- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Esprimo V6555 gépem. Mar legalabb 4 éves. Intel T6570 es proci van benne. Nvidia gt8200m es integrált videokartya, 2gb ram amiböl csip egy kicsit a vga.(512mb)
Eléggè meleg volt már üresjáratban is ugy döntöttem ujrapasztázom, gap padezem.
A baj csak az, hogy valami fura alufolia szerū cucc van a proci es a paszta közt.Ez gondolom a hézagolásért felelös. Csak pasztát nem rakhatok? illetve a gap pad eléggé elszáradt rulsagosan kemény. szemre aztmondanám 1mm es.Ilyen gap padet honnan tudnék szerezni? Nem vásároltam még ilyesmit. Mx4 el psztaznam mint a tobbi procimat is. Továbbá kellene bele ram lehetöleg olyan mint amit lentebb lattok majd. Vagy esetleg 2 teljesen uj ami ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. 2x2 Gb ra gondoltam, az alaplap es a proci tudja kezelni a 4gb ot? Teszek az alaplaprol is képet semmi infom nincs róla.
Kellene még mPGA478MN soketba valami bikább proci ami erosebb mint a fent emlitett es estleg hüvösebb. De semmikeppen sem nagyobb a TDP je a T6570 énál.Alaplap
HannStar J MV-4
94V-0 0952A hibákért elnézést mobilrol írtam! Nagyon szépen köszönöm a segítsèget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest