- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamch4
tag
válasz
ToMmY_hun #10490 üzenetére
Adott tehát egy Lenovo Thinkpad Edge E431 gyári WD-vel, amit egy SSHD-re szerettem volna lecserélni, a WD-t pedig külső merevlemezként használtam volna. Tesztek alapján elvárható lett volna, hogy kicsivel gyorsabb lesz tőle a gép, hát nem. Boot idő pl. SSHD esetén 36-50 sec, HDD esetén 30-38 sec. Az még hagyján, viszont alapjáraton 48 fokra melegszik fel, játék közben pedig (ha hagynám) 54 fokig is elmenne. Nem tudom ez mennyire reális, a WD esetében átlag 42 fokot tapasztaltam, és max 51-ig ment fel játék alatt. Pár benchmark lefuttatása után már egyértelműen látszott, hogy valamiért az olvasási sebesség lassú. Rákötöttem hát USB3.0-ra és úgy már jobb eredményeket kaptam. Ez meglepő számomra, és nem értem az okát. Win 8 és Win7-en is ugyanazt tapasztaltam. BIOS a legújabb, firmware a legújabb. Valaki ötlet?
Itt egy rövidke összehasonlító teszt. Atto-val látszik a legjobban a különbség. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
ToMmY_hun #10468 üzenetére
Újrapasztáztam az ultrabookomat, eléggé jelentős a különbség az előző és a mostani állapot között.
A bal oldali képen a régi teszt, amit úgy végeztem el hogy a gép levegőbe volt emelve, a nyílásokat nem takarta semmi. A jobb oldali kép asztalon való teszt közben készült, itt a nyílások az asztal lapja miatt nem tudtad teljes mértékben levegőzni, ennek ellenére a különbség szignifikáns.
A képek a legmagasabb hőmérsékletnél készültek.
Képpel illusztrálva:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest