt bonyolult megcsinálni.
Amúgy egy okosotthon szerverre pl lehet praktikus. Azért tesznek rá Windows képet, mert Linux mindegyik gépükön fut, a win volt inkább szívás.
Szóval a kép inkább marketing mint javasolt felhasználás. Amire kíváncsi lennék az a hangja, mert azt nem mindig sikerült gyengébb proci mellett se halkra hangolni. -
pengwin
addikt
válasz
cinemazealot #11 üzenetére
Ez nagyon menő!
Mai hardverrel tők jó lehetne, hozzá egy low profile vezetéknélküli billentyűzet, meg egy 16" 16:10 hordozható monitor, és máris a prémium noti kategóriában vagy - lehet, hogy felár nélkül és upgrade-elhető alkatrészekkel.
-
cinemazealot
addikt
Én előbb nevezném AIO PC-nek az ilyet. De a dolog nem újdonság, hasonlót mITX alapon én is terveztem már 9 éve (ami ráadásul rendelkezett szünetmentesítést biztosító akkumulátorral is):
-
zooly
aktív tag
Regota gyartanak ilyeneket kinaban, meg atom procis verziok is voltak, biztos van ra valami miatt egy minimalis kereslet. (pl.: Pipo X2 vagy X8)
-
JulianSinulf
őstag
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Mi haszna kis kijelzőket pakolni nagy asztali gépekbe?
Hát, hogy mutassa a hőmérsékleteket!Ha nem a win logo lenne a kijelzőn, akkor azt mondanám, hogy egy jó kis "tűzfal" lehetne belőle. Adguard-ot rá reklámblokkolással, VPN-t rá a távoli mobilok miatt.
Esetleg egy home assistant is mehet.
Látok benne potenciált.
Kérdés, hogy mennyit fogyaszt és, hogy linux alatt mennyire lehet kihasználni a képességeit. Mert egy állandóan frissülő winnel biztos, hogy felejtős. -
Sanya
nagyúr
5" fullhd felbontású, másodiklagos kijelző.
Annak nem elég lett volna kisebb felbontású? -
ViZion
félisten
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Ebből egy szerényebb procis, ócó gép pl. okosotthon központ lehetne, több sata-val akár homelab is, ott hasznos azért, ha a headless serverre van egy kis debug kijelző.
Hogy ez mire jó? Gondolom AI bármikhez gondolják, ezzel a SoC-al. -
donjohnson
addikt
érdekességnek jó, de milyen gyakorlati haszna lehet annak a kis kijelzőnek?
-
pengwin
addikt
Valaki nézzen már rá az AMD terméknevekért felelős emberére, mert szerintem masszív stroke-ot kapott.
-
ViZion
félisten
smart home cube...
aranyos. biztos jó drága lesz -
Solten
őstag
"A G-FLIP 370-en már van kijelző, de az akkumulátor még hiányzik belőle."
Hu, mar majdnem notebook...
-
macilaci78
nagyúr
Miért notebook egy billentyűzet nélküli számítógép?
Amúgy nekem tetszik, mókás jószág. Bár szerintem egy távoli asztallal is kiváltható az a kijelző. -
Nem inkább tabletosított? Amúgy a helyes elenezés kb cublet vagy cubelet lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- Erős gamer gép bontás/ egyben
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest