- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Impressa #8945 üzenetére
és Thunderzolee:
Köszönöm az infót. Merevlemezre meg hdd-re kerestem a vinyó kimaradt.
Igazából ez csak gyors nekifutás volt, egy webshopba láttam és elkezdtem játszani a gondolattal, hogy megérné-e a beruházást egy ekkora merevlemez. Nem kerestem még olcsóbb helyet vagy más olcsóbb terméket.
Másodlagos szerepet töltene be, médiafájlokat tárolnék rajt és játékokat telepítenék rá. A rendszert egy ssd szolgálja ki amihez úgy próbáltam beállítani mindent, hogy minél tovább bírja a használatot, de a tempója így is bőven elég.
1TB-s merevlemezt nem szeretnék. Most a gépben egy 750gb-s van és érezhetőbb tárhely növekedést számomra a dupla méret hozna csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged