Aktív témák
-
RudiG
tag
Sajna változotta terv. Sulinet nem játszik...pontosabban lehet sulinetes, csak nem megyek vele semmire. A lényeg az lenne, hogy kedvező részletfizetési lehetőség az adott legyen (ez a saturnba és mediamarktba pl lehetséges).
Még mindig vívódom a FS M1437G és M6453G között.
Ma már (azaz szombaton) filmet is néztem a kisebb kijelzős (14'') M6453G-n és nem volt olyan vészes, a kijelzője végülis széltében nem jelentősen kisebb mint a másiknak (15,4''), mégis félek, hogy megbánom, hogy a másikat kellett volna venni (nagyobb kijelző, erősebb videókari,multimédiás lehetőségek)...
A video kari persze nem baj, ha jó, de nem akarok rajta túl sokat játszani.Viszont az AUDIO megoldásukról nem sikerült teljesen pontos információt szereznem, pedig az érdekelne. -
RudiG
tag
válasz
szijartg #450 üzenetére
Köszi a tanácsot
. Tegnap igen hosszuú ideig néztem a két gépet egymás mellett, de nem nagyon született meg a döntés. Iagzából mind2 kéne
A gép súlya nem nagyon számít, erős gyerek vagyok én;) (legalábbis ebben a kategóriában).
Játszani is szeretnék majd rajta néha, az meg megy mind2 gépen, igaz, az M6453G-ben vm
ATI Mobility™ Radeon® X600 SE mit 128 MB
Hypermemory4
Grafik
ATI Mobility™ Radeon® X600 SE
128 MB Hypermemory (shared) mit 32 MB externer DDR1
Video RAM, PCI Express Technologie, Unterstützung für
Smartshader 2.0 & Videoshader Technologie
(ezeket találtam a leirásában)
van, ami azt hiszem jóval soványabb mint 1 X700 256 mb rammal. Mondjuk ez annyira nem zavar, merthogy mint említettem nem szándékozom majd sokat játszani, ám az 1024 mb ram, az a windowsnál nagyon jól jön ám.
Majd meg nézem őket mégegyszer, ill. körbenézek az electroworldben is, hátha van még 1 versenyző. Valszeg az fog dönteni, hogy mekkora a két noti kijelzője közti szélesség külömbség -> mennyivel kevesebb képet látok majd filmnézés közben.
Az 1280x768 az mennyire mondható szabványos felbontásnak (M6453G-nél ez van) -
RudiG
tag
Hali!
Jelen pillanatban 2 db noti között vacilálok. Az egyik a FujitsuSiemens M 1437 G ( http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_m_1437.html ), a másik pedig a FujitsuSiemens M 6453 G ( http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_m_6453g.html ).
Mindkét noti 300-320 környéke,sulinettel. Ha esetleg tudtok jobbat hasonló kategóriában, kérlek jelezzétek! Azt is, hogy hol, ha lehet és sulinet ill kamatmentes részlet is kéne.
M 1437 G (több féle konfig is kapható hasonló áron és feltételekkel))
15.4'' WXGA 16:9 GlareType
1280x800
Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533
M 740 (1730 MHz)
Intel 915PM + ICH6M
512MB DDR2-400 (bőv)
80GB 5400RPM 8MB CACHE SATA
8x DVD+-RW DL drive
ATi Mobility Radeon® X700/128MB
M 6453 G
Intel® Pentium® M 750 processzor (1,86 GHz, 533 MHz, 2MB), 14” WXGA kijelző, 80GB háttértároló, 1024MB DDR2 RAM,
ATI X600 SE videokártya, (128MB RAM), kétrétegű DVD író, audio, Wlan, Windows XP Home operációs rendszer,
Ms Works irodai programcsomag
A noti úgy alle zuzammen mindenre kéne, valszeg sokat járna, a mobilitása is lényehes természetesen, ezek alapján jutottam hozzájuk. A kisebbik méretű külsőre jobban bejön, de félek attól, hogy nem lesz nagy élmény a filmnézés 14''-on. Jelentősebb külömbség csak a kijelző, a ram mennyiség és a videokari a két notebook között...nehéz a döntés...de az megnyugtat, hogy valszeg csak jót választhatok
A SATURNban ill. a MEDIAMARKTban néztem őket, mivel itt van kamatmentes hitellehetőség, amire szükségem van, mert csak jan 15-én jön a diákhitel...
A segítséget előre is köszönöm.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged