Aktív témák
-
vscotina
aktív tag
Szervusz!
Nekünk szintén sulinetre van IBM R50e. Wifi és DVD írós. Teljes feltöltés után 2 óra 20 percet bír az akksi, Szövegszerkesztésre, internetezésre, filmnézésre tökéletes gép.A hangszórója valószínűleg csak monó. Mi rögtön a vételkor bővítettük a garanciát és memóriát (512-re). Megcsináltuk a teljes rendszermentést, újrapartícionáltam a vinyót. Azóta hiba nélkül megy, bár nálunk sokat van áram alatt. Átlagos, normál használatra szerintem tökéletes gép. Aki persze játszani is akar, annak kevés a gép. A lányom szerint a pöcökegeret könnyen meg lehet szokni. (Én kevésbé)
Ha van még kérdés írj és kérdezz!! vscotina@citromail.hu[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest