- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
janos80 #9446 üzenetére
Ez reálisan mutatja hálaistennek, mert ugye ahány irási cikluson átesett, annyival kevesebbre lesz képes, igy pontosan megállapítható mennyire van elhasználódva.
5%nál sem kell aggódni, mert ha jol tudom, ahogy 1 blokk eléri az irási ciklusa plafonját az megszünik müködni igy a felhasználható terület csökken.
Most mondok 1 számot az egyszerűség kedvéért. ujonnan lát 100 blokkot és abból 60 elhasználódik csak 40et lát a gép a maradék 60at nem tudja kezelni mert nem irható/olvasható.Hallottam már olyan ssdről is ami elosztja ezeket és igy egyenleten használódi kel és nem jelentkezik az amit mondtam, hogy 1 részét nem látja.
#lady
TDP 35WEhhez kellene még az alaplap. Mindjárt kutakodok kicsit.
-
-
djadji
senior tag
válasz
janos80 #8836 üzenetére
Nem. El sem indul újabban. Az a fura, hgy ha letöltöm a FanSpeedprogramot, ott NEM IS MUTAT ventilátor. Mintha nem is lenne benne. Hőfokot mér, de EGYTLEN VENTILÁTORRÓL sem találok adatot benne.
Mi a jó ég lehet ez? (Azért is félelmetes a másik laposomon is ez volt a helyzet egy fél éve. OTtt kiköttem a szabályzó vezetéket sé akkor maxon ment a venti, de itt hiába, ha kikötöm akkro sem megy.
CSak ha USBre kötöm a tápot.
Azért jó volna tudni mi a fene történt vele.
Arra is gondoltam hoyg letöltöm a BIOSát, és újarírom vagy újabbat ha van, vagy ugyanazt, hátha abben sérült meg valahogy a feszültég szabályozás, de azt meg nem találok. Semmilyen bios nem találo hozzá.
Samsung R540. VAn valakinek ilyen lapos ami jó működik. Kéne a BIOS belőle..VAlakinek valami más javító ötlet??
UI: olvastam valahol, ahol ez volt a baj, hoyg tegye rá az XP-t, mer a 7tel ilyen venti bajok vannak.
De sztem ez hülyeség. Akkro se fogorg, ha nem még nem töltött be a WIN.VAlakinek ötlete?
. -
DonMaster
addikt
válasz
janos80 #8811 üzenetére
igen nem lenne rosz viszort msot is single ben van 4gb ram a gépben , de rammot kell tutira bövitenem a gördülékenyebb futásért mert van ami beakad , pl amikor már 2 virtuális gép 512ramal fut melete egy youtube video azt már a win8 nem igazán komálja és akad rendesen , emiatt kelene ram ,de dual viszotn uyg nem menne ha veszek most egy 8gb 1600mhz-ramot a jelnlegi 4gb 1600mhz-s mellé ezt igy is csak ideiglenes megoldásként teném mert tervben van hoyg 2 darab 8gb 1600ram legyen benen ami már dual, addig viszont szerintem tul élem singele ben is , csak szerintetek ez igy menne egy 8gb -os egy 4gb-ossal nem dual chanelben , hanme singleben látnám a 12gb ramot vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest