- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
Shadowfax #649 üzenetére
Most megnéztem a Speedfan-ban alaposabban a SMART-adatokat: az aktuális maradt 34, de a ''Worst'' érték 46. Bár nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna 46 fokosnak. Egyébként nem igazán bízom ezekben a SMART-értékekben: Emlékszem, hogy amikor a régi Maxtor hdd-mről másoltam át az adatokat hűtés nélkül, a SMART alig 45 fokot mutatott, megfogni mégis alig tudtam a meghajtót...
A mellette lévő WD a SMART-értékek alapján magasabb hőmérsékletű volt, de érintésre hűvösebbnek tűnt.
-
Akheron
senior tag
Én ugyan nem cseréltem, és csak néhány napja van meg a gépem (tehát összehasonlítási alapom sincs igazán), de a Seagate 100 GB-os 7200-asát (ST910021AS) alapjáraton egész hangosnak érzem - nagyjából olyan a hangja, mintha a ventilátor járna alacsony fordulatszámon. A seekelés viszont furcsa mód teljesen halk, mintha csak egy karóra tompa ketyegése lenne.
Terhelés nélkül most 34 fokos a SMART szerint, de tegnap töredezettségmentesítéskor sem láttam 40 fölé menni. Nem tudom, hogy ez milyen eredménynek számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest