Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Van egy ilyen fusi a családban. De nekem a fényes kijelző nagyon nem jön be. Ráadásul nagyon horpad a csuklótámasza.
Szerintem meg az egyetlen Alba amiért megéri. Nem véletlen, hogy itt is nagyon jól vélekedtek róla a PH!-n, és külföldön is. A Clevo egyik legjobban sikerült modelje. -
Xantomas
őstag
Igen, olvastam, ma mennék el, szétnézni a Lurdiba...
Mit mondtak, kb mennyi idő, míg kihozzák?[Szerkesztve]
-
Xantomas
őstag
válasz
szijartg #433 üzenetére
Annak tűnik, de azt nézve, hogy a VGA nem cserélhető, míg a winyó igen... inkább a szökséges mínusz.
Szándékom fél év után venni egy nagyobbat bele, a régit pedig berakni egy USB 2.0ás külső dobozba és ha kell, azt is cipelni. Nagyon értelmét nem látom jelenleg nagyobb winyónak. 40G-n bűven elfér egy Linux, alatta wmvaren egy win, ha olyat kell futtatni. -
Xantomas
őstag
válasz
szijartg #431 üzenetére
Nem is találtam továbbra sem. Használtban pár Twinheadet ebben az árkategoriában, de gari nélkül.
Viszont találtam 265-ért Sulinetben Albacomot. Egész jó! Holnap megyek, megnézem, megtapizom a Lurdiházban.
[link]
Pár helyen 269ért árulják, de a webshopban 265ért van kiírva... -
Xantomas
őstag
Max 260ért, Sulinetben keresnék olyan laptopot, amiben minimum egy dx9es grafikus mag van(pl ati xpres 200 chipkészlet), alap, 15''os kijelző, DVD+-RW, és 5400as fordulatszámú winyó.
A legjobb lenne, ha nem ABS műanyag lenne a háza, hanem fém, pl Alu-magnézium. (ilyet eddig sulinetben nem találtam, és ami nem sulinetes, és ebben az árkategoriában van, az a TwinHead-nek pár laptopja). Ilyennel valaki találkozott sulinetben?
Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest