Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shifty01

aktív tag

SSD firmware updated. Egyelőre csinálom a low-levelt hddn meglátjuk mi lesz. Ártani nem árthat neki. Megrendeltem optibayt elvileg pont ehhez a laptophoz készültet kapok. Meglátjuk mi lesz.

Amugy már 1x dell A11-es BIOSra frissitettem aztán nagy szenvedés közepette sikerült vissza raknom gyári BIOS(Nem engedte magát factory resetelni.)
    Szoval 1x már átesett 1 bios frissitésen dell honlapjáról szedtem. Nem vettem észre semmi változást azon kivül, hogy a boot idő megnyult. Amikor töltött a bios megakadt kicsit gondolkozott aztán ment tovább csak. Gyárival pedig nem akad meg kb benyomom a bekapcsoló gombot és mire kinyitom az ablakot(gép mellett) Már felépült a windows. Ujabb BIOSsal valamiért lassabban bootolt kb 5-6sec. No meg volt 1 elég érdekes dolog, hogyha bedugott pendriveal indítottam nem bootolt be hanem auto restart és mindig megakadt 1 ponton és auto restart. Gyári A09es Biossal nem volt gond. Szoval az alaplap Bios frissitéstől tartozkodnék mert egyszerűen nem akar nekem ugy müködni ahogy kellene.(Gyárival semmi gond)
    Azt tudom hogy legtöbbször vga és alaplap biosát szokás frissíteni. Azt ne mtudom, hogy van-e olyan hogy SATA vezérlő vagy hasonló külön bios? Vagy az az alaplappal együtt frissül?

Szerk: Elnézést a többszörös postért csak hát ugye 5percig lehet editelni.

Új hozzászólás Aktív témák