Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Hello!
VAn egy Samsung r540 laposom. Az elmúlt időben a ventije egyre halkabb lett, majd szinte teljesen megállt. Most amikor bekapcsolom nagyon lassan elindul, de alig van benne erő. Szinte alig-alig forog, ha hozzáérek meg is áll és nem is indul el. Vettem hozzá ventit, de nem az a baja (sejtettem előre, de hátha...), az új venti sem forog a csatlakozón, csak elindul nagy lagyamatagon.
Nyílván a kimenettel lesz a gond, rosszul vezérli valamiért a laptop a venti fordulat számát.
A kérdésem az lenne, hogy mit lehetne vele tenni? Csak alaplap csere a megoldás, esetleg egy BIOS frissítés is segíthet (ez eddig nem is jutott eszmbe..)Valakinek valami ötelete?
(most a venti tápját rákötöttem egy USB csatlakzó tápjára, szóval full sebességgel megy. Hűt, de nagyon idegesítő az "örjöngve"pörgő ventikátor... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrofon topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx