Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Hello!
VAn egy Samsung r540 laposom. Az elmúlt időben a ventije egyre halkabb lett, majd szinte teljesen megállt. Most amikor bekapcsolom nagyon lassan elindul, de alig van benne erő. Szinte alig-alig forog, ha hozzáérek meg is áll és nem is indul el. Vettem hozzá ventit, de nem az a baja (sejtettem előre, de hátha...), az új venti sem forog a csatlakozón, csak elindul nagy lagyamatagon.
Nyílván a kimenettel lesz a gond, rosszul vezérli valamiért a laptop a venti fordulat számát.
A kérdésem az lenne, hogy mit lehetne vele tenni? Csak alaplap csere a megoldás, esetleg egy BIOS frissítés is segíthet (ez eddig nem is jutott eszmbe..)Valakinek valami ötelete?
(most a venti tápját rákötöttem egy USB csatlakzó tápjára, szóval full sebességgel megy. Hűt, de nagyon idegesítő az "örjöngve"pörgő ventikátor... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Arc Raiders
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx