- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Újrapasztáztam a procit és vga-t (Gondolom a másik az volt, egymás mellet van a kettő szerintem).
Már nagyon száraz volt, semmit nem ért. Szétszedtem a ventilátort, elmostam csap alatt a lapátokat, semmi por nem maradt rajta. Befújni nincs mit igazából, mert mágneses, nem csapágyas.Semmi hangja a gépnek, sokkal erősebben jön ki a levegő, maga a gép sokkal hűvösebb, mint volt a levegő amit kifúj pedig forró. Úgyhogy szerintem sikerrel jártam.
Köszönöm a segítséget!
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Majd megnézem hány fokra megy fel a proci. Átlagban mennyibe kerül egy ilyen hűtő csere?
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik, mert nem biztos, hogy cserélni kell bármit is, de feltenném a kérdésem.
Kb. 1 éve feltűnően meleg a laptop.
Most szétszedtem és tiszta, ventillátor pörög, nincs gond.
Bekapcsoltam szétszedett állapotban és kb. 30-40 másodperc után olyan forró volt a pocihűtő réz csöve, hogy nem lehetett megfogni. Illetve a HDD is elég meleg.
Ez mennyire természetes jelenség? Mivel lehetne segíteni a hűtést? Gondoltam, hogy újrapasztázom, de ettől még a cső tűz forró lesz.
Típus: Asus X52F-EX513
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest