- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Agyonszemetelt oprendszer (vmi kémprogi, esetleg viróza...), driver ütközés-keveredés, kevés fizikailag rendelkezésre álló memória. Külön topik van a 3dMark-ok ''gyorsítására''/optimalizálására, szerintem ott többet tudnak segíteni.
Nvidia control panelben is sokat lehet buzerálni ami befolyásolja a Mark eredményeket, de ez engem különösképpen soha nem vonzott... -
BÁ Nutrition
addikt
en nem gondolom rossznak, csak remenykedek hogy a kedvenc gameim normalisan futnak majd rajta. sajna most meg 2000 km valaszt el toluk, de ha legkozelebb hazamegyek betarazok: bf1-2, farcry, nfs, meg a gta epizodok, de a legboldogabb akkor lennek ha a kovetkezo gta is elmenne rajta kb 1024*768ban avgy ahhoz kozeli widescreenben.
-
karesz501
senior tag
Rossz válasz. Hordozható gép kell neki. És miért ne érdekelhetne valakit a ''grafika'' is?!?!? Engem is érdekel és annyira kell ''csak'' a hordozható gép, hogy el tudjam vinni magammal és bárhol dolgozom/pihenek tudjam használni. Az esetek 99%-ban hálózatról, mégis létkérdés volt a notebook...
Szóval szerintem ha vki notebookot akar vásárolni, nem azt kéne itt mondjátok neki, hogy vegyen egy asztali gépet.
Van számtalan olyan megoldás amivel már mindezt el tudja érni, inkább ebben kéne segíteni. Szerintem.
LCO: szerintem érdemes elgondolkoznod a Toshibán és a DELL-en is, bár szerintem az általad említett játékoknak bőven elég a minőségi megjelenítésükhöz egy x700-al szerelt notebook. Viszont az x1600 és a go7600 (szerintem azt akartál írni...) egy szinten vannak teljesítményben, nincs szignifikáns eltérés közöttük.
Rossi, Zanik: no offense, de tényleg azt látom/láttam, hogy alapból ez jön fel ha vki ilyet kérdez. Vannak már olyan megoldások amik mindezt profi szinten tudják, csak nagyon drágák. De majd ezt eldönti a kedves érdeklődő, hogy akar-e áldozni erre ennyit. Sokan akarnak és tudnak is elnézve néhány márka topikját itt a Ph!-n. Szerintem.
Szerk.: az én DELL-em is fűtene, csakhát jól működik a hűtés, viszont akkor egy kicsit hangos (mondjuk az én érzékszerveimnek nem vészes...), de közel sem zavaró a dolog és mindezt csak 3D játékok alatt. Szóval egy ''megtervezett'' gépben nem annyira para az x1600 - go7600.
[Szerkesztve] -
Vincent_Vega
csendes tag
''Notebookot akarsz venni? Ha segítséget akarsz, írd le mennyit szánsz rá, és pontosan mire akarod használni.''
Huh, csak most vettem észre a kérdést sorry
Szóval dekstop-ot helyettesítő noti kéne. Legfőképpen neteznék, meg filmet néznék rajta, de jó lenne rajta játszani is a fent említett játékokkal: San andreas, Vice City, meg pl NFS carbon, vagy ilyesmi! A lényeg, hogy nem ACER-t FuSi-t, Toshibát nem szetretnék, mert elég rosszakat hallottam róla! Ne legyen túl drága, olyan 350k alatt azért álljon meg!
ez minden
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Én is így gondolkodtam (x1600, 7600) csak az ezekkel szerelt gépek alig bírnak 2 órát akksiról. Az x1400-as valamivel kevesebbet fogyaszt. Mivel NFSU2, GTASA ment Geforce4 go 440 32Mb-on igaz nem teljes minőségben, gondoltam talán elég lesz az is.
Persze a jobb mindig jobb... -
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Ha annak idején kaptam volna hitelt nekem is ilyen gépem lenne. De nem kaptam
Media viszont adott
Sok jót, sok rosszatt hallottam róla, de megnyugodtam, hogy neked megy. Itt volt egy link a VGA cserékről, 350 euroért kaphatsz 7900-et, ha hietek az oldalnak.
Jah, most látom, hogy te linkeltedNézegettem, jól szétkapták benne a gépemet
[Szerkesztve] -
nobela
senior tag
Vagy csak igen apró betűvel van írva...
Sajnos semmilyen betűvel nincs írva...
Az ATI honlapján meg a Mobility X1600-ról azt írják, hogy ''with lightning fast GDDR3 memory''
Továbbra is fenntartom, ez egy rohadt nagy átb@szás.
Annak idején amikor a Sapphire 128 bites 9800Pro-kat dobott piacra, igen nagyot bukott is vele. Vissza kellett vennie aki visszavitte, és a továbbiakban rá kellett írnia a dobozra hogy 128bit Edition (vagy valami ilyesmit...) -
muzsikpeti
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest