- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newvalera90
csendes tag
Sziasztok .
Toshiba qosmio x770-107 gtx560m kisült mint a tepertő.
Helyére lehetne valami jobbat tenni esetleg ? -
Morpheus92
csendes tag
Sziasztok!!
szeretnék érdeklődni hogy van nekem egy msi cx500-402xhu laptopom,és van benne egy ati radeon hd4330 vga ,és azt szeretném meg tudni hogy nem lehetne feljebb húzni ,nem 512-legyen ha nem nagyon esetleg ??
-
speeedyyy
tag
Acer Aspire E1-571 notiba lehet rakni videokártyát és ha igen milyet?
-
KaakukK16
aktív tag
GT 640M jó laptop kártya?
Ezt a tipitopit néztem ki magamnak... ha néha kedvem támad játszani,akkor elfutna rajta,mondjuk BF3?
-
ronaldo8906
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a következő laptopba lehet-e videokártyát tenni?
HP Pavilion g7-1150us
előre is köszi a segtséget.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
Zoli0726 #119 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, Szerintem egy fórumtémát is megérdemelne vagy valamit, biztos nem én vagyok az egyetlen aki ilyen témával küszködik.
szóval erről van szó
This is especially useful for (but not limited to) notebooks manufactured by Toshiba/Sony/Acer/Panasonic in which the ATi Mobility Download Utility is blacklisted, preventing users from installing the drivers from ATi website.
Ezek a cégek elhatároztásk, hogy nem kérnek az atitól drivert, majd ők csinálnak maguknak, ennek meg az lett a vége, hogy egy éves drivereket lehet letölteni egyes notebookokhoz.
http://www.hardwareheaven.com/mobility-radeon-drivers-support/206549-ati-catalyst-mobility-11-12-display-drivers-notebook-computers-13-12-2011-a.html
erről az oldalról le lehet tölteni moddolt új whql drivereket, amik feltelepülnek fentebb említett gyártók gépeire is. Teszteltem, remekül működik.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
daniel20 #118 üzenetére
jó, hát azért annyit tisztáznék, hogy nem vagyok hülye, persze, próbáltam, notebookhoz valót, és nem mennek fel, a whql driverek nem akarnak felmászni a kártyámra, most itt az a kérdés, hogy meg lehet e buherálni valahogy, hogy mégis felmenjenek. Egyébként ilyennel már találkoztam, egy ismerősöm sony vaio-jára is csak az oem driver ment fel, más nem
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok, a következő problémában szeretném a tanácsotokat kérni, hátha találkozott már valaki ezzel.
Van egy packard bell gépem, athlonII-vel és 6650m videókártyával.
A driver amit hozzá adtak, azaz az oem driver már nagyon régi, és a honlapjukon sincs újabb, az amd.com-ról szedett driverek pedig nem akarnak feltelepülni. egyik sem, mind azt írja, hogy nincs támogatott videókártya, vagy ha telepítené is, a videókártya illesztőt nem teszi fel, csak a ccc-t.
Van valami mód hogy valahogy a whql drivert fel lehessen hegeszteni ezekre az oem videókártyákra, elég idegesítő, hogy egyik sem települ fel. -
daniel20
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek.
Vettem főiskolára egy Packard Bell F4085-459GH(vagy HG nem tudom) típusú notebookot:
Core i3-370m
4GB DDR3
Nvidia GT540M 1GBGondom a Battlefield 3 játékkal akadt, abban is a multiplayer részével. A baj konkrétan az hogy a föld utak sárga színt kapnak egy bizonyos távolság után. Ilyen kirenderelés limit szerű valaminek tűnik, mint amikor a részleteket a vga csak egy bizonyos távolság után jeleníti meg.
Itt van pár screen:
[link]
Ezen látszik hogy a hiba csak egy távolság után jön elő és itt
[link]
látszik nagyban a problémaLegújabb dirverek directx meg minden próbálkoztam régi driverrel de semmi, és láttam más gt540-es notit ahol ez a gond nem fordult elő, viszont komolyabb vga-s notikon is elő elő fordul, sőt komolyabb PCken is szóval lehet hogy magával a gémmel van gond, mert hát az utolsó nagy patch óta tele van buggal, de hátha tud valaki valamit használható segítséget adni.
-
Chrystall
senior tag
Ebben tudna valaki nekem segíteni!?
Vettem egy Lenovo B560 típusú notebook-ot, amiben van egy Intel HD videóvezérlő és egy Nvidia Geforce 310M is. Ha Windows Vistában felrakom az Nvidia drivereket, akkor miután újraindult a gép, a Windows kiírja, hogy letiltotta az Ndivia videókártyát, mert a driverei nem kompatibilisek az Intel HD videóvezérlő drivereivel. Ilyenkor mit lehet tenni? Nem tudom miért írja ezt, pedig mindkettőhöz a géphez kapott driver CD-ről tettem fel a drivereket, ráadásul akkor is ez a hibaüzenet van, ha leszedem az Intel és az Ndivia oldaláról a legfrisseb drivereket.
Valkinek tipp a megoldásra?
-
hassium
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni! Egy amilo xi 1526-osba keresek gpu-t.
Hogyan lehet megtudni milyen kártyával kompatibilis? -
osii
tag
Sziasztok.
Fujitsu Siemens Lifebook E8410 integrált intel gma x3100 van benne, ebben lehetséges cserélni vga-t ? És ha igen mit ajánlanátok és mennyiér ? Igazábol nemkéne olyan hiper szuper csak hogy league of legends/wow fusson ratja
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek megmaradt videokártya upgrade után egy MXM 2-es példánya, akkor írjon már rám egy pü-t, mert kérdeznék valamit. -
Rambi
tag
Szia,
én úgy tudom, ha motoszkálsz az asztalon, msn, net, office stb akkor az intelt használja, ami kevesebbet fogyaszt.
ha mondjuk elindítasz vmi nagyobb teljesítményt igénylő programot ( játékot) akkor az 520m gt-vel futtatja. szerintem!
de blueAthlon jobban konyít hozzá
-
djherby
tag
Sziasztok!
Van egy Asus laptopom, amiben van egy GT520-as és egy Intel HD videokártya. Most úgy gondolom, hogy az Intel megy. Hogy tudnám aktiválni a GT520-at, ha szükség lesz rá. Létezik e egyszerűbb megoldás, mint hogy az eszközkezelőben letiltsam az Intel-t.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Rambi
tag
most olvasom, hogy a 6650 vidikarit nem is kezeli benne, csak a 6470 dolgozik valahogy... mindenki panaszkodik rá, hogy nem akar működni :S
[link] -
Rambi
tag
válasz
BlueAthlon #103 üzenetére
lehet hogy az elsőt veszem meg, vinyó az végüli smindegy, ramot azt tudok bele venni olcsón, a procit meg feltudom húzni
ráadásul olcsó, és asus, ami tetszik is
bár... még meggondolom de ahéten már le akarom rendelni
-
BlueAthlon
senior tag
6650m és 540M kb egykutya, hol az egyik, hol a másik jobb, persze kell alá CPU is, ami kihajtja.
1. Árban ok, de vinyó és ram bővítés kell, valamint a CPU kb 3ghz-re húzva megfelelő a VGA-hoz.
2. Kevés a proci, VGA meg nem erősebb, ugye.
3. Jó konfiguráció, nekem is volt ilyen, játékok alatt erősebb mint az első, főként ha a phenom mind a 4 magja használva van. Tapasztalat.
4. A legjobb választás. Erős CPU, jó VGA.
-
Rambi
tag
na leszűkült a listám, segítesz választani?
Tehát max 150e ft-t szánok a vásárlásra, a lényeg hogy játékra is lenne. (crysis2, mafia2, cod ilyesmiket kellene vinnie)I. 115e ft van ez: [link]
a VGA- 6650 (ami tudtommal elég jó)
proci: A4-3300mII: 133e ft ez:[link]
ebbe a VGA- gt 540m (ami picivel erősebb a 6650nél)
a proci benne: Intel Pentium P6200 2.13GHzIII. 140ért ez: [link]
vga 6650, cpu:
AMD Phenom N970 2.20GHzIV. 150ért ez [link]
vga: 540m
cpu: Intel Core i5-2430M 2.40GHznem tudom melyiket érné meg megvenni, elvileg a 115 ezresen is szépen futnak a játékok
Várom jótanácsaidat -
Rambi
tag
válasz
BlueAthlon #99 üzenetére
köszi, rendben van. GT 540m a kiszemeltem most, de most meg processzort nem tudok választani, megéri +30ezer ft-tal többet kiadni egy i5ös, 4 magos procival felszerelt gépért?
-
Rambi
tag
Sziasztok!!
lenne egy nagy problémám. Van ez a vidikari: NVIDIA GeForce GT 520M, aminek 64 vagy 128 bites a memória busz szélessége. Nyilván a 128as jobban muzsikál, ezért ilyen laptopot szeretnék venni. Ezzel csak az a baj h nem tünteti fel egyik gyártó sem, hogy hány bites vidikarival van szerelve a gépük!
hogy lehetne kideríteni? -
kismozso
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlását tervezem, azonban a videokártyák tekintetében el vagyok tévedve, hogy melyik jobb, melyik rosszabb. Nagyon jó az első hozzászólásban lévő lista, érdeklődnék, hogy létezik-e valahol ennél frissebb összehasonlító táblázat vagy szoftver.
Asztali gépek videokártyáinak összehasonlításához ezt találtam, szerintem hasznos, de nekem notikhoz kellene valami hasonló...
[link]
Köszi a segítséget! -
REZNOV
csendes tag
Üdv!
Ati Radeon HD 5730-hoz az a legújabb driver ami a Lenovo honlapján van? -
MikiASD
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van nekem egy acer aspire 5732zg laptopom és h lehetne-e cserélni benne videókártyát,ha lehet akkor milyenre lenne érdemes? Most egy hd4570 van benne! -
sagvary
aktív tag
Lehetséges az alap LENOVO Z360-ba utólag beletenni kiegészítő izmosabb videokártyát?
-
sagvary
aktív tag
Van már olyan notebook, amiben a vga kb annyira könnyen cserélhető, mint a ram vagy a hdd?
Hol lehet notebook VGA kártyát venni? Mennyibe kerülnek ezek, a kb Fallout 3 szinthez ami elegendő, jó proci megléte esetén? -
Borbeee
csendes tag
Hellosztok. Érdeklődnék 9800M GS- t vagy hasonló fogalalatú jobb kártyát milyen áron lehetne szerezni. Mert jelenlegi videokártyám megadta magát sancos ,hogy a memóriája pörkölődött ki. Ausg50vt-x1 Válaszokat előre is köszönöm.
-
Kekiir
csendes tag
Sziasztok! A laptopomban tönkre ment egy nvidia gforce 8400m videokártya. Lehet másik videokártyával helyetesíteni ? Hol tudom javitattni , cserélni ? Egy NEC laptopom van . modelnév : NECVersa P570/FP570.
-
_seth_
veterán
Ha GMA van rajta akkor jó eséllyel ami olyan 99% már nem lehet benne cserélni mert az az alaplapra van ráforrasztva a cserélhetős kártyák pedig egy nekik kialakított foglalatba csatlakoznak, a hűtés is oda van vezetve a magra és a ramokra és pl ezt biztosan nem alakítják ki csak úgy extraként és a csatlakozót sem. Amelyikben cserélhetős abból az olcsóbbakat is valami egyszerűbb, olcsóbb kártyával adják el de nem integrálttal.
-
_seth_
veterán
Mi a különbség a 8600M GS kártyák között? Csak mert órajelekben jelentős eltérés van, mi alapján határozzák meg, hogy melyik kártya mennyit menjen?
-
Mobility Radeon 4250-hez keresek XP drivert! Aki tud légyszi segítsen!
-
Altaar
csendes tag
Szervusztok!
Egy szakértői tanácsot kérek, hogy nettó 250-325 E Ft közötti laptopok közül, melyik laptopnak van a legjobb videókártyája, mert gamer notebook-ot szeretnék, de a videókártyákhoz nem értek...
Nekem több helyről is az jött le, hogy az Asus G73 az elég komoly, és jól hasítanak rajta a játékok!Előre is köszönöm a válaszokat!
Altaar
-
Ora
csendes tag
Hali!
Kis segítséget kérnék.
Van egy Acer Aspire 5740-es laptopom. Ehhez tudok-e venni valamilyen videókártyát? Van egy ehhez hasonló az Acernek 5740g néven, abban egy Ati 5670-es kari van. Ellenben az enyémben csak egy integrált Intel GMA van.Előre kösz a segítséget.
-
nemlaca1
csendes tag
Sziasztok!Nem vagyok notebook-ban jártas,ezért kérnék tanácsot,5letet.Van egy MSI M673X-em.Amikor bekapcsolom a gép elindul,de csak néha kapcsolja be a monitort,10-ből néha 1-szer.Okosságot tudtok-e mondani?Javítás(kb mennyi Ft),eladás annak aki ért hozzá?Kössz a választ:Laci
-
anonymya
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem. Van egy Acer Aspire 5720G laptopom, amiben a napokban elszállt a videokártya. Egy Nvidia GeForce 8400M GS volt benne. Sajnos ahová bevittem a gépet, nem vállalták a javítást, mondván, nem tudnak beszerezni megfelelő kártyát. Kicsit nézelődtem és elvileg ez MXM-II kompatibilis. ("Aspire 5720G - MXM-II, 8400M GS, Upgrade to 9500M GS, Upgrade to HD 3650, Upgrade to 9650M GT")
A kérdésem az volna, hogy ezek közül valamelyik lehetőleg újan hol tudnám beszerezni? Nagyon fontos volna, mert a gépet az iskolához és munkához is használnám...
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Gyula88
tag
válasz
Darth_Revan #71 üzenetére
Koszonom a valaszt
! Epp egy ilyen valaszra volt szuksegem.
-
Darth_Revan
veterán
HD5650 a jobb és mennyi a különbség? Ég és föld
A ATI Mobility Radeon HD 5145 csak egy átkeresztelt Mobility Radeon HD 4570, annyi különbséggel, hogy DX 10.1 támogatást kapott és picit magasabb órajeleket, de még mindig 50nm gyártástechnológiával.Az ATI Mobility Radeon HD 5650 már 40nm és DX11-et is tud és shaderek számában is jobb, az 5650-ben 400db processzor, az 5145-ben pedig 80db van.
-
Gyula88
tag
Sziasztok!
Ket videokartya kozotti kulonbsegre lennek kivancsi az egyik Ati Radeon HD5145 1gb DDR3, a masik szinten ati HD5650 1gb DDR3! Ha valaki tudna, hogy melyik a jobb es kb. mennyi a kulonbseg a ketto kozott azt megkoszonnem
-
Darth_Revan
veterán
válasz
PedroPascal #68 üzenetére
Ha megfelelő méretű/kialakítású 9600M GT-t vásárolsz akkor igen, belemegy. De én nem javaslom, hacsak nagyon elszánt vagy ugyanis könnyen előfordulhat, hogy a rászerelt hűtés (amihez a hővezető csövet kell illeszteni) nem lesz jó ebbe a bizonyos ASUS gépbe, ezért házilag kell rajta barkácsolni.
Másik, hogy az is előfordulhat, hogy a 9600M GT nem fog alapból "max" teljesítményt produkálni és szükség lesz a vBIOS több pontján is módosításra. Legalábbis a Samsung memóriával szerelt MXM 9600M GT-nél szükség van.
Tudtommal eddig a legerősebb kártya amit beletettek ebbe a notebookba az a 9650M GT.
-
PedroPascal
őstag
Sziasztok.
Van egy Asus C90S laptopom, amiben 8600mGT vga van.
Ha jól tudom akkor MXM2-es foglalatú uh max 9600mGT vga-t tudnék bele tenni.
Bele menne az a vga a gépembe, esetleg nagyobbat lehetne bele tenni? -
zso79
őstag
Tudja valaki, hogy egy mxm II-es 9600GT működne egy Acer TM 5720G-ben?
-
Dr34dLord
csendes tag
hello
lenne egy kérdésem, mivel mostanában álltam át a notebookokra, ezért van pár dolog ami még nem teljese tiszta számomra
Van egy Fujitsu Siemens Amilo 1650g -m Athlon 3200plusz, 1 giga ram ddr (333 mhz), Ati Mobility Xpress 200 integrált videókártyával ami elég gyengécske...
Szóval a kérdésem az lenne hogy lehet ebbe erösebb videókártyát tenni?
utánanéztem és pár helyen irták h mxm vga-k 1650g-be is jók... na de hol van az mxm csati?
ez a minipci lenne ahol most a wlan foglal helyet? Egyáltalán müködne benne, és ha müködne igényel némi szakmai tudást a berakása ?
köszönöm a válaszokatnemtudom melyik topicban foglalkoznak rendesen ezzel a témával
-
gyuggyerca
csendes tag
Sziasztok valaki tudna erről a gépről[link] valamit írni legfőképpen a videókártyájáról,mert nem tudom hogy megvegyem e?Mert volt ahol azt olvastam hogy nem annyira jó de bennetek jobban bízok.A választ előre is köszi
-
baracsi
tag
Hát ha fizikailag belemegy a gépedbe, akkor mindenképp. Nekem korábban a 8400M GS-sel T2310-es Dual Core procival 1764 pontot adott a 3DMark 2006. Fejlesztettem a procit T8100-ra + 9600M GT DDR3-ra és mostmár 5532 pontot ad. Érdemes külföldi oldalakon is körül nézni, mert utcahosszal olcsóbban veheted meg, mint idehaza. (értsd: Magyarországon informálódni, külföldről megrendelni)
-
djcir
tag
Hello
Van egy ASUS G2P notbukom ATI's Mobility Radeon™ X1700 vga-val.
A 2006 3DMark 2131 pontot adott neki.
Szeretném cserélni benne a vga-t de kicsit bizonytalan vagyok, hogy egyáltalán érdemes-e?
legaláb egy 9600gt-t ddr3-mal szeretnék.
A gépben Intel Core 2 Duo T7200 (2.0Ghz; 667mhz w/ 4mb Cache) cpu van.
Még egy kérdés: Érdemes 64 bites op rá? -
Rocko007
aktív tag
válasz
(Darkwood) #51 üzenetére
nem, csak w7 home premium upgrade jog. a vas teljesítménye meg elég jó ps-hez...
-
mpepe20
tag
válasz
(Darkwood) #34 üzenetére
Gateway tényleg gáz itthon, nézz inkább vmi stabil szervizháttérrel rendelkező márkát.... ez talán a legfontosabb gépvásárlásnál, nem is a konfig...........
-
baracsi
tag
Nem tudjátok, a notebook videokártyák részét képezi a "hátvas" (biztos van szakmaibb kifejezés) ?
A kép csak illusztráció.
csak azért, mert vettem egy 9600M GT-t és nem kaptam hozzá ilyet, nem gond, mert felhasználtam a 8400M GS-ét, viszont ez utóbbit szeretném eladni, és nem tudom, hogy kell-e hozzá ilyet szereznem.
üdv, baracsi
-
sevcsenko
csendes tag
hali!
Tudnátok abban segíteni, hogy mennyi a különbség teljesítmény tekintetében a következő videókártyák tekintetében?
ATI Mobility RADEON HD 4670 1024MB DDR3 VRAM vs.
ATI Mobility RADEON HD 4650 1024MB DDR3 VRAM vs.
NVidia GeForce GT 240M 1024MB DDR3 VRAM
Előre is köszi!
Sev -
(Darkwood)
őstag
Válaszoltam a másik topic-ban, de ide is leírom, mert másnak is tanulságos lehet:
Ad.1.
Először is meg kell győződnöd arról, hogy a notebook-odban milyen típusú csatlakozó van:
- MXM-I,
- MXM-II,
- MXM-III,
- MXM-IV
- MXM-HEMaximum, amit eltudok képzelni (1%), hogy MXM II-es foglalt van benne. Mondom maximum 1%-ot adok annak is, hogy egyáltalán van benne MXM-es foglalat.
Ad. 2.
Ha van MXM-es foglalat az egy negyed siker, mert meg kell vizsgálni, hogy megfelelőek-e a fizikai távolságok!
Ad. 3.
A harmadik dolog, amit meg kell vizsgálni, hogy a hőtermelést a notebook hűtése el tudja-e vezetni!?
Ad. 4.
És nem potyára tettem a legfontosabb kérdést az utolsó helyre, mert ha hipotézisként felvetjük, hogy Ad. 1., Ad. 2. és Ad. 3. esetben minden teljesül, akkor is sok esetben a kompatibilitás szörnyű.
-
HangÁr
csendes tag
Sziasztok! Végigolvasgattam a hozzászólásokat, de nem derült ki végelgesen a megoldás. Birtokomban van egy Hp Pavilion dv5 kétmagos 1,9-es procival, 2gb-rammal, 120gb vinyóval és egy Ati Radeon Hd 3400-as 256-as pötyörészik benne. Szeretnék benne videokártyát cserélni valami combosabbra. Hol tudok notiba való videokártyát venni amennyiben ez lehetséges? Továbbá repül bele 4gb ram meg egy 500gb-s vinyó is de az már másodlagos.
-
zsoltixx
csendes tag
Sziasztok !
Segítségeteket kérném ! MSI EX610-es notim van, benne ATI Mobility Radeon HD 2400 v.kártyával, amit cserélni szeretnék. A kérdésem csak annyi, hol lehet Szegeden vagy Budapesten notihoz videokártyát kapni. Webshopos megoldás is érdekel.
-
Rocko007
aktív tag
válasz
(Darkwood) #41 üzenetére
15,6" kicsi? Mire használnád? A Vistára van Windows 7 Upgrade jog.... 1 rendszer helyett 2-t kapsz kis időeltolódással.
-
Delérium
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5920G notebook-om Nvidia gforce 8600GT 256MB ddr2 kártyával. MXM 2 modulos a kártya, és kaptam egy jó ajánlatot egy oem 9600GT 512MB ddr3 kártyára. Oké, hogy mindkettő MXM 2es, de vajon összepasszol-e az új kártya a régi hűtéssel? Van itt olyan ember aki már alakított így át gépet? mikre kell figyelni? mi lehet a buktató? -
cbr688
senior tag
válasz
Darth_Revan #47 üzenetére
gari nem számít,legyen kifogástalan,külföldi lenne a legjobb.
-
cbr688
senior tag
válasz
Darth_Revan #45 üzenetére
100k körül van ez...
kcsivel többért ilyen 130 körül szánnék rá ddr3-as 9600gt-vel... -
cbr688
senior tag
válasz
Darth_Revan #43 üzenetére
na ez a titok...(amúgy asus gép)
-
cbr688
senior tag
fontos kérdés 8600gt-n(ddr3) 4gb rammal 2.4-es procival elszaladgál a cod6 vagy a dragon age?(csak mert akkor ilyet vennék...)
-
Rocko007
aktív tag
válasz
(Darkwood) #36 üzenetére
köszönöm, javítva! erre gondoltam
-
Rocko007
aktív tag
vagy a Dell Studo XPS 1640... 3 év magyar garanciával a laptoszalonban
-
SLi
tag
heló nem tudjátok hogy ki csinált mobil vga-s bazárt nem találom pedig 1 hete kb még nézegttem de akkor nem volt idő most meg nem találom
-
cbr688
senior tag
válasz
(Darkwood) #31 üzenetére
és a dv6?lehet gateway-nél kéne maradnom...
-
(Darkwood)
őstag
válasz
tupacamaru #23 üzenetére
Igaza van tupacamaru-nak, mert utánanéztem és a DV7 széria VGA-ja tényleg DDR2-vel szerelt!
-
cbr688
senior tag
válasz
tupacamaru #29 üzenetére
azokat nem szeretjük...
-
cbr688
senior tag
válasz
tupacamaru #27 üzenetére
a 9600 integrált lenne?
-
tupacamaru
veterán
válasz
(Darkwood) #26 üzenetére
Hát szerintem igen, de nem vagyok benne biztos. A mienkben biztosan DDR2 van, a GPU-Z vel néztem meg. Mivel ez integrált VGA azért gondolom hogy egyforma memóval gyártották, de lehet hogy tévedek.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
tupacamaru #23 üzenetére
Mindet? Úgy tudom nem! Utánanézek én is most már...
-
cbr688
senior tag
válasz
tupacamaru #23 üzenetére
mindegyikben?
-
cbr688
senior tag
válasz
(Darkwood) #22 üzenetére
egy srác feljött pestre és némi ép alkatrész+kp-ért cserébe elboltoltuk,azóta meg már elcseréltem másik asztalira,sajnálom is,most bobak árulja 1 terra vinyóval raid-ben,mondhatni rosszabb nem lett...csak a proci vmi 800dollár
D
-
tupacamaru
veterán
válasz
(Darkwood) #18 üzenetére
A DV7-esben is DDR2-es memóriával szerelték a 9600M GT-t.
Most néztem meg.
-
cbr688
senior tag
válasz
(Darkwood) #20 üzenetére
volt már msi-m(700gx),gateway-em(fx....??
),acer( 8930) egyikkel sem volt bajom,mondjuk teljesítményre a gateway volt a 8800gts-el a legdurvább,csak az meg drága külön megvenni,mondjuk volt benne egy x9000-es proci
,legtöbb noti vga előbb-utóbb proci limit miatt nem lehet kihasználni...lehet maradok az x360-nál
-
cbr688
senior tag
válasz
(Darkwood) #18 üzenetére
és napjainkban minden pici fps számít 24 felett
köszönöm a tippet,de mondjuk a dv7 húzosabb...lehet egyszerűbb ddr3-as 9600-at venni egy msi-be -
(Darkwood)
őstag
-
cbr688
senior tag
válasz
(Darkwood) #16 üzenetére
hp dv5-ön gondolkodom,de a legtöbben már 9600gt van...
legjobb lenne vmi olcsó gép amiben van egy jó proc,hozzá venni 2gb ramot meg egy 9600gt-t aztán hadd szaladjon... -
cbr688
senior tag
válasz
(Darkwood) #11 üzenetére
már csak laptop kéne...
-
schulzz
tag
Sziasztok!
Kérek valakit aki tud az segítsen nekem mert nagyon fontos lenne. Van egy FuSi pa3553 mas laposom amibe hybrid videokari van. Vistával elméletileg tudnia kell váltania a két kártya között( integrált hd 3200 és különálló 3470) magától, de nem csinálja. Kérem valaki segítsen mert azt szeretném, hogy amikor nincs hálózaton akkor az integrált karit használja. Próbáltam már letiltani a másikat de akkor a belsőre is hibát ír ki. Még egyszer kérem valaki segítsen mert nagyon idegesít ez a probléma és az akksi sem bír annyit amennyit kellene pedig 8 cellás.
A segítséget előre is nagyon köszönöm és várom -
snoopdagi
csendes tag
Sziasztok! HP Compaq 6730s típusú laptopom van, 2,2-es Dualos procival, 3 giga ddr2-es rammal, 320-as winyóval, eddig teljesen oké számomra, viszont csak egy ATI Mobility Radeon HD 3430-as vga-kártya van benne, ami igencsak megnehezíti a dolgomat. Nem akarok nagy dolgokat csinálni vele(pl. football manager 2010), mégis nagyon gyenge a kártya, nem fut rajta jópár gém. Lenne-e lehetőségem rá, hogy kicseréltessem(mármint ezt az ATI-t) és ha igen, akkor hogy megy ez a dolog? Előre is köszi a segítséget!
-
cbr688
senior tag
válasz
(Darkwood) #9 üzenetére
megbízhatóan menjen
120-140k-ból akarok összerakin vmi laptopot,amin elfutnak az idei játékok...
-
cbr688
senior tag
nem tudjátok hol lehet olcsón jobbfajta mondjuk 3850 vagy 9700 vga-t kapni laptopba,tervezem egynek az összeállítását,zsocánál vannak 9600gt meg ilyenek,de vmivel erősebb kéne!tipp?előre is köszi!
-
Truman
senior tag
Nem tudtok valami weblapot, ahol mobil GPU-k tesztelésével foglalkoznak?
Sajnos amit én találtam azt ritkán frissítik. [link] -
-
glide3d
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4 üzenetére
A Geforce 8800M GTS 256 bites memória-interfésszel van szerelve, amely kiemelkedő a laptop VGA-k között, valamint erre a szériára épült a 98xx széria is. Viszont elég sokat fogyaszthat és gondolom nagyon melegedik
-
(Darkwood)
őstag
Szép és jó, de zárni fogják azért, mert van hasonló topic: [Notebook VGA teszt eredmények]!
Egyébként jó kis lista!
Pont ezt beszélgettük a linkelt topic végén, hogy valahogy szeparálni kéne most már a dolgokat!
-
glide3d
csendes tag
Sziasztok,
Végre eljutottam odáig, hogy megnyitom ezt a TOPIC-ot és leírok mindent amit tudni lehet az egyes mobil (laptop) grafikus kártyákról. Itt találjátok meg a legújabb teszteket is az új típusú grafikus kártyákról.
A következő tesztekeredményeknél fontos leszögezni, hogy a notebookok CPU sebessége érdemben is befolyásolja a grafikus teljesítményt, ezért bizonyos graf. kártyáknál akár 5-10%-os eltérés is jelentkezhet, mivel nem egyforma processzoron lettek a kártyák tesztelve!Intel Graphics 950 -> 3DMARK 2006 = 136 pont
Intel Graphics X3100 -> 3DMARK 2006 = 486 pont
Intel Graphics X4500 M HD -> 3DMARK 2006 = 621 pont
Nvidia Geforce 8200M -> 3DMARK 2006 = 1040 pont
Nvidia Geforce 9100M -> 3DMARK 2006 = 1200 pont
Nvidia Geforce 8400M -> 3DMARK 2006 = 1380 pont
Nvidia Geforce G102M 512VRAM -> 3DMARK 2006 = 1449 pont
Ati Mobility Radeon HD 3410 -> 3DMARK 2006 = 1450 pont
Ati Mobility Radeon HD 3200 -> 3DMARK 2006 = 1459 pont
Ati Mobility Radeon HD 3430 -> 3DMARK 2006 = 1731 pont
Nvidia Geforce 9200M -> 3DMARK 2006 = 1783 pont
Ati Mobility Radeon HD 3470 -> 3DMARK 2006 = 1814 pont
Nvidia Geforce 9300M -> 3DMARK 2006 = 1899 pont
Ati Mobility Radeon HD 3450 -> 3DMARK 2006 = 1931 pont
Nvidia Geforce 9400M -> 3DMARK 2006 = 2058 pont
Nvidia Geforce G105M 512VRAM -> 3DMARK 2006 = 2199 pont
Ati Mobility Radeon HD 3470 Hybrid X2 + HD 3200 -> 3DMARK 2006 = 2431 pont
Ati Mobility Radeon HD 4330 -> 3DMARK 2006 = 2577 pont
Nvidia Geforce 8600M GT -> 3DMARK 2006 = 2581 pont
Ati Mobility Radeon HD 4530 -> 3DMARK 2006 = 3078 pont
Ati Mobility Radeon HD 3650 -> 3DMARK 2006 = 3582 pont
Nvidia Geforce 9500M -> 3DMARK 2006 = 3627 pont
Ati Mobility Radeon HD 4570 512MB -> 3DMARK 2006 = 3641 pont
Nvidia Geforce 9600M GS -> 3DMARK 2006 = 3925 pont
Nvidia Geforce 9600M GT -> 3DMARK 2006 = 5198 pont
Nvidia Geforce 9650M GT -> 3DMARK 2006 = 5200 pont
Nvidia Geforce GT 120M -> 3DMARK 2006 = 5316 pont
Nvidia Geforce GT 130M -> 3DMARK 2006 = 5610 pont
Nvidia Geforce GT 240M -> 3DMARK 2006 = 5840 pont
Ati Mobility Radeon HD 3850 -> 3DMARK 2006 = 6101 pont
Nvidia Geforce 9700M GT -> 3DMARK 2006 = 6246 pont
Ati Mobility Radeon HD 4650 1GB -> 3DMARK 2006 = 6340 pont
Ati Mobility Radeon HD 4670 -> 3DMARK 2006 = 7303 pont
Ati Mobility Radeon HD 3870 -> 3DMARK 2006 = 8421 pont
Nvidia Geforce 9800M GS -> 3DMARK 2006 = 8507 pont
Nvidia Geforce 9800M GTS -> 3DMARK 2006 = 9545 pont
Ati Mobility Radeon HD 4850 -> 3DMARK 2006 = 9843 pont
Nvidia Geforce GT 260M -> 3DMARK 2006 = 9997 pont
Ati Mobility Radeon HD 4870 -> 3DMARK 2006 = 10183 pont
Nvidia Geforce 9800M GTX -> 3DMARK 2006 = 10292 pont
Nvidia Geforce GT 280M -> 3DMARK 2006 = 12692 pont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest