- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
ToMmY_hun #10468 üzenetére
Újrapasztáztam az ultrabookomat, eléggé jelentős a különbség az előző és a mostani állapot között.
A bal oldali képen a régi teszt, amit úgy végeztem el hogy a gép levegőbe volt emelve, a nyílásokat nem takarta semmi. A jobb oldali kép asztalon való teszt közben készült, itt a nyílások az asztal lapja miatt nem tudtad teljes mértékben levegőzni, ennek ellenére a különbség szignifikáns.
A képek a legmagasabb hőmérsékletnél készültek.
Képpel illusztrálva:
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Mekkora problémát jelent az, ha a heatpipe belső keresztmetszete kicsit lecsökken? Sajnos olyan bután volt megoldva egy laptopban a hűtés hogy a pipe alatt volt egy kábel, aminek a mozgatása közben kicsit megfeszítette és így meghajolt. Visszahajlítotam, de nem tudom hogy ez mennyire befolyásola a hűtési teljesítményt
-
ToMmY_hun
senior tag
Helló mindenki!
Van egy Samu Series 9 ultrabookom és a minap szét kellett szednem kijelző csere miatt. Sajna a hűtőbordát is le kell venni a prociról a cseréhez, mert alatta van elvezetve a kijelző kábele, így jobb lenne újrapasztázni az amúgy is már száraz pasztát. A kérdésem az lenne, hogy milyen pasztát ajánlatok ehhez a géphez? Mivel picike, ezért elég fontos lenne a paszta jó hővezető képessége de annyi féle van, hogy fogalmam sincs mit válasszak.
Köszi előre is a segítséget.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Betört a laptopom kijelzője és szeretném megkeresni azt a helyet, ahol a legolcsóbban hozzájutok egy újhoz. Ebay-en 65k körül vannak kijelzők a gépembe ( Samsung Series 9 NP900x3d ). Érdemes még máshol is körülnézni, vagy ott fogom a legolcsóbban megtalálni az újat?
Köszi előre is!
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Gabbroirvine #10221 üzenetére
De, csak nem tudom azon belül milyen kellene. Eléggé kevés a hely a ragasztáshoz a, tehát valami hordozó nélküli ragasztó kellene.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Egy eléggé furcsa kérdésem lenne, remélem valaki tudni fogja rá a választ közületek. Van egy laptopomon, amin egy kijelzőcsere lett végrehajtva és a körülötte lévő keret ragasztásos technológiával van felfogatva. Vissza tudtam ugyan rakni, de nem tart tökéletesen a ragasztó és eléggé csúnya. A kérdésem az lenne, hogy hol és milyen típusú ragasztót lenne érdemes keresnem? Az ideális egy hőre lágyuló, hordozó nélküli ragasztószalag lenne, de nem tudom milyen típus felelne meg egy ilyen művelethez.
Köszi előre is a válaszokat és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged