Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atomanti19

aktív tag

Sziasztok!

Van egy Fujitsu Esprimo V6555 gépem. Mar legalabb 4 éves. Intel T6570 es proci van benne. Nvidia gt8200m es integrált videokartya, 2gb ram amiböl csip egy kicsit a vga.(512mb)

Eléggè meleg volt már üresjáratban is ugy döntöttem ujrapasztázom, gap padezem.
    A baj csak az, hogy valami fura alufolia szerū cucc van a proci es a paszta közt.Ez gondolom a hézagolásért felelös. Csak pasztát nem rakhatok? illetve a gap pad eléggé elszáradt rulsagosan kemény. szemre aztmondanám 1mm es.Ilyen gap padet honnan tudnék szerezni? Nem vásároltam még ilyesmit. Mx4 el psztaznam mint a tobbi procimat is. Továbbá kellene bele ram lehetöleg olyan mint amit lentebb lattok majd. Vagy esetleg 2 teljesen uj ami ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. 2x2 Gb ra gondoltam, az alaplap es a proci tudja kezelni a 4gb ot? Teszek az alaplaprol is képet semmi infom nincs róla.
    Kellene még mPGA478MN soketba valami bikább proci ami erosebb mint a fent emlitett es estleg hüvösebb. De semmikeppen sem nagyobb a TDP je a T6570 énál.

Alaplap

HannStar J MV-4
    94V-0 0952

Procival érintkezö rész

VGA rész

RAM

A hibákért elnézést mobilrol írtam! Nagyon szépen köszönöm a segítsèget!

A hütö

Új hozzászólás Aktív témák