Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 630-am (az i3 380m-mel szerelt változat) amiben memóriát szeretnék bővíteni.
A CPU-Z szerint 2 slot van a RAM-nak, az egyikben van egy 2 GB-os DDR3-as, 800 MHz-es Samsung modul, a másik üres.
Ez az információ gondolom nem elég, nem értek hozzá, légyszíves írjátok le, hogy még mik kellenek.Még 2 GB-ot szeretnék hozzá. Az első posztban ajánlották a Kingston oldalát, ott megnéztem, erre a típusra ezt adta ki: [link]
Nekem jónak tűnik, bár magasabb az órajele, de nem hiszem, hogy ez akadály. Holnap már meg kellene vennem, így tényleg jó lenne ez, csak gondoltam először rákérdezek, hogy biztos menni fog-e.A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx