- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Újrapasztáztam a procit és vga-t (Gondolom a másik az volt, egymás mellet van a kettő szerintem).
Már nagyon száraz volt, semmit nem ért. Szétszedtem a ventilátort, elmostam csap alatt a lapátokat, semmi por nem maradt rajta. Befújni nincs mit igazából, mert mágneses, nem csapágyas.Semmi hangja a gépnek, sokkal erősebben jön ki a levegő, maga a gép sokkal hűvösebb, mint volt a levegő amit kifúj pedig forró. Úgyhogy szerintem sikerrel jártam.
Köszönöm a segítséget!
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Majd megnézem hány fokra megy fel a proci. Átlagban mennyibe kerül egy ilyen hűtő csere?
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik, mert nem biztos, hogy cserélni kell bármit is, de feltenném a kérdésem.
Kb. 1 éve feltűnően meleg a laptop.
Most szétszedtem és tiszta, ventillátor pörög, nincs gond.
Bekapcsoltam szétszedett állapotban és kb. 30-40 másodperc után olyan forró volt a pocihűtő réz csöve, hogy nem lehetett megfogni. Illetve a HDD is elég meleg.
Ez mennyire természetes jelenség? Mivel lehetne segíteni a hűtést? Gondoltam, hogy újrapasztázom, de ettől még a cső tűz forró lesz.
Típus: Asus X52F-EX513
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged