Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batka666
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a mai notikat már nem feltétlenül egy és csak egyféle konfigra tervezik. Ezért van az, hogy egy picit nívósabb laptopgyártónál te rakod össze a laptopodat bizonyos korlátokon belül (Dell, Alienware).
Mindemellett, ti tudjátok, hogy honnan és mennyiért lehet beszerezni egy MXM modult? Én találtam egy oldalt: www.mxm-upgrade.com , és itt egy 256Mb-os kártya 300 dollár körül van ami nem olyan vészes.
U.I.: Az oldal szerint a Dell nem használja ezt az MXM technológiát, mégis lehet egy laptopot többféle konfiggal kérni (pl. videokártyából lehet Ati-t és nVidiát is kérni). Ez hogyan lehet? -
Batka666
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ez stimmel, de lehet venni noti alá tehető ''hűtőlapot'' ventillátorral meg mindennel, illetve ha ésszel cserélget az ember, akkor a gyári hűtés is elegendő. Amúgy egy nagyobb teljesítményű kártya valszeg az aksinak is odaverne, de abból általában lehet venni többcellásat.
-
Batka666
csendes tag
Sziasztok!
Utánajártam egy cseppet ennek a videókártya csere dolognak. Az nVidia annak idején kifejlesztett egy MXM (Mobile PCI eXpress Module) nevű dolgot, ami mostanra eléggé elterjedt. A lényege az, hogy a videókártya egy miniatűr PCIe foglalatba passzol. Sajnos nem nagyon lehet vele találkozni a kereskedelmi forgalomban, mert a notebook gyártóknak marhára nem éri meg, hogy nem egy új notit veszel, ha valami nem tetszik a régiben. Mindemellet elvileg hozzá lehet jutni a cucchoz. Hogy hol azt már nem tudom, árat meg végképp nem. Esetleg valakinek van bármi infója arról, hogy hol lehet behúzni ilyen kártyákat?
U.I.: A modernebb laptopok nagyon nagy része már moduláris felépítésű. Kis túlzással ugyanúgy variálható benne minden mint egy PC-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx