- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
janos80 #9446 üzenetére
Ez reálisan mutatja hálaistennek, mert ugye ahány irási cikluson átesett, annyival kevesebbre lesz képes, igy pontosan megállapítható mennyire van elhasználódva.
5%nál sem kell aggódni, mert ha jol tudom, ahogy 1 blokk eléri az irási ciklusa plafonját az megszünik müködni igy a felhasználható terület csökken.
Most mondok 1 számot az egyszerűség kedvéért. ujonnan lát 100 blokkot és abból 60 elhasználódik csak 40et lát a gép a maradék 60at nem tudja kezelni mert nem irható/olvasható.Hallottam már olyan ssdről is ami elosztja ezeket és igy egyenleten használódi kel és nem jelentkezik az amit mondtam, hogy 1 részét nem látja.
#lady
TDP 35WEhhez kellene még az alaplap. Mindjárt kutakodok kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest