- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
szóval akkor magát a billentyűzetet ne bántsam, csak a billentyűket kapkodjam le? - most egyébként jól viselkedik (kicsit megfújkáltam)
más: érdemes vajon még pénzt belerakni ebbe a laposba? eddig RAM bővítés volt csak, de pár ezer forintért egy proci cserét még talán bevállalnék, ha az hozna némi javulást. (most egy T3500 van benne)
-
bepken
veterán
kicsit, mintha ott is "erőltetni" kellett volna, mert le volt tapadva. - úgyhogy elvileg feleslegesen paráztam.
viszont akkor egy újabb kérdés: ha kint van a billentyűzet, hogyan takarítsam ki? vagy hagyjam az egész kiszerelést és szedjem le egyenként a problémás billentyűket? (kicsit macerás visszapattintani)
illetve, ha a takarítás se oldja meg, akkor mi lehet még a baja? nem ütöm vágom a billentyűzetet, szerintem kíméletes erővel gépelek (és billentyűzet-gyilkos játékokat is mellőzöm), így szerintem kicsi az esélye, hogy tönkrement volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest