Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
error(HUN)
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm,valahol sejtettem,de remél az ember...Hát akkor marad igy,mert amugy szeretem.Csak hát a játék ugye...Majd egy asztalival kiváltom.Üdv

-
error(HUN)
tag
Sziasztok.A gép:Acer Aspire 5820TG(TimelineX)Intel i5-480M/Radeon HD6370M/4GB DDR3.Win7Prof/X64.
A probléma úgy kezdödött, hogy egyszer becsikozott a kép, és ujraindult.Utána semmi gond,de késöbb ismét volt egy ilyen,és kék képernyö...A drivereket az eredetitöl kezdve a legujjabbig kipróbáltam,majd win8,win10,és driverek kombinációval is.Lassan eljutottam oda, hogy bekapcsolni sem akart, csak kihuzott töltövel (energiatakarékos Apu-val).Szétszedtem,venti tiszta,nincs melegedésre utaló jel,ujrapaszta,vissza.Ujra win10,de nem tettem fel az AMD drivert, és letiltottam az eszközkezelöben,igy teljesen jól,hibamentesen üzemel most is-az Intel VGA-val:-(. Kérdezem a tölem okosabbakat, hogy lehet-e cserélni az alaplapon a VGA-t?Ahogy láttam a négy sarkán valami müanyag ömledék van,de forumokon nem láttam róla semmit,alaplap meg drága hozzá még kintröl is.Elöre is köszönom,Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx