- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Sziasztok, van egy lassan 5 éves HP G62-esem, az utóbbi időben eléggé melegedett, gyakorlatilag folyamatosan maxon tekert a venti laptop hűtő padon is, visszavett órajelekkel is, és még úgy is 80 fok körül ment a proci, sima webes böngészéssel.
Windows újrahúzás sem segített (azt gondoltam valami a háttérben terheli, meg amúgy is régi volt), ezért kicsit utánajártam, kiderült hogy ez a gond idővel utoléri ezt a típust, célszerű szétszedni, újrapasztázni.
AMD Athlon II P320 2,1 GHz, ATi Mobility Radeon HD 545v van benne, youtube-os videó alapján szétkaptam, csak egyetlen gomb bánta a billentyűzeten (esetleg ha tudtok a billentyű alatti kés mechanikához alkatrész beszerzési forrást azt megköszönném).
A kérdésem annyi hogy tehetek-e mindenhova sima pasztát (itthon Thermaltake TG-2 van, régóta használom, jó minőség), ugyanis a vga felett ilyen öntapadós vastag gyurmaszerű cucc volt, eddig nem is tudtam hogy ilyen létezik, de ahogy nyom nélkül lejött a prociról képzelem hogy milyen hővezetése lehet. Visszaolvasva itt azt találtam hogy lehet sima pasztát használni helyette, de ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged