- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Impressa #8945 üzenetére
és Thunderzolee:
Köszönöm az infót. Merevlemezre meg hdd-re kerestem a vinyó kimaradt.
Igazából ez csak gyors nekifutás volt, egy webshopba láttam és elkezdtem játszani a gondolattal, hogy megérné-e a beruházást egy ekkora merevlemez. Nem kerestem még olcsóbb helyet vagy más olcsóbb terméket.
Másodlagos szerepet töltene be, médiafájlokat tárolnék rajt és játékokat telepítenék rá. A rendszert egy ssd szolgálja ki amihez úgy próbáltam beállítani mindent, hogy minél tovább bírja a használatot, de a tempója így is bőven elég.
1TB-s merevlemezt nem szeretnék. Most a gépben egy 750gb-s van és érezhetőbb tárhely növekedést számomra a dupla méret hozna csak. -
Firstline14
csendes tag
válasz
Impressa #8937 üzenetére
akkor a Ram bővítés elmarad...
biztos hogy jó, bevittem egy info-compba és megnézték...nem tudok már egyszerűen mit kezdeni. kerestem újabb biost hátha, de a hp oldal már meg sem találja a dv6000-est a listában, úgyhogy nem tudom megnézni hogy van-e újabb bios hozzá a mostaninál
ez a Bios verzió van most: Hewlett-Packard F.2E, 2010.03.22
köszönöm szépen a segítséged!
-
Balázs1986
őstag
válasz
Impressa #8596 üzenetére
Igen, egyetértek, DDR3-on belül felesleges a nagyobbat venni (DDR2 meg úgyse megy bele
). Nekem is 1333-asak vannak benne, pedig elmenne 1600-asokkal is. De ez olcsóbb volt, nem is kevéssel. Különbség meg észrevehetetlen, főleg így, hogy inkább SSD-re áldoztam a nagyobb összeget, nem "gyorsabb" RAM-ra
-
Balázs1986
őstag
válasz
Impressa #8591 üzenetére
Épp ezért is lényeg, hogy ezek teljes nevükön DDR-SDRAM nevű eszközök, mert így próbálják egyértelműsíteni, hogy az ezzel elérhető adatátviteli sebesség a példánál maradva sima SDRAM-ból 1333MHz-en lenne lehetséges, míg itt 667MHz is elég. Tehát duplázódik az adatátviteli sebesség egy azonos órajelű SDRAM-hoz képest (a frekvencia marad 667MHz, de az órajel le- és felmenő ágát is kihasználják, ezért veszik úgy, mintha kétszeres lenne a frekvencia).
-
-
válasz
Impressa #8319 üzenetére
Acer Aspire 5920G-ről van szó, nem Lenovo G580-ról.
ebeni95:
Azért linkeltem azt a hirdetést, mert a hirdető jobban ismeri a notikban levő VGA-kat, és meg fogja tudni mondani, h a hőtermelés mennyivel nagyobb, ha nagyobb egyáltalán.
Én úgy emlékszem, ezeknek az azonos foglalatba tartozó MXM-es videokártyáknak egyforma az áramfelvételük/fogyasztásuk, a két kártya ugyanabba a hőtermelési osztályba sorolható, úgyhogy valószínűleg el fogja bírni a hűtésed.Ha drágállod az SSD-t, inkább egy 7200-es merevlemezt vegyél, akkor marad még pluszba tárhelyed is.
-
villamos
őstag
válasz
Impressa #8268 üzenetére
Igazából csak előzetesen érdeklődöm, hogy egyáltalán lehetséges e egy ilyen akció, egyáltalán érdemes e belevágni, mennyibe kerül egy ilyen cpu, mennyiért szerelik bele? Csinált már valaki ilyet? stb...
Aprón egy darab ilyen hirdetést találtam, ő is keres... azon kívül meg másik notebook -kat 80-90 ért.
-
-
-
haxxika
senior tag
válasz
Impressa #7918 üzenetére
Köszönöm a választ, megnézem akkor majd őket. Egyetemista vagyok vidékről, és fúrógépet még nem tartok a lakásban, de kezdek elgondolkozni, hogy a későbbiekben kelleni fog
Annyit nem tudok még, hogy egy ilyen műveletre milyen összeget kérnének el, mert ugye ez tényleg nem tartana 5 percig. sőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Path of Exile (ARPG)
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Kuponkunyeráló
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest