- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiXaR
csendes tag
Udv!
Nah vettem egy ASUS A3HF notebook-ot.
Csomoan azt irtak h ezek az integralt videokartyak nem alkalmasak 3D-s alkalmazasokhoz. Nos ez baromsag. Sztem ha vki nem hardcore gamer, a kicsit regi jatekokhoz is boven megfelel. Ebben Intel gma 950 van es 1000x jobb, mint az asztali GF2 mx440. A GTA San Andreas lazan fut rajt, az Nfsu2 osszes effektje muxik, a Ricard Burns Rally is egesz jol elfut. A GF2-vel a RBR el se indult, az Nfsu2 ben pedig a tukrozodo utat es autot kiveve semmi nem mukodott, azok is csak 640x480ban. Ezen viszont van nezokozonseg, motionblur, minden kutyafaxa. Szal ha vki tenyleg nem elsosorban jatekra akarja hasznalni, de azert szeretne rajt neha gamelni is, ha nem is a legujabb jatekokkal, az fog tudni. Bar az is igaz, h a legtobb notebookban ennel vmivel xarabb vidikari van (pl Ati X200 v gma 900) -
TiXaR
csendes tag
válasz
tkazmer #1369 üzenetére
Ok, akkor haggyuk az ajánlatokat, inkább vki aki ért hozzá próbálja nekem sorbarakni legyenszives a köv. videó kártyákat teljesítmény szerint:
Ati X200
Ati X1100
Intel GMA 900
Intel GMA 950
SIS 760GX
Via VN800
...és/vagy a procikat:
AMD Turion 64 (1.6GHz, 64 bites)
Pentium Dothan 2MB (1.7GHz)
Celeron M 1600 (1.6 GHz)
AMD Sempron M 3300+ (2.0GHz)
azt sejtem h a Celeron M 1600 nem nagyon játszik, de mivel nem értek nagyon hozzá, nem tudom h az AMD Turion 64 bit-je, a Sempron 2.0 GHz-e, vagy a Pentium Dothan 2MB Cache memóriája ér-e többet?
Előre is köszi! -
TiXaR
csendes tag
Üdv!
Én is notebook vásárlás előtt állok, kb a 200eHUF-os kategóriában gondolkozom, ebből következik h nem játék célra kellene, viszont azért nem ártana ha egy-két régebbi cucc elmenne rajt
Nahszóval nagyon-nagyon hálás lennék ha vki sorba rendezné nekem ezeket a vidikarikat (így estére sikerült belegabajodnom a 3démarkok meg verteksz sáder pájplájnok tömkelegébe)
:
Ati X200
Ati X1100
Intel GMA 900
Intel GMA 950
SIS 760GX,
Intel Video (??? Acer TravelMate 4072-esben van)
Meg egy jobbfajta vidikari mellé dukál ugyebár egy jóféle proci is, így vagyok annyira pofátlan h azokról is kérdezgessek. Melyik a legjobb ezek közül:
AMD Turion 64 (1.6GHz, 64 bites)
Pentium Dothan 2MB (1.7GHz)
Celeron M 1600 (1.6 GHz)
AMD Sempron M 3300+ (2.0GHz)
Tehát ha egy árban lennének, melyik érné meg legjobban megvenni?
Egy ilyesmi konfigon elfutna pl egy GTA S.A. vagy egy NFSMW szintű játék (persze buta üzemmódban? Eleve 64MB-os GF2-n edződtem, szal az ilyen újabb hiper-szupi csihi-puhi játékokat hírből se nagyon ismerem
Köszi előre is!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest