- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos80
senior tag
-
janos80
senior tag
válasz
Shifty01 #9436 üzenetére
en a helyedben csinalnek a vinyon egy "zero fill"-t. azaz low level format-ot. irja a sentinel hogy adatkapcsolati problemaid voltak. ilyenkor az is elofordulhat,hogy az adatkapcsolati hiba miatt ugy erzekeli,hogy hibas szektoraid vannak. ha csinalsz egy low level formatot,akkor szektorrol szektorra vegig megy mindenen es nem csak a smart-bol olvassa ki... nekem volt nem egy olyan vinyom,amire irta,hogy vannak rossz szektorai es low level format utan teljesen megjavult. nem vesztesz vele semmit,csak par orat amig leformatalja...
udv
Janos -
janos80
senior tag
talaltam egy ilyen listat. egy picit gorgessetek lefele es latni fogjatok. hatha masnak is hasznos lehet
-
janos80
senior tag
sziasztok!
abban kernem a segitsegeteket,hogy szeretnek egy CLEVO gepet venni, de ugy,hogy en szabom szemelyre a gep parametereit ugy,mint az USA beli SAGER-el. Eleinte az usa-bol akartam rendelni ,de marha sokba kerulne a vám. ezert inkabb CLEVO-t szeretnek,ami ugye igazabol ugyanaz. de nem talalok sehol sem olyan clevo oldalt,ahol szemelyre lehetne szabni a gep parametereit. tudtok segiteni ebben?
kosziudv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
bhenrik #8904 üzenetére
En azt tanacsolom,hogy mindenkeppen max 35W TDP-s procit valassz. Azt meg el fogja vinni,de mindenkeppen nezd meg a kompatibilitasi listaban is ,hogy az a 35W-os proci szerepel e benne...
itt a kompatibilitasi lista: [link] (bal oldalon kattints a COMPATIBLE PRODUCTS-ra es ott megtalalod a procikat.)
de ez csak a chipseteddel kompatibilis procik. ezek kozul nezd ki a 35W-osakat.
de mindenkeppen elotte mondjuk a cpu-z programmal nezd meg es ellenorizd le,hogy HM75-os chipset van e az alaplapodon.udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
bhenrik #8902 üzenetére
szia
attol fugg miben szeretnel cserelni procit. azert a B960 utan egy i7 nem feltetlenul megy el a gepben,mert nincsenek kiepitve a megfelelo aramkorok az alaplapon a tap ellatashoz... szoval ugy konnyebben tud mindenki segiteni,ha leirod,hogy milyen alaplapban,vagy hogy milyen gepben szeretnel procit cserelni.
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
atomanti19 #8821 üzenetére
gap padra nem szoktak. arra ne tegyel
a tobbiben is szivesen segitenek,de az alaplapodrol nem sok infot talalni. talan ha a chipsetet tudni lehetne,hogy milyen van rajta,akkor okosabbak lennenk
azt programmal is megtudod majd nezni ,miutan osszeraktad,ha az alaplapon nem talalod.amugy megmondom oszinten,hogy volt nekem is hutesben hasonlo kiepitesu laptopom. szoval kozos volt a 2 chip hutese. en levettem a gap padet es pasztat tettem oda is. de ez mindenkinek sajat dontese , felelossege.
-
janos80
senior tag
válasz
atomanti19 #8818 üzenetére
szia.
nyugodtan leveheted azt az alufolia szeru cuccot. en is talalkoztam mar ilyennel. siman raktam helyette pasztat es kesz
-
janos80
senior tag
Sziasztok
Egy Toshinba Qosmio X770-ben szeretnék vga-t cserelni. a mostani gtx560m helyett egy gtx580m-et.vagy ha lehetseges,akkor a GTX6xx szeria is szoba johet
kerdes: mennyivel melegszik jobban a gtx580m?
lehetseges szerintetek a csere?
a chipset: HM65koszi elore is a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Linux Mint
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged