- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
superecneB #6404 üzenetére
Talán-elvileg szervizből egy ismerős által ajánlott kedvező választ adott, valami kb 1000-1500 ért belerakják, újrapasztázzák a hűtést is, és ki is takarítják az egészet. Mikor ez utóbbira rákérdeztem, hogy menyit kóstál külön, azt felelték, hogy ez az alapszolgáltatás része, nem kell érte külön fizetni. Vannak még kellemes meglepetések is.
Egyébként első helyen ahol kérdeztem, nem vállalták, az említetten kívüli két hely meg ilyen 3-6 ezer közti árat mondott. Szép nagy különbség van azért köztük, amit nem tudok mire vélni nagyon, de a lényeg, hogy itt ennyit mondtak, hogy előreláthatólag ennyiben állapodik meg a dolog.(itt 3000 ft egy óra munkadíj, és aszerint akivel beszéltem, max fél óra alatt mindent meg tud oldani). Hát, remélem is
Ismerős van aki ért hozzá, de meghatározatlan ideig elérhetetlen mostanság, úgyhogy ez az út maradt. De köszi a választ
-
Arkennys
addikt
válasz
superecneB #6401 üzenetére
Hát, nem találtam (német cucc, medion md95500), másrészt pl pasztázásról sincs fogalmam sem, miegymás, ez a bajom. No meg hogy laptopot még szétszedve nem is láttam pl
-
válasz
superecneB #6370 üzenetére
Hát nézd.
Ilyenkor az van, h az összes Socket P-s procit viszi.De volt már itt nemrég olyan, h egy Core i-s gép a legkisebb Core i3-as procit nem vitte. A listában se volt benne, csak az összes többi i3-as, i5-ös, i7-es (azt gondoltuk, csak véletlenül maradt ki), de aztán kipróbálták, és egyszerűen nem indult el vele.
Nem hiszem, h te így járnál, de ha van rá lehetőséged, kifizetés előtt próbáld beletenni, és kipróbálni, megy-e vele.Egyébként milyen CPU van most benne?
TDP nem lesz nagyobb, mint a benne levőé?
-
válasz
superecneB #6368 üzenetére
Igen, kezeli őket a Lenovo szerint is.
Egyébként ezek a Socket P-s processzorok, itt össze tudod őket egyszerűen hasonlítani:http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
De akármilyet is veszel hozzá, ne keverd össze a Socket M-es procikkal.
-
válasz
superecneB #6252 üzenetére
Sima 2.5"-os merevlemez.
Itt egy video a szereléséről is:
http://www.youtube.com/watch?v=pY8JjIW13Qw -
mindwarp-hs
csendes tag
válasz
superecneB #4618 üzenetére
Sokkal jobban jársz ha veszel egy külső házat az 500asnak. HD filmekkel sem lesz gondod, én is ugyanerre használom a terrás külsőmet. Egyébként amennyiért el tudnád adni a használt 500ast annyiért sokkal kisebb 2,5"-os vinyót vehetnél a laptopodba, ergo egy rakat tárhelyet buknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest