Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Nálam anno a sima NFSU lazán elment 800*600ban csicsa nélkül az Mx400al. Néha röccent csak. 950-es ersze hogy jobb, mivel optimalizáltabb benne minden, és nem dx7es. Igenis jók a legújabb integrált cuccok. Nálam most 6150es dönget egy foxconn lapban, War3, Max Payne, Battlezone 2 simán megy minden maxban (jól is néznénk ki ha nem menne). Inteles megoldással nekem annyi a gondom, hogy ezekben még nincs hardveres T&L. Nézzetek tesztet az X3000ről, kb gef 3 szintjén van, és kapsz hozzá mindenféle videotámogatást, mittoménmilyen kimenetet
3Dmark 2001ben pl ~8000 pontocska, márpedig ez nem rossz egy integrált cuccostól. Kíváncsi vagyok notebookba átültetik-e a csipet.
-
Vamp
senior tag
Vmiért notebookon futtatva a War3-at minden különösebb gond nélkül képes voltam játszani vele, minden maxon
Az egyik gép egy PIII-as, 900mhz-es, S3 trios cucc volt, itt néha beröccent a game, de tűrhetően futott. A másik egy 1.6os celeron 915ös Intel VGA-val, itt már észrevehetetlen volt az Int. VGA.
Hogy lehet az, hogy bezzeg PCben 6150-es videókártyával néha alaposan beszaggat a War3? -
Vamp
senior tag
Heh, mondom én is mim van.
MSI M520 ''Megabook'', Intel Extreme 2, 512/333 (2*256, de nem tekeri dualban mert a birka hozzáértők teljesen más ramot tettek bele). Celeron M 1,4Ghz.
Amúgy barátnőmé.
3DMark 2001 SE 330: 3334 pötty. De legalább nem melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged