- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
Heló!
Van egy Toshiba Satellite A300-1g2 notim, (T2390 proci, 2 GB ram, 250 GB hdd), viszonylag jó állapotban. A webcamja nem jó, valamint az elmúlt 5 év surán egy pici műanyag a hűtőnél a borításon letört. A gépet a következőkre használom:
-internetezés, gmail
-word, excel, powerpoint
-távoli asztal (windows rdp) a rendes gépreA problémám az, hogy döglassú rajta minden. Jelenleg win 8.1 van rajta, de még így is gyorsabba sima 8-nál vagy a 7-nél (gyárilag vistával adták, amint kaptam win7 bétát a vistát dobtam kifele). Memória még nem kritikus rajta, érdekes módon a 2 gb elég. Novemberben vettem hozzá egy ssd-t, azonban nehezen észrevehető volt a gyorsulás (kicsit gyorsult a gép, és rögtön a proci lett a szűk keresztmetszet). Így az ssd-t visszavittem (tehát most a 5400 rpm-es hdd van benne).
Két variánst látok a felhúzásra:
a)
kell bele ssd (25 eFt, 120-128 gb)
procit cserélek (mennyire macera? mi a legjobb proci bele? kb 10-15 eFt)szumma: 40 eFt
elvárt idő, hogy bírja: legalább még 2 évb)
eladom a gépet 60 eFt-ért (talán ennyiért még el lehet), és veszek 150-ért egy újat (viszont sokkal jobbat, habár ennyi pénzért nem vígasztal, hogy otthon is tudok háromhetente cs-zni)szumma: 90eFt
elvárt idő, hogy bírja: 4-5 évSzerintetek melyiket érdemes? A jelenlegi proci ami benne van:
T2390 (1,86 ghz, dual-core, merom-1m)
Socket 479 (Socket P)
FSB speed: 533 MHzKérdés, hogy ha 800 MHz FSB-s procit teszek bele, attól működni fog? Erre gondoltam: T9500
Gondolom GPU-t esélytelen laptopban cserélni.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest