- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Thunderzolee #13245 üzenetére
Ebayről rendeltem típus alapján kijelzőt. 18k HUF lett mindennel együtt. Természetesen a rendelésnél egyezett a cikkszám, mondom
fasza. Héten megjött most csomagolom ki, hátkurváranem egyezik a cikkszám a kijelzőn azzal amit rendeltem, valami nóném kínai gyártmány. Szét is bontottam a kijelzőt, mert mondom azért megnézem, hogy jó-e, mert ha passzol akkor nem csinálok botrányt. Beteszem csatlakoztatom akksi be és gép indít. Felirat nincs, mármint bios felirat, se egyéb kép, de fél perc után lett háttérvilágítás fekete képernyőre. Visszaraktam az eredetit hogy lecsekkojam szerelés közben nem-e tettem tönkre a kábelt. Gyárival van kép, akkor újra nekiálltam a cserének, hogy megnézzem jó-e. Másodjára már háttérvilágítás se volt, itt már azagyfaszutolért. Ismét visszaraktam a gyárit ismét jó volt. Mondom megpróbálom még harmadjára, és sikerült pedig előtte is normálisan csatlakoztattam azt a nyamvadt kábelt.... Első akarom mondani harmadik próbára jónak tűnik a kijelző. Fényerő állítás működik, képminőség és betekintés rendben van, halott pixelt nem látok, de pár darab nem is vágna földhöz. Márcsak a fóliát kell lehúznom róla és csavarozni a gépbe, ha ez meg van, akkor leszek csak nyugodt..
Elnézést, de ezt ki kellett gyorsan írnom magamból. -
KISDUCK
addikt
válasz
Thunderzolee #13243 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Átböngészem akkor az aprót hátha találok ott. Ebay-t néztem közbe így a típusra már van bőven találat.
-
KISDUCK
addikt
Szétkaptam a gépet és csináltam pár képet a kijelzőről. A gép HP Pavilion G6-2018sh. Szóval a kérdésem, hogy ezek alapján tudnátok-e segíteni a kijelző választásban? Azért kérek segítséget mert már 5,5 éve hogy megjelent a gép és a típusra keresve nem igazán találtam olyat ami 100% jó lenne hozzá. Ebay és paypal fiókom van. Alább a képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Előre is köszönöm a segítséget.
-
KISDUCK
addikt
Van egy hp pavilion g6-2018sh gépem és feltehetően kijelző cserére szorul. A gépet 2012 nyarán adták ki és típusra keresve nem találok alkatrészt ebayen, szóval mikre kéne figyelnem rendelésnél?
Ami miatt cserélném: jobb oldalon sötét folt jelenik meg a kijelzőn. Bekapcsoláskor még okés, majd kicsit később besötétül. Notebook hibák topikban azt mondták led kontakt probléma. Hétvégén még azért szétkapom a gépet ventilátor csere miatt, akkor ránézek, majd a kábelre is.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Impressa #8945 üzenetére
és Thunderzolee:
Köszönöm az infót. Merevlemezre meg hdd-re kerestem a vinyó kimaradt.
Igazából ez csak gyors nekifutás volt, egy webshopba láttam és elkezdtem játszani a gondolattal, hogy megérné-e a beruházást egy ekkora merevlemez. Nem kerestem még olcsóbb helyet vagy más olcsóbb terméket.
Másodlagos szerepet töltene be, médiafájlokat tárolnék rajt és játékokat telepítenék rá. A rendszert egy ssd szolgálja ki amihez úgy próbáltam beállítani mindent, hogy minél tovább bírja a használatot, de a tempója így is bőven elég.
1TB-s merevlemezt nem szeretnék. Most a gépben egy 750gb-s van és érezhetőbb tárhely növekedést számomra a dupla méret hozna csak. -
KISDUCK
addikt
Előbb néztem, hogy 30k-ért elérhető HGST 1,5TB 2,5" HDD és elkacérkodtam a gondolattal, hogy mi lenne, ha beszerezném. Nem igazán tudtam, hogy melyik topicba írjak, mert olyat nem találtam, hogy "milyen hdd-t vegyek". Valakinek esetleg van vele tapasztalata vagy más ekkora méretű notebook hdd-vel? Esetleg tudna tippet adni valaki, hogy privátba kihez forduljak ilyen kérdéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- HP Alkatrészek eladók!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest