Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
tkazmer #1595 üzenetére
Úgy értettem hogy nem tudtam úgy beállítani a grafikát, hogy számomra élvezhetően fusson. Az autó részletességen kívül már mindent levettem, próbálkoztam 800x600-on is, de érezhetően lassú. Aztán lehet kéne egy XP reinstall, mióta megvan a noti, család nyüstöli az asztalit...
-
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1588 üzenetére
Ok, semmi gond, nem vagyok az a sértődős fajta.
Inspirontól tényleg nagyságrendekre jobb hordozhatóság tekintetében (is) a Latitude sorozat.
Ha teljesitmény számit vga-val karöltve, jo minöségben, akkor lehet egy ugyan régebbi, tipusu, de sztem máig teljesitményben megfelelö businecc class notit vasarolnek. Gondolok itt fokent a HP renew modelleire, mint pl az NW8000, NC8000, vagy kicsit könnyebb műfajban az nc6000, és ezek utódai.
MSI-knek szerintem multjuk kevés van, de minöségük átlag használat mellett kielégitö, ibmünél T széria magáért beszél, nem kell bemutatni, R szériával csak ''tapizás'' erejéig találkoztam [nem tetszett].
Érdemes jol megtapogatni, h hogyan is van összerakva a kiszemelt gépcsoda, bármit is vásárol az ember. -
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1585 üzenetére
Most epp egy latitude elott ülök...
[d610]
Thinkpad R szeria sem az az eXtrahordozhato kategoria...
Mi lenne, ha figyelmesen végigolvasnád a hozzászólásomat, s csak utána hurrognál le (lehet h nem lenne rá szükség).
Amit mondani szerettem volna, az az, h miként válasszon notit ->annak függvényében, h mire használná.
1.kategoria -> fő a hordozhatóság+ jó akksiidő -> integrált vga(jó eséllyel, pl gma950) - itt föként subnotebook, és könnyű notebook kategóriára gondoltam
2. kategoria ->fő a teljesitmény -> célszerü még mindig asztali konfigot használni erre
3. kategoria ->kell a teljesitmény, de legyen azért hordozható (ha az ár is számít)-> ide gondoltam a DellInspironokat (relative olcsó ár + erős vga választható), de mondhattam volna akár MSI notikat is, ...
...ha meg nem számit az ár, fő a nyűzhetőség, akkor jöhet az IBM T széria, itt akár már kedvérevaló vga-val is szemezgethet...
Sajnálom hogyha nem fejeztem ki magam érthetően és egyértelműen, de nekem logikusnak tünt, h mit is szeretnék mondani.
Üdv: Ferko -
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1579 üzenetére
Ez pedig korantsem igaz. Ami nem integrált, abban cserélhetö a vga, de mobility-k között (Radeon is) van pár megoldási mód, melynek köszönhetöen ''A'' fajta notiba jo az a mobility radeon, de ''B'' fajtaba mar masfele Mobility radeon kell ...
Az árárol pedig nem is beszéltünk[horror]... egyszoval ha ez alapján választana notit, akkor érdemes gyárilag szerelt VGA-val venni, azzal, ami kelégiti már az igényeit. -
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1575 üzenetére
''Ha nagy teljesitményre vágysz, akkor legjobb megoldás még mindig egy asztali, de ha cipelni kell A-ból B-be, akkor meg nézd meg nagyteljesitményüek közt pl a Dell Inspireonokat.
Ha nagy teljesitmény + hordozhatóság....
Szerintem tejesen érthetö ez, lehet csak nem olvastad el figyelmesen! -
TiXaR
csendes tag
válasz
tkazmer #1369 üzenetére
Ok, akkor haggyuk az ajánlatokat, inkább vki aki ért hozzá próbálja nekem sorbarakni legyenszives a köv. videó kártyákat teljesítmény szerint:
Ati X200
Ati X1100
Intel GMA 900
Intel GMA 950
SIS 760GX
Via VN800
...és/vagy a procikat:
AMD Turion 64 (1.6GHz, 64 bites)
Pentium Dothan 2MB (1.7GHz)
Celeron M 1600 (1.6 GHz)
AMD Sempron M 3300+ (2.0GHz)
azt sejtem h a Celeron M 1600 nem nagyon játszik, de mivel nem értek nagyon hozzá, nem tudom h az AMD Turion 64 bit-je, a Sempron 2.0 GHz-e, vagy a Pentium Dothan 2MB Cache memóriája ér-e többet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest