- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
#2256-ra valaki?
-
Rossi
addikt
Azon gondolkozom, ha 2 GB-ra bővíteném a notim memóriáját (a mostani 1024 MB DDR2 533 MHz-ről), akkor érezhetően jobban futna-e a STALKER?
CPU: PentiumM 1,73 GHz, VGA: X700 128 MB.
Már egyszer végigvittem, de laggolt néha. -
Rossi
addikt
Sajnos megkaptam a S.T.A.L.K.E.R.-t, ki kell próbálnom...
Haver notiján minimumon elfut X200M-el.
-
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #2026 üzenetére
Vagy leül a PC-je elé...
-
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #2001 üzenetére
Nekem max nyáron jó, most be kéne fejeznem a fősulit... De ha jobban belegondolok szétolvadna a notim, úgyhogy én inkább kihagynám.
-
Rossi
addikt
válasz
LALA_kiraly #1998 üzenetére
Hát a linkem szerint nem...
-
Rossi
addikt
válasz
BÁ Nutrition #1984 üzenetére
El fognak menni, ne aggódj. Fórumos tapasztalatok alapján a 7600Go veri az Mobility X1600-at. A te VGA-d teljesítményben megközelíti az asztali 6600GT-jét. [link]
Namármost, nekem is ilyen VGA van a PC-mben, és az általad említett játékok 1024x768-ban mediumon/highon mennek rajta (Far Cry, BF2, GTA:SA überfullon élsimítás nélkül). -
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #1981 üzenetére
Én csak annyit írtam, hogy nem olyan rossz kártya, mint amennyire a tulaja gondolja.
-
Rossi
addikt
válasz
BÁ Nutrition #1975 üzenetére
Nem olyan gyenge az a 7600GO...
-
Rossi
addikt
válasz
Sam8888 #1973 üzenetére
Mindent a melegedéssl magyaráznak... Csakhogy már egy ideje létezik a Peltier elem, ami mindent lehűtene kb. 20 fokra. VGA-kon már kapható ez a megoldás. És ha ettől 30k-val drágább lenne a noti, azt még lenyelné a vásárló.
[link]
''önmagában is tekintélyes mennyiségű, mintegy 50 wattnyi hőt disszipál teljes terhelés esetén, a páralecsapódás elkerülése végett azonban a rendszer csak akkor nyújt ekkora teljesítményt, ha valóban szükség van rá''
[Szerkesztve] -
Rossi
addikt
válasz
karesz501 #1936 üzenetére
Senki nem állítja, hogy a Clevo minőségben vetélytársa a Sony-nak, HP-nek vagy az IBM-nek. Mivel nem szeretnék más nevében nyilatkozni, saját magamból indulok ki.
Én azért vettem meg az M40AE-met, mert nagyfelbontású kijelző és ArchiCAD-képes VGA kellett 300k alatti áron. FuSi-t, Acer-t kapásból elvetettem, ASUS és MSI akkor még nem felelt meg ezen elvárásoknak. A 2év garancia és a szervíz meggyőzött.
De csak hogy végképp összezavarjalak, ha befejeztem a sulit valószínüleg eladom a notit, és ha szükségem lesz egy újra, valószínűleg a HP, IBM, Dell, Sony kínálatából fogok választani. -
Rossi
addikt
válasz
karesz501 #1933 üzenetére
Tény, hogy ott írtak olyat is, hogy megolvadt a burkolat meg a TFT, meg 60 fokon megy a HDD, csak azt akartam leírni, hogy valószínüleg ezek a dolgok a régebbi konstrukciók hibái, mivel sem én, sem pedig a nemrég szintén Clevo-t vásárló Integra kolléga nem tapasztaltunk hasonlókat.
-
Rossi
addikt
válasz
karesz501 #1931 üzenetére
Na azért ez egy kis pontosításra szorul...
Az említett gép kb másfél éves, nem tudhatjuk milyen körülmények között használják, volt e takarítva belül, vagy tiszta por stb.
Én is egy ilyen notebookkal rendelkezem, fél éve vettem. Az extrém melegedés túlzás. A VGA csatlakozója forró, a billentyűzet bal oldalt kézmeleg és ennyi. Ugyanez a jelenség megfigyelhető bármelyik nem integrált VGA-val szerelt notinál ebben az árkategóriában.
A tervezési baki pedig csak a HDD-re vonatkozik, de az enyémben már ez sem jelentkezik, nagyon ritkán éri al az 50 fokot.
Szóval továbbra is nagyon jó vétel, melyik másik gyártó ad ennyiért SXGA+ TFT-t? Ja és a két év garancia is jelent valamit, vagy tán a gyártó ennyire mazohista, imádja ingyen cserélgetni a könnyen tönkremenő notiját -
Rossi
addikt
válasz
Spider19 #1923 üzenetére
A régebbi játékok azért el-elmennek rajta közepes grafikán, de attól még ez egy integrált VGA, csodákat nem lehet vári tőle (elviszi az új játékokat is 800x600-ban low-on, de van amit nem tud elindítani, ol: CoD2).
A minimum noti VGA, amit kifejezetten játékra lehet használni, az szerintem egy 128 MB-os X700-as.
De itt van egy akciós Acer 128 MB-os X1600-al és Core Duo-val: [link]
Persze amit te említettél, az majdnem ugyanez csak a VGA 256 MB-os. Lehet hogy az megér +6k-t.
A HP minőségileg egyértelműen jobb, de nem alkalmas komolyabb játékra. -
Rossi
addikt
válasz
karesz501 #1916 üzenetére
Igazad van, csak túl sok már az ilyen hsz:
Hy, nekem/haveromnak notebookra lenne szükségem, fingom nincs mi az a VGA, CPU, XGA, WXGA, SXGA, de fusson rajta a Carbontól a Crysisis minden, legyen benne 200 GB HDD, minimum 17''-os wide kijelző, és minderre 200k van.
De peace! -
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #1882 üzenetére
KOTOR-t? Mindenképpen. Akkora fordulat van a történetében, hogy leesel a székről, + kétféle befejezés...
-
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #1880 üzenetére
Pedig sokat gondolkodtam rajta...
1-2-t végigtoltam, meg KOTOR 1-et, 2-höz várom a magyarítást....
-
Rossi
addikt
KOTOR 4ever!
De a Battlefieldek se rosszak!
-
Rossi
addikt
válasz
dennisjunior #1864 üzenetére
Köszi. Igazából memóriát akarok bővíteni, lehet náluk több szerencsével járok, mint másutt.
-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
válasz
Vincent_Vega #1842 üzenetére
Notebookot akarsz venni? Ha segítséget akarsz, írd le mennyit szánsz rá, és pontosan mire akarod használni.
Ha már megtetted akkor sorry. -
Rossi
addikt
válasz
Vincent_Vega #1840 üzenetére
nVidia: 7300Go, 7600Go
ATI: X300, X700, X800, X1400, X1600, X1800 -
Rossi
addikt
válasz
Sontir_Fel #1837 üzenetére
Samsung Plano 72 cm-es, de csak 60 Hz-es. Vagy LCD-re gondoltál?
-
Rossi
addikt
Te akksiról akarsz játszani??? Az nem nagyon fog menni, mert akkor automatikusan leveszi a teljesítményt. Ha meg egy nem integrált VGA-val akarsz hosszú akkuidőt, akkor olyankor vedd le te magad a kártya órajeleit. Erre a legjobb progi a Notebook Hardware Controll 2.0, aminél beállíthatsz egy fix órajelet, és csak arra kell klikkelned amikor nem hálózatról használod.
-
Rossi
addikt
Van új Catalyst, 7.1-es.
-
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #1744 üzenetére
Na jó, az X700 2300körüli pontot tud 3DMark05-ben, a 7600Go-ról nem tudok adatot. Ha tényleg a kétszerese, akkor én kérek elnézést!
-
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #1740 üzenetére
Ami nem hordozható, hacsak nem cipelsz magaddal egy TFT monitort is... 300k-ért itt van például az általad említett MSI, de ennyiért már más gyártók is adnak pl 256MB-os X700assal szerelt notit.
-
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #1691 üzenetére
Most láttam notebook.hu-n egy Clevot 263k-ért. Pentium M 2,13 GHz, 256 MB X700, 1024 MB RAM, 120GB vinyó. Kijelző 15,1'' 1400x1050. Kicsit jó vétel...
-
Rossi
addikt
válasz
Sontir Fel #1689 üzenetére
Így igaz, az alaplapon kívül minden cserélhető benne, más kérdés, hogy anyagilag nagyon nem éri meg... Én annyit tudok, hogy a Clevo magyarországi márkaszervíze a notebook.hu, annyit kértek, hogy ha bővítem azt náluk csináltassam, és akkor megmarad a garancia.
A notebookkal nagyon elégedett vagyok, 4 hónapja szolgál hiba nélkül, persze vigyázok is rá rendesen. Az X700-assal pedig a legújabbb játékok is elfutnak, pl NFS Carbon 800x600-ban kb mediumon.
Clevo-ról még annyit, hogy már azelőtt is notebookokat gyártott,mielőtt pl az ASUS vagy az MSI elkezdette volna egyáltalán kacsingatni az iparág felé. Az alaplap is Clevo, nem valami olcsón megvett konkurens cucc. -
Rossi
addikt
válasz
tkazmer #1595 üzenetére
Úgy értettem hogy nem tudtam úgy beállítani a grafikát, hogy számomra élvezhetően fusson. Az autó részletességen kívül már mindent levettem, próbálkoztam 800x600-on is, de érezhetően lassú. Aztán lehet kéne egy XP reinstall, mióta megvan a noti, család nyüstöli az asztalit...
-
Rossi
addikt
NFS Carbont valaki próbálta már notin X700-al? Én nem merem...
Asztali gépem 6600GT-je megfeküdt tőle...
-
Rossi
addikt
Clevo M40AE, 1,73 GHz Pentium M, 512 Mb RAM, X700 128 Mb.
3DMark05 - 2339 pont.
Melegszik mint az állat, pedig még nem is játszottam rajta (nem is szándékozom), coolpad vétele betervezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest