- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
nincs szó arról hogy nem érti meg az ember....
ennyi
csak éppen most akarták tőlem kölcsönkérni de sajnos nem rajtam múlott és nem tudtam odaadni
a srác kipróbálta egy játékot kellett bemutatóra vinnie
kicsit fikázta a masinámat a márkája miatt de egyébként tökéletesen ment rajta a játék 25 fps alá nem esett.
De mint irtam nem jött össze.
No akkor majd szerez egy toshiba tecra vagy milyen gépet és az tuti jó lesz
p4 2.4ghz 256 ram stb
és el sem indult neki a játék nagyon jól bekapta a legyet....
ezé fikázta az én masinámat
no ilyenkor tudok igazán örülni.... -
Volkov
senior tag
Nem én írtam h szar, én csak kérdeztem.
Azt tudom hogy mindig lassabak, ezzel tisztában vagyok.
Az a fő gond, hogy effektív nincs KP-m. Részletre lenne a cucc, ez komplett asztali gépnél macerás, nem vennék komplett gépet egyben! abban mindig van valami, ami nem teccik, megbontani a gari miatt meg nem lehet.
Használt noti a részlet miatt megint kizárva
Igazából nem is a hordozás a legfőbb indoka hogy notit akarok, hanem mert mostanában egyre kevesebbet használom a gépet, itthon meg kevés a hely, egy kis noti sokkal jobb mint egy böszlön nagy PC.
Plusz sajna elszállt a monitorom is, így asztali gép is sokba lenne egy jó monitorral...
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest