- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
gyz_
csendes tag
gondolod, ha 30 napon belül vmi problémám lett volna vele, akkor most jó szívvel ajánlanám?
az igazság az, hogy nem volt szükségem valami erőgépre, az én munkámhoz bőven elég ez a konfig, persze a memóriát leszámítva (ezt már csak az xp miatt is érdemes bővíteni)
Az R az IBM legegyszerűbb sorozata, de még így is igényes és strapabírónak tűnik. A billentyűzete nekem eddig a legjobb, amit használtam, de persze ez biztos ízlés dolga. a trackpointtól egy kicsit féltem, de fél nap alatt megszoktam, és most már sokkal kényelmesebbnek tartom, mint a touchpadet. mondjuk azért a legjobb még mindig az egér
szóvalén nagyon elégedett vagyok, ám szerintem ár/érték arányban még van egy ennél is jobb választás: [link]
gondolkodtam, hogy ne ezt vegyem-e meg, de végül úgy döntöttem, a különbozetet az asztali gépemre költöm -
gyz_
csendes tag
szia,
nekem egy hónapja van ilyenem, dvd.íróval és 768 mb rammal (így összesen 186 e volt).
tökéletesen elégedett vagyok vele, ezért az árért nem hiszem, hogy ma lenne jobb választás. az akku 2 és háromnegyed órát bír office, net, képnézegető és adobe reader, ill. szótárprogram párhuzamos használatával.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest