- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
janos80 #8836 üzenetére
Nem. El sem indul újabban. Az a fura, hgy ha letöltöm a FanSpeedprogramot, ott NEM IS MUTAT ventilátor. Mintha nem is lenne benne. Hőfokot mér, de EGYTLEN VENTILÁTORRÓL sem találok adatot benne.
Mi a jó ég lehet ez? (Azért is félelmetes a másik laposomon is ez volt a helyzet egy fél éve. OTtt kiköttem a szabályzó vezetéket sé akkor maxon ment a venti, de itt hiába, ha kikötöm akkro sem megy.
CSak ha USBre kötöm a tápot.
Azért jó volna tudni mi a fene történt vele.
Arra is gondoltam hoyg letöltöm a BIOSát, és újarírom vagy újabbat ha van, vagy ugyanazt, hátha abben sérült meg valahogy a feszültég szabályozás, de azt meg nem találok. Semmilyen bios nem találo hozzá.
Samsung R540. VAn valakinek ilyen lapos ami jó működik. Kéne a BIOS belőle..VAlakinek valami más javító ötlet??
UI: olvastam valahol, ahol ez volt a baj, hoyg tegye rá az XP-t, mer a 7tel ilyen venti bajok vannak.
De sztem ez hülyeség. Akkro se fogorg, ha nem még nem töltött be a WIN.VAlakinek ötlete?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OLED TV topic
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest