Aktív témák
-
erte
csendes tag
válasz
zsoltee10 #253 üzenetére
Annal egyszerubb nincs mint felhivod a HP-t es megkerdezed toluk.
De ha jol emlekszem akkor mukodik, csak azert kerdezd meg hogy milyen adatok kellenek, mert ha ''esetleg'' lopott geppel talalkozol akkor nagy szarban lehetsz.
Es ha franko a gep, akkor legalabb megmondjak meddig franko a garancia.
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
válasz
zsoltee10 #247 üzenetére
szerintem ez egy nagyon jó vétel lenne.
A wifi az a vezetéknélküli hálókártyát jelzi, nem nagy gáz ha nincsen benne mert 8-10 rugóért tudsz venni PCMCIA-st bele.
teljesítményben nem sok különbség érezhető a celeron-m és pentium-m között (egyébként mind a kettő Banias, illetve Dothan, ugyan arra a magra épülnek). Pentium-m nagy előnye a speedstep. Ezért 1-1,5 órával tovább bírja mint a celeron-m.
[Szerkesztve] -
op9
aktív tag
válasz
zsoltee10 #227 üzenetére
Ahogy gondolod... nekem 8. Csak segíteni akartam. A tesómnak pl. tökéletes, az előző rendeléseket 4 héten belül teljesítették, és kb. 6 ember írta a fórumon, h pixelhibamentes a gépe. (senki sem írta, h lenne rajta legalább 1)
A késést pedig +100MHz-el ''honorálták'', holott nem ők voltak a hibásak, hanem a Shanghai-i Compal.
''nem veszik vissza''... Írtam volna ilyet?
Az általad felsorolt indokokból kettőt elismerek: időben hosszabb (késés), és kockázatos. De vmit vmiért.
1ébként van www.compal.hu is, de a supportjuk állítólag nem teljesen okés.
Üdv.! -
op9
aktív tag
válasz
zsoltee10 #223 üzenetére
Hát igen... a külföldi gari. De erre is rákérdeztem.
Azt mondták, h ha probléma adódna a géppel, akkor küldjem vissza postán, és megtérítik a pénzt.
Amúgy én is peches vagyok ilyen (minden) téren. Ez előtt volt a egy Blockbusterem, és azon volt egy pixelhiba, tesómén nem. Én egy nagyon hangos akksitöltőt kaptam hozzá, tesóm passzívat. Az MR9600-as memóriáit 202MHz-ről 225-re tettem, tönkrement (szemetelt). Ezt szerencsére gariba kicserélték, mondván, h nem csináltam vele semmit.
Aztán több hibája is kiderült (írtam a hwsw-n), és (1 levél)+(10 e-mail)+(1 levél)+(1 törvény) után visszaadták a pénzt (ezt egyébként legalább 10-en megcsináltuk, aki ezt vette).
Sajnos a GetBestMobile amikor rendeltük, épp a szállítási problémákkal küzködött (Kína=>Németó.), így csak a múlt héten kaptuk meg (rendelés: szept 27.), de ezért 1.7-es Dothan helyett 1.8-ast tettek bele.
Peches létemre, én egy 3 pixelhibás gépet fogtam ki, a tesómén 1 se volt, és állítólag az eddig eladott több, mint 200-ból egyiknek sem volt pixelhibája, és megígérte, hogy nem is lesz rajtuk. És kihagyták mind2nkéből a Bluetooth modult, mivel nem volt akkor nekik, de később küldték volna őket.
Ebből kifolyólag írtam egy e-mailt, és írták, h nagyon sajnálják, de vszínű a hosszú út során keletkezhettek a pixelhibák, DE küldjem vissza és kicserélik a TFT-t, holott 5 pixelhiba után lennének kötelesek, és most bele tudják tenni a BT-t, a másikat pedig elküldik.
Vszínű hétfőn megy vissza, és amikor visszakapom, akkor be tudok számolni az igénybe vett időről is.
Anyagában eddig mindenki pozitívan csalódott, én sem gondoltam volna, h ennyire masszív lesz. De ezt tényleg inkább látni, és tapintani kellene.
Üdv.! -
op9
aktív tag
válasz
zsoltee10 #219 üzenetére
Hali!
Tudom, mi kell Neked!!!
Bővebben: link
op#´9 néven keress. A 375EW-ről is írtam ebben a fórumban.
Erősen ajánlom az oldalon említett céget. Egyetlen hátránya, hogy pár hetet kell várni a gépre.
(de hogy ne kelljen sokat keresni... róla van szó: Bővebben: link)
Felmerülő kérdések jöhetnek akár e-mail-en is.
Üdv.! -
hungeek
senior tag
válasz
zsoltee10 #219 üzenetére
nem tetszik olvasgatni a ph-cikkeket?
itt van pont ezeknek a kritériumoknak megfelelő noti: Bővebben: link
sajna a gari csak egy évkülönben nálam is tuti befutó lenne, de így nem
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest