Keresés

Aktív témák

• lastknight

csendes tag

válasz Dare2Live #1285 üzenetére

Helló!

Nekem Acer Tm2492-es laptopom van. Csak az SP2-vel frissített Xp megy fel rá, mivel a gérebbi nem ismeri fel valamelyik hardvert és leáll telepítés közben. /Saját tapasztalat/
    Ha régebbi az Xp-d az se baj, mert össze lehet ''fésülni'' az sp2-vel.
    A gép nagyon jó, pár napja nyúzom. Adnak hozzá természetesen telepítő lemezt, amin mindenhez van driver.
    Szép a képe, éles és kontrasztos, a színek is rendben vannak. Az akku bírja kb. másfél órát.
    A dvd olvasó tényleg mindent olvas, írni még nem írtam vele. Ahhoz képest, hogy csak 24X-en olvassa a cd-t nem tűnik lassúnak... az Xp is felment 30 perc alatt simán.
    Bár nem írják az Acer oldalán, de van benne Bluetooth is./2492 nwlmi az enyém/ és nem 1.6-os hanem 1,7-es procival kaptam meg.
    Minden progi ''pöccre indul'', tényleg nem érzek semmi különbséget az asztali gépemhez képest.
    Játékot még nem raktam rá, de az lesz a következő lépés:)

A Toshibáról nem vagyok túl jó véleménnyel. Egy Satellite L30-134-sel volt szerencsém közelebbről találkozni, de nem tetszett. Sokkal lassabban töltötte be a progikat mint az Acer, a képe is ronda/legalább is annak az volt- az alsó része eléggé homályos/, hiába hajtogattam a képernyőjét, minden szögben az volt.
    A desig-ja nulla, egy fekete szögletes tégla. Gyengébb a procija az Acer-nél... és elvileg az Ati M200 is gyengébb mint az Intel 950.
    Egy darab helyreállító lemezt adnak hozzá, minden előre van telepítve. Nem tudom, hogy egy kiadós vírustámadás után, ha tönkremegy mondjuk a FAT tábla mit tudna a telepítő helyreállítani...

[Szerkesztve]

• battisti

tag

válasz Dare2Live #1285 üzenetére

szerintem sokkal jobban jársz, ha megkérdezed az acer nagykert/viszonteladót, egy telefonba kerül, én többeket is hívtam annak idején, és csodálkoztam is, de általában három percen belül megvolt a válasz. Vagy: van acer notebook topik, hátha ott már írtak erről.

Aktív témák