- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batka666
csendes tag
válasz
Shadowfax #827 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a mai notikat már nem feltétlenül egy és csak egyféle konfigra tervezik. Ezért van az, hogy egy picit nívósabb laptopgyártónál te rakod össze a laptopodat bizonyos korlátokon belül (Dell, Alienware).
Mindemellett, ti tudjátok, hogy honnan és mennyiért lehet beszerezni egy MXM modult? Én találtam egy oldalt: www.mxm-upgrade.com , és itt egy 256Mb-os kártya 300 dollár körül van ami nem olyan vészes.
U.I.: Az oldal szerint a Dell nem használja ezt az MXM technológiát, mégis lehet egy laptopot többféle konfiggal kérni (pl. videokártyából lehet Ati-t és nVidiát is kérni). Ez hogyan lehet? -
Batka666
csendes tag
válasz
Shadowfax #824 üzenetére
Ez stimmel, de lehet venni noti alá tehető ''hűtőlapot'' ventillátorral meg mindennel, illetve ha ésszel cserélget az ember, akkor a gyári hűtés is elegendő. Amúgy egy nagyobb teljesítményű kártya valszeg az aksinak is odaverne, de abból általában lehet venni többcellásat.
-
Batka666
csendes tag
Sziasztok!
Utánajártam egy cseppet ennek a videókártya csere dolognak. Az nVidia annak idején kifejlesztett egy MXM (Mobile PCI eXpress Module) nevű dolgot, ami mostanra eléggé elterjedt. A lényege az, hogy a videókártya egy miniatűr PCIe foglalatba passzol. Sajnos nem nagyon lehet vele találkozni a kereskedelmi forgalomban, mert a notebook gyártóknak marhára nem éri meg, hogy nem egy új notit veszel, ha valami nem tetszik a régiben. Mindemellet elvileg hozzá lehet jutni a cucchoz. Hogy hol azt már nem tudom, árat meg végképp nem. Esetleg valakinek van bármi infója arról, hogy hol lehet behúzni ilyen kártyákat?
U.I.: A modernebb laptopok nagyon nagy része már moduláris felépítésű. Kis túlzással ugyanúgy variálható benne minden mint egy PC-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hardcore café
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Motoros topic
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest